Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).
O kurcze Milosc z ławki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).
O kurcze Milosc z ławki?
Wiesz, mysle, ze on to nawet lubi, bo zazwyczaj spedzamy pozniej milo troche czasu
Kama - witaj ponownie;-) i powodzenia życzęwitam ponownie!
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.
Pajkaa - baw się dobrzeDziewczynki mnie nie bedzie na BB do wtorku ale wybaczycie mi ?? uciekam z moim M na weekend niestety bez mozliwości staranek bo @ jeszcze jest obecna, ale cóż psychicznie odpoczniemy. A czy któraś z Was wie co z Hanią??
Olica26 - poczekaj tak jak dziewczyny mówią do 35dcJeśli pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień@ i ostatni to dzień przed następną@ to mam 35 dni ale czasami 30 a ostatnia to 32
O kurcze obiecuje poprawę,najwyżej w krzakach się będę czaić jak mi będzie smutnczywiście łapie tą mega porcje fluidków.
Witaj Faktycznie troche Cie nie bylo Wypnij pupe, bedzie klapsik, a potem mozemy przystapic do pogaduszek ;-);-);-)
Gratuluje zaobraczkowania - przez pierwszy miesiac jest fajnie (ten miodowy), potem zycie weryfikuje ;-) Oczywiscie zycze zeby sie nadal swietnie ukladalo Niech Cie M nosi na rekach i budzi co rano pocalunkami (niekoniecznie w policzki ;-)).
Jak juz wrocilas na BB to fasolka nie ma wyboru, musi sie pojawic Masz tu specjalna porcje fluidkow ~~~~~~~~~~~~~
Passi zna juz plec dziecka, to bedzie sliczna dziewczynka o imieniu Ida
Ja jestem ciekawa co u Was?Wakacje były super słońce,plaża,drinki i dużo seksu Uwielbiam słońce i słodkie lenistwo teraz ciężko wraca mi się do rzeczywistości a jak pomyślę że jutro do pracy to br...Postaram się jutro wrzucić parę fotek dla Was.Karola de witaj i opowiadaj jak było na wycieczce!!
dziekuję za pamięc kochana
Troszkę poczytałam zanim się przywitałamCześć Karola.
Jak na kogoś, kogo tak długo nie było doskonale wiesz co u nas słychać
Gratuluję ślubu i nie słuchaj Oli- nie tylko pierwszy miesiąc jest fajny
Co u Ciebie?
Witam nowe staraczki
Hi,Hi :-)
No wiesz, z ksieciem z bajki, to cale zycie jest CUDOWNE ;-) Ale pomysl - skoro Ty juz tego wspanialego ksiecia wykradlas dla siebie, to my, inne kobitki, musimy sie meczyc z mniej idealnymi okazami ;-)
Aania29 Witam się:-)Oooooooooooj
Widzę, że jak tu troszkę nie zaglądam to mam dużo do nadrabiania;-)
Olica 26 skąd jesteś ze Śląska, ja jestem z Rybnika:-). Wiesz ja też mam cichą nadzieję, że na święta będę liczyła się podwójnie.
Andzia S gratulacje Kochana;-) i dzięki.
Kama 1986 witaj;-).
Karola.de Ciebie również witam, gratulacje na nowej drodze życia. Wiesz mój kuzyn jak był z żonką w Egipcie to przywieźli z tamtąd córcię - nawet o tym nie wiedzieli, także jest szansa...jest szansa....
Stwierdzam, że muszę tu zaglądać regularnie bo mam potem zaległości. Dziś chyba na tyle - wpadnę jutro.
Mnie już w Egipcie zaskoczyła ale @ niestety dobrze że na sam koniec pobytu.Do księcia to mu daleko. Po prostu wyjątkowo spokojny typ i dlatego ze mną wytrzymuje. ;-)
Ja przywiozłam fasolkę z Turcji
Planowana była, ale bardzo nas zaskoczyła tzn. nie sądziłam że tak szybko się uda.
O to ja też jestem z tych z długim stażem narzeczeństwa 10 lat za nami.Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).
Będę częściej,no i musi się w końcu udać.Karola witaj kochana po przerwie. buziak rowneiz dla Ciebie. mam nadzieje ze teraz bedziesz sie pojawiac czesciej.