reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko

Dzieki. Tez mam nadzieje ze te dodatkowe badania wykaza ze wirus nie jest aktywny i ze moge zaczac juz teraz
Lekarz pytal czy mialam robiona fuzje krwi niedawno lub bylam zakazona. Powiedzialam ze wogole nie choruje i nic nie czuje. Powiedzial ze w takim razie na 99% to badziewie z dziecinstwa i tylko dla potwierdzeniia zrobimy dodatkowe badania. Wyniki maja byc za 10 dni mniej wiecej. Jak bedzie dobrze to moj idzie na testowanie armii (czy ma ja produkowana) i ruszamy od okolo 15 wrzesnia:-)

reklama
Czy któraś z Was słysząła o skuteczności tych ziółek Ojca Sroki??

Pajka kilka osob je tu sobie polecalo, wiem, ze lilu je ma...ale chyba jeszcze nie zaczela pic...i chyba nektarynka...
ja nie wiem o tym za wiele...:no:

Za chwilke sobie zrobie okład,bo wytrzymac czasem nie idzie:tak:

Pomasuj sobie tez skronie, rob taki kolisty masaz 2 rekami, palcem wskauzjacym na czole od srodka czola w kierunku skroni....(palec wskazujacy dajesz na czolo, kciuki na skronie, pozotsale palce w powietrzu) a potem -na srodku skroni jest taki punkt...jak sie go lekko uciska to czesto bol glowy mija...ponaciskaj go chwilke kciukiem i znowu pomasuj skronie kolistymi ruchami. sprobuj Madziu....

Dzien dobry!

jak Wam mija niedziela?

ja zwijam sie z bolu, mam @ i wspieram sie termoforem, no-spa i relaksyjaca muzyka....

Lolitko-ciesze sie, ze tak zalatwiliscie sprawe...mam nadzieje, ze wynik na powtorce wyjdzie dobry i zaczniecie procedure juz we wrzesniu!

Mam wiesci od KaroliDe, wczoraj wziela slub o 16stej, we wtorek leci do Egiptu...po powrocie wskoczy do nas na stale:-))))

Buziaki dla wszystkich!!!

Witam Cie u mnie jest cudowna pogoda byłam juz na spacerku i pewnie pójde jeszcze raz.Dziękuje za buziaka i równiez przesyłam buziaki.

Kropeczko

Dzieki. Tez mam nadzieje ze te dodatkowe badania wykaza ze wirus nie jest aktywny i ze moge zaczac juz teraz
Lekarz pytal czy mialam robiona fuzje krwi niedawno lub bylam zakazona. Powiedzialam ze wogole nie choruje i nic nie czuje. Powiedzial ze w takim razie na 99% to badziewie z dziecinstwa i tylko dla potwierdzeniia zrobimy dodatkowe badania. Wyniki maja byc za 10 dni mniej wiecej. Jak bedzie dobrze to moj idzie na testowanie armii (czy ma ja produkowana) i ruszamy od okolo 15 wrzesnia:-)

Lolitko-mogli Cie zarazic juz dawno, nawet przy porodzie w szpitalu...skoro dobrze sie czujesz to na pewno jest wszystko ok...trzymam kciuki za wyniki Twoje i Twojego Faceta!!!

Boziu...ja tez juz chcialabym moc rozpoczac te staranka.....

Pomasuj sobie tez skronie, rob taki kolisty masaz 2 rekami, palcem wskauzjacym na czole od srodka czola w kierunku skroni....(palec wskazujacy dajesz na czolo, kciuki na skronie, pozotsale palce w powietrzu) a potem -na srodku skroni jest taki punkt...jak sie go lekko uciska to czesto bol glowy mija...ponaciskaj go chwilke kciukiem i znowu pomasuj skronie kolistymi ruchami. sprobuj Madziu....

Spróbuje,bo wkurza mnie ten ból,musze sie cieszyc ładniutką pogodą.

Kropeczko

A kiedy rozpoczynacie ?

Co do mojego HB - tez jestem pewna ze to stare. Lekarz powiedzial ze gdyby to bylo terazniejsze, to najprawdopodobniej zarazilabym mojego faceta w trakcie serduszkowania. A u niego wynik jest dobry wiec naprawde wierze ze to tylko formalnosc i ze mozemy przystapic juz we wrzesniu do stymulacji

Kropeczko

A kiedy rozpoczynacie ?

nie mam pojecia...na razie czekam na ponowienie wszystkich przeswietlen i rezonansu tutaj...bylam we wtorek na konsultacji u tut.specjalisty, ....z tym kolanem nie jest za dobrze, wiec jak na razie to jest priorytetem...niestety....
Bede wdzieczna losowi jak do konca roku uda sie to wyjasnic i dostaniemy zielone swiatleko w 2010:-)
na szczescie moj maz bierze ciagle te witaminy, poprawily mu sie wyniki...wiec licze, ze nam sie uda naturalnie...jak bedzie juz wolno:-)

Witam sie - a u mnie synek w nocy mial 38,5 i caly czas ma taka goraczke. Nie chce jesc i twierdzi ze go brzuch boli. Napil sie pol kubka miety i zaraz to zwymiotowal... zbieramy sie do lekarza...
Gosiu - mam nadzieję, że to szybciutko przejdzie i Szymek poczuje sie lepiej:tak:
Dobra. Goscie ode mnie pojechali wiec wracam na forum i od razu sie dziele z wami ostatnia trauma
Lolitko - mam głupie pytanie - co to jest HB????:zawstydzona/y:
życzę, by wszystko jednak było dobrze i stymulacja szybciutko:tak:
A jak reakcja rodzinki na wizytę w klinice - wiedzieli, czy się dopiero dowiedzieli;-)
Czy któraś z Was słysząła o skuteczności tych ziółek Ojca Sroki??
to właśnie te ziółka pije Nektarynka:tak:
Dzien dobry!
jak Wam mija niedziela?

ja zwijam sie z bolu, mam @ i wspieram sie termoforem, no-spa i relaksyjaca muzyka....

Mam wiesci od KaroliDe, wczoraj wziela slub o 16stej, we wtorek leci do Egiptu...po powrocie wskoczy do nas na stale:-))))
Wiolu - przytulam z powodu bólu:-(
Pozdrów Karolę jak masz jeszcze z nią kontakt - i pożycz wszystkiego najlepszego:tak:
a co do pieca - już zdecydowaliśmy, że podłączymy gaz ale pieca węglowego nie wyrzucamy - napisz mi jeszcze cenowo jak to wygląda u Twoich rodziców jeśli możesz i ile mają m2 w domku:sorry2:

Super ze te wyniki sie poprawiaja. Tak trzymac.
Co do kolanka - jasne ze musi byc priorytetem. Nawet sobie nie wyobrazam jak byloby podwojnie ciezko dla ciebie miec brzuszek i z takim obciazeniem dla Twojego kolanka to byloby zabojstwo

reklama
to właśnie te ziółka pije Nektarynka:tak:

To dobrze wiedzieć juro jadę do sklepu zielarskiego po zapas :-D tylko muszę się Nketarynki podpytac jak je pic ;-) i zamierzam kupic testy owulacyjne i do dzieła ;-) z nową wiarą i nowymi nadziejami ;-)a kryzys pewnie przyjdzie wraz z @:-D jak zawsze, ale najważniejsze to sie nie poddawać :tak:dziewczyny a z jakiej firmy są dobre testy owulacyjne??

Do góry