reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć dziewczynki @ oczywiscie dzisiaj zamienila sie na miesjca z budzikiem :no:
mozecie puscic kciuki! :no: nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?

Witam Ewciu, a miałam taką nadzieję, że temperatura jeszcze podniesiona:crazy:

Bardzo mi przykro- ale znów mamy nowy cykl:-(
Trzymaj sie!!!

reklama
Hej a ja jak zwykle z pytankiem jak to możliwe żeby przez ponad tydzień test owulacyjny wychodził pozytywnie a temp mierzę i dziś tylko 36.6 a może to te testy jakieś pokićkane (LH test):baffled::baffled::baffled:

Bo jak bym patrzała że testowa ciemniejsza to wyszło by że nie miałam w tym miesiącu owulacji a jajniki mnie tak bolały i śluz leciał po kolana że owulka na pewno była:-D:-D:-D

Aaaaaa i najwazniejsze..
Kroptusia urodzila.. po 30 godzinach skurczy i przekleciu męza i szpitala dzis o 7.20 urodzila ważącego 3750gram i mierzącego 56cm Kacperka.. jest slicznym chłopcem i oczkiem w głowie wielu osob :-) Kroptusia lezy na pooperacyjnym poniewaz byly komplikacje i zakonczyło się to CC, była operowana przez 3 lekarzy ale z małym wszystko ok.. Mały juz ssie cyce :-)
Pozdrowienia od naszej dzielnej Kroptusi

Sylwia

[url=http://www.glitter-graphics.com][/URL]

Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzymy Mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.

kochana to jest jeszcze negatywny
image_7314.jpg

a to pozytywny
image_117.jpg

nie mozna miec tydzien owu.. musisz wiedziec ze testy pozytywne sa wtedy gdy testowa jest taka jak kontrolna lub ciemniejsza.. ewentualnie minimalnie jasniejsza..

reklama
Do góry