reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
witam ponownie!
jakis czas temu napisalm cos do was a pozniej dlugo sie nie odzywalam i jest mi tak strasznie glupio:)wiec moze zacznijmy wszystko od nowa.
jestem tutaj dzieki pajce-to ona mnie namowila na to forum:)
DZIEKI PAJECZKO:)
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.

witam ponownie!
jakis czas temu napisalm cos do was a pozniej dlugo sie nie odzywalam i jest mi tak strasznie glupio:)wiec moze zacznijmy wszystko od nowa.
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.

Kama nie ma za co mam nadzieje, ze Tobie będzie się tutaj równie dobrze klikać z dziewczynami jak mnie ;-)

Dziewczynki mnie nie bedzie na BB do wtorku :sorry: ale wybaczycie mi ?? uciekam z moim M na weekend niestety bez mozliwości staranek bo @ jeszcze jest obecna, ale cóż psychicznie odpoczniemy. A czy któraś z Was wie co z Hanią??

czyli w dniu spodziewanej @ mozna test uznac za pewny - przynajmniej na tescie pisze ze pewnosc jest 99%, jejku ja jeszcze 4 dni, choc testowac bardzo bym chciala 9.09 - to moja 3 rocznica slubu. Ale nie wiem czy sie uda bo piesi mam juz nie obrzmiale temperatura sie dziwnie waha od poniedzialku w dol i w gore, i jakis sluz gesty i brazowy sie pojawil :/ czyli jak zwykle przed okr :-(
nadziejko trymam kciuki za fasoleczkę :-)
ale jeżeli w tym cyklu sie nie uda to najwazniejsze sie nie poddawac ;-) a czy Twoj M miał robione badania?? Skoro Ty masz regularne cykle to warto moze z drugiej strony??

ja mialam ,,mokro'' a nawet bardzo ,,mokro''... teraz jest w miare ok... juz nie cieknie ze mnie...
nie wiem jak to jest w innych przypadkacg-mowie z wlaznego doswiadczenia...

No ja przy pierwszym miałam hmmmmmmmm nie pamiętam ale wydaje mi się że sucho a pytam sie o tak żeby wiedzieć gdyby tak kiedyś coś:-):-)

Jeśli ostatnią@ miałam 8 sierpnia to kiedy pora na testowanie :-) pewnie po oczekiwanej@ ale jak mam nie regularne to nie wiem kiedy będzie następna:-(

Witam się po dłuższej nieobecności :-) Widzę że przybyło sporo nowych staraczek miło mi będzie poznać;-)
Czy są jakieś nowe fasolki?
Nie wiem od czego zacząć tak długo mnie nie było z Wami i moja nie obecność na forum niestety nie pomogła w zafasolkowaniu.:no:
Dziewczyny jestem już mężatką 22.08.09 wzięliśmy ślub i kilka dni temu wróciliśmy z wakacji w Egipcie i wycieczki w Izraelu.Przy ścianie płaczu w Jerozolimie wsadziłam karteczkę z życzeniem"proszę o dziecko" może się spełni:tak::happy:
Nie chcę o kimś zapomnieć ale czasami myślałam co u Was i myślałam że sporo fasolek już mamy troszkę poczytałam i widzę że Wysypu nie było:-(
Kroptusia gratuluję ślicznego Tomusia dzielna dziewczyna jesteś.
Olica Malwinka rośnie a mama pięknie wygląda podglądam na NK:)
Passingby nie wiem czy znasz już płeć dziecka to już chyba siódmy miesiąc jak ten czas szybko leci.:happy:
Lore samopoczucie dopisuje i dobry nastruj,brzuszek rośnie.:happy:
Olapolap gratuluje fasolki w końcu się udało:happy:
Julitka wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:laugh2: fotek jeszcze nie widziałam.
Lolitka,Martynka,Hania trzymam kciuki.:tak:
Kaprycha pozdrawiam:happy:
Kropeczka całuje w kolanko niech się goji szybko i fasolka kiełkuje:happy:
Buziaki dla Marzenix,Zajączka,Gosi,Oli PM,Andzi,Zaniepokojona,Nektarynki i Makaronki z malym makaronkiem:happy:Szafirka,Kasiulca,Bernadki,Eve,Wikuli i całej ekipy przepraszam jak zapomniałam o kimś ale skleroza.

witam ponownie!

Witaj kamcia
:-D:-D:-D To forum jest szczesliwe, tu sie wszystkim udaje ;-)

A czy któraś z Was wie co z Hanią??

Niestety ja nic nie wiem - chyba od tygodniu czy dwoch sie nie pojawiala... Zdaje sie, ze miala druga inseminacje, moze chce odpoczac od forum i przyjsc sie nam pochwalic II
:-D

reklama
Do góry