reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
LOREE
OLAPOLAP

Jak tak was czytam to mam wrażenie że nasi M wzieli sie z jednej kapusty:-D Ja także mam prawie ideała sprząta zajmuje sie synkiem zawsze ma dla mnie czas uwielbiamy go razem spedzac,poznalismy sie w styczniu 2003 w lipcu zaręczyny w lipcu następnego roku wakacje w sopocie i tam poczeło sie nasze szczęscie i w styczniu 2006 ślób, raczej ja trzymam wszystko w rydzach ale jak trzeba to czasami pokarze jaki z niego prawdziwy mężczyzna:-) razem juz prawie 6 lat a kochamy ise z dnia na dziń coraz bardziej,kłucimy się to oczywiste ale raczej nie z naszej winy tylko TEŚCIOWEJ ale od miesiaca z nimi nie mamy kontaktu,co za tym idzie nie mieszaja się w nasze sprawy i dzieki temu jest tak códownie jak nigdy.Czasami bym dziada zabiła ale pewnie jak kazda:-):-):-)

Karola - w końcu się odezwałaś - wszystkiego najlepszego!!!:tak::-):-):-)
witam ponownie!
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.
Kama - witaj ponownie;-) i powodzenia życzę:tak:
Dziewczynki mnie nie bedzie na BB do wtorku :sorry: ale wybaczycie mi ?? uciekam z moim M na weekend niestety bez mozliwości staranek bo @ jeszcze jest obecna, ale cóż psychicznie odpoczniemy. A czy któraś z Was wie co z Hanią??
Pajkaa - baw się dobrze:tak:
Jeśli pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień@ i ostatni to dzień przed następną@ to mam 35 dni ale czasami 30 a ostatnia to 32
Olica26 - poczekaj tak jak dziewczyny mówią do 35dc:tak:

Dzień dobry:-)

Witaj :-D:-D Faktycznie troche Cie nie bylo :-D Wypnij pupe, bedzie klapsik, a potem mozemy przystapic do pogaduszek ;-);-);-)

Gratuluje zaobraczkowania - przez pierwszy miesiac jest fajnie (ten miodowy), potem zycie weryfikuje :szok:;-)
Oczywiscie zycze zeby sie nadal swietnie ukladalo :tak::-D Niech Cie M nosi na rekach i budzi co rano pocalunkami (niekoniecznie w policzki :szok:;-):-D).

Jak juz wrocilas na BB to fasolka nie ma wyboru, musi sie pojawic :-D Masz tu specjalna porcje fluidkow ~~~~~~~~~~~~~

Passi zna juz plec dziecka, to bedzie sliczna dziewczynka o imieniu Ida
:-D
O kurcze obiecuje poprawę,najwyżej w krzakach się będę czaić jak mi będzie smutno_Oczywiście łapie tą mega porcje fluidków.:happy:
Wczoraj już nie miałam czasu z Wami posiedzieć znajomi wpadli na kolację i do 3 nam się zeszło:-)

Karola de witaj i opowiadaj jak było na wycieczce!!
dziekuję za pamięc kochana
Ja jestem ciekawa co u Was?Wakacje były super słońce,plaża,drinki i dużo seksu:happy: Uwielbiam słońce i słodkie lenistwo teraz ciężko wraca mi się do rzeczywistości a jak pomyślę że jutro do pracy to br...Postaram się jutro wrzucić parę fotek dla Was.

Cześć Karola.
Jak na kogoś, kogo tak długo nie było doskonale wiesz co u nas słychać:tak::-D
Gratuluję ślubu i nie słuchaj Oli- nie tylko pierwszy miesiąc jest fajny:-p
Co u Ciebie?

Witam nowe staraczki
Troszkę poczytałam zanim się przywitałam:happy:
Jest fajnie,jestem szczęśliwa tylko jednego mi brakuje dziecka:-(
Tak jak każda z nas tutaj marzę o bejbiku:happy: Dlatego zniknęłam bo już się męczyłam myśląc,licząc dni płodne i zastanawiając się dlaczego mi się nie udaje.
Teraz szykuje mi się pracowity okres otwieram z przyjaciółką własną działalność o szczegółach opowiem za jakiś czas.

No wiesz, z ksieciem z bajki, to cale zycie jest CUDOWNE ;-) Ale pomysl - skoro Ty juz tego wspanialego ksiecia wykradlas dla siebie, to my, inne kobitki, musimy sie meczyc z mniej idealnymi okazami
;-):tak::-D
Hi,Hi :-)
W dwa tygodnie po ślubie nie wypada mi nic tu dodać:-)
Oooooooooooj
Widzę, że jak tu troszkę nie zaglądam to mam dużo do nadrabiania;-)

Olica 26 skąd jesteś ze Śląska, ja jestem z Rybnika:-). Wiesz ja też mam cichą nadzieję, że na święta będę liczyła się podwójnie.

Andzia S gratulacje Kochana;-) i dzięki.

Kama 1986 witaj;-).

Karola.de Ciebie również witam, gratulacje na nowej drodze życia:tak:. Wiesz mój kuzyn jak był z żonką w Egipcie to przywieźli z tamtąd córcię - nawet o tym nie wiedzieli, także jest szansa...jest szansa...:cool2:.

Stwierdzam, że muszę tu zaglądać regularnie bo mam potem zaległości:tak:. Dziś chyba na tyle - wpadnę jutro:-p.
Aania29 Witam się:-)

Do księcia to mu daleko. Po prostu wyjątkowo spokojny typ i dlatego ze mną wytrzymuje. ;-)

Ja przywiozłam fasolkę z Turcji :-D
Planowana była, ale bardzo nas zaskoczyła tzn. nie sądziłam że tak szybko się uda.
Mnie już w Egipcie zaskoczyła ale @ niestety:wściekła/y: dobrze że na sam koniec pobytu.
Płakać mi się chce jak ta wredna się pojawia i łapię wtedy doła.
Długi cykl mi się trafił w tym miesiącu 28 dni zazwyczaj mam 25,26 dni i mąż powiedział że bardzo by się ucieszył gdyby to było to:cool: najlepiej chłopczyk nawet imię wybrał Sebastian ale ja wolę Michała lub Jana.Miło było uwielbiam z nim takie rozmowy;-)

Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).
O to ja też jestem z tych z długim stażem narzeczeństwa 10 lat za nami.:laugh2:

Karola witaj kochana po przerwie. buziak rowneiz dla Ciebie. mam nadzieje ze teraz bedziesz sie pojawiac czesciej.:tak:
Będę częściej,no i musi się w końcu udać.
A ty jak się czujesz?apetyt dopisuje?.Twój makaronek pewnie szaleje z radości:happy:

reklama
Do góry