reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
"Pozdrawiam" mi się złączyło z linkiem ale już poprawiłam, thx ;)Nie wiem co jest ale emotki mi nie wchodzą. Klikam na nie o one nie wchcą wskoczyć do tekstu! wrrrrr....
Ehh mi też się tak czasem robi,że nawet kolorków nie można zmienic ani nic, nie wiem czemu sie tak dzieje

Ja od czasu do czasu tez utykam jak ma owul.ale to bardzie takie mozne klucia/ciagniecia. Ale ze dzialam tylko na jeden silnik to tylko lewa strona napizdza.
Ach a ja w tym cyklu zero bólu :no: mam tylko sluzik a tak to nic, moze to bezowulacyjny :-(

Nektarynko czy Ty masz może te zioła Grzegorza Sroki?? Bo teraz tak dużo o nich wyczytałam. Bo się zastanawiam, zeby odstawic clo i zacząć stosować ziółka a co tam warto spróbować ;-)

Badaicka - ja to nawet w tym cyklu śluzu nie miałam:wściekła/y:

Hejka :)Poczytałam Was troszkę... niezła ta pogaducha o depilacji... heheh.. a ten filmik... MASAKRA ;DApropo kosmetyków, balsamów itd. to ja zawsze sięgam do skarbnicy wizaża i tam w zakładce KOSMETYK WSZECHCZASÓW wybieram to co mnie interesuje i czytam opinie... Na stronę wizaża zaglądają tysiące kobitek i opisują wszystko. Np. czy kosmetyk uczula, jak nawilża, jaki ma kolor, zapach, trwałość itp. itd. same zobaczcie :)http://www.wizaz.pl/kosmetyki/Pozdrawiam i zmykam na kawkę z małżusiem :)

dzieki za linka, swietna strona, nie znałam jej

Wiesz co ja czytałam bardzo duzo opinii na temat lutki i wiem, ze niektórzy lekarze mówią, ze nie zakłóci, ale niektórzy tez mówią, że zakłóci. Ja tam wpole poczekać i brać po owulce, tak na wszelki wypadek;-)
no w sumie lepiej poczekac...mam nadzieje,ze clo u mnie spowoduje,ze bede miala owu do 16dc,a potem bede mogla spokojnie wziac lutke...bo inaczej bede miala dylemat...

reklama
no w sumie lepiej poczekac...mam nadzieje,ze clo u mnie spowoduje,ze bede miala owu do 16dc,a potem bede mogla spokojnie wziac lutke...bo inaczej bede miala dylemat...

Powiem Ci, ze ja najierw brałam przed bo sie okazywało, ze przy clo mialam owulke 16 dc a bralam lutke od 14 dc dopoki jedna lekarka mi powiedziala, ze absolutnie mam nie brac przed owulką bo fakt nie hmuje jej , ale ją upośledza. I potem wzielam juz jak miałam potwierdzoną monitoringiem. A teraz gdy jestem 10 kg do przodu przy braniu clo i luteiny zdecydowałam się na ziółka. Spróbuję jak podziałają to super jak nie wrócę do leków. Ale cos mi mówi, ze warto ;-) A to Twój pierwszy cykl z clo??
Ja przy nim nabawiłam się torbieli i teraz troche sie boje, bo mimo, ze brałam tylko 1 tabl. to moje jajniki bardzo na niego reagowały i w każdym cyklu był strach, aż w końcu w 3 była toriel:-(

Do góry