reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja w sumie co cykl przed @ czuje ze nadchodzi @ ale wmawiam sobie ze to moze objaw ciazy :-( dołujące to staranie się. wogile nie moge sobie wyobrazic widoku 2 kresek na tescie ciazowym. jest jeden plus tego wszyskiego czekanie na dzidziusi strrasznie wydluza czas i wydaje mi sie ze od 1 @ do @ mijaja miesiące ;-) co oznacza ze tegoroczne wakacje wydaja mi się strasznie dluuugie :-)

reklama
Skoro masz różnice 20 dniowe to raczej masz nieregulanie @:-p
Na początek folik wystarczy. Ale skoro chcesz się przygotować dobrze do ciąży to idź do lekarza, zrób cytologię i poproś o skierowanie na najważniejsze badania. I to chyba tyle skoro na takim luzie podchodzisz do tematu.

Na razie na luzie a jak nie uda sie do grudnia no to zaczne sie martwic wiem że jest tak jak ktoś bardzo bardzo sie stara to nic z tego nie bedzie narazie na spokojnie bez trafiania w owulację a jak będzie to zobaczymy pozdrawiam

testy owulacyjne stosuje juz chyba z 6 cykli - niestety nie pomogly, a cykle mam regularne wiec trefic w owulacje teoretycznie powinno byc latwo. Dlatego taka niecierpliwa jestem i matwie sie ze cos ze mna lub z M nie tak

Na razie na luzie a jak nie uda sie do grudnia no to zaczne sie martwic wiem że jest tak jak ktoś bardzo bardzo sie stara to nic z tego nie bedzie narazie na spokojnie bez trafiania w owulację a jak będzie to zobaczymy pozdrawiam
Proponuję Ci jeszcze Tran (polecała mi go ginka jak jej powiedziałam, że się staram o dziecko).

Witajcie dziewuszki :-D

M mnie wywiozl do innego mieszkania gdzie nie mam netu, wiec nie moglam Was czytac
:-(

hey moje kochane laleczki :-):-):-) wróciłam już w zmienionym stanie cywilnym :-Dod 29 sierpnia jestem żoną :-):-)dzisiaj poraz kolejny dostałam @ a już miałam taką nadzieje....kurcze :-( mam pytanko czy jest ktoś może ze Szczecina albo okolic???

Witaj laseczko :-D Gratuluje zamazpojscia
:-D

Heeeelllllouuuu :-D

Waszym zdaniem nie znam sie na niczym i nie mam zielonego pojecia o niczym jednak to co ja sobie wyliczyłam to jednak poskutkowało właśnie zrobiłam test i zafasolkowałam!!! no ale pewnie waszym zdaniem i tak to jest niemozliwe!!!

GRATULACJE
:-D

ja w sumie co cykl przed @ czuje ze nadchodzi @ ale wmawiam sobie ze to moze objaw ciazy :-( dołujące to staranie się. wogile nie moge sobie wyobrazic widoku 2 kresek na tescie ciazowym. jest jeden plus tego wszyskiego czekanie na dzidziusi strrasznie wydluza czas i wydaje mi sie ze od 1 @ do @ mijaja miesiące ;-) co oznacza ze tegoroczne wakacje wydaja mi się strasznie dluuugie :-)

Chyba zadna z nas sobie nie umie wyobrazic tych dwoch kresek, tzn. marzy sie nam, ale wydaje sie to nierealne - dopoki sie ich nie zobaczy naprawde ;-):tak:
A widzisz, znalazlas jakis plus oczekiwania :-D

reklama
Mama pytanko jak sie jest w ciązy to powinno się mieć sucho? nie wiem jak to napisać inaczej:eek:
Każda kobieta jest inna. Ja mam dużo śluzu. I należy zwracać uwagę na jego kolor. Jak jest biały czy jasnożółty to jest OK. Pamiętam, że sucho to miałam jedynie na samym początku ciąży.

Do góry