reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dziekuje bardzo za zaspokojenie mej ciekawosci.. bo jakos zbyt wysoko ta tempka.. jak dla mnie..

zbinio juz kiedys ci pisalam ze to jest ok itd jak odnajdziesz posta po poczytaj..

Nektarynko ja i tak wiedziałam ;-) zresztą moze to faktycznie cykl bezowulacyjny?? Zobaczymy jak bedzie wyglądał następny cykl z clo , ale jeszcze 6 dni do @ musze czekac :wściekła/y:

reklama
zbinio znalazlam..

Mam pytanko mierzyłam temp i mam 37 i 1 czy to normalne???? Dopiero zaczełam mierzyć od 4 dni i bylo zawsze 36i 9 a ty dzis 37i1??
to zalezy kiedy mierzysz.. dla mnie 36,9 to juz po owulce ale u Ciebie faktycznie moze byc tak ze dzis te 37,1 bedzie swiadczyło o owulce.. ale nie daje sobie reki uciac to musialabyc mierzyc co najmniej od 4-5dc..

Marzenia naj najlepszego.. wytrwania jeszcze z 59 lat :)

Pajka niestety uwazam ze jednak bezowulacyjny..

Ostatnia edycja:
Marzenko zycze wszystkiego najlepszego no i żeby fryzurka sie udała :)

Gosia jedź szybciuko na pogotowie...

Moja kol. z pracy zostawila swojego synka u rodziców na 1 - 2 tygodnie nad morzem, no i ten weekend spędza w szpitalu w Koscierzynie, maly dostal bardzo wysokiej gorączki...i zostawili go w szpitalu ...pojechala tam w Piatek, dostal antybiotyk, i juz mu troche lepiej..

moze nie bo nie ma biegunki i kiedys juz tk mial... trzy dni nic nie jadl a jak poszlismy w poniedzialek do lekarza naszego a nie takiego z dyzuru to maz mowi ze dziecko nic nie je a on z paczka biszkoptow i pelna buzia wparowal do gabinetu...
Hi,hi,hi no to mam nadzieje,że i tym razem to bedzie tylko taki weekendowy wybryk :tak:

Pajka niestety uwazam ze jednak bezowulacyjny..

Ja się tam zbytnio nie martwiłam bo wiedziałam od pierwszego USG, ze nic z tego nie bedzie ;-) wiec pewnie po 4 miechach jak sie nie uda to pewnie zostanie tylko klinika.
Ta lekarta dom której obecnie chodze mówiła, ze podobno oni na owulkę mogą przepisywać tylko clo, a lekarze z klinik niepłodności mają jeszcze możliwość podawania innych leków na sytmujację. jest to prawda dziewczyny?? A no i pytanko do dziewczyn biorących clo w jakich dniach miałyście go brac??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
clo bralam 5-9dc tylko jeden cykl.. sama mam chyba lepsze owulacje niz na clo.. a o ziolkach juz nie wspomne bo jak pije to co cykl mam owu.. tzn stwierdzam po tym ze tempka idzie w gorze.. czyli progesteron rosnie a raz jak bylam na ziolkach to mialam monitoring i byla owu potwierdzona

reklama
myslisz, ze nie bylo owul. to co jest zaznaczone na twoim wykresie?

nie pomoge ci z CLO bo nigdy tego nie bralam

wiesz to program narzuca sobie :-) wiesz jak ja mam rzadko owulki to wiem jakie mam odczucia w tym czasie , a wiem jak jest kiedy owulki nie ma. Przede wszystkim nie ma u mnie widocznego śluzu, jestem wysypana przez działające hormonki na cąłym ciele :wściekła/y: no i nie mam objawów takich jak ból piersi (miałam tylko chyba przez 2 dni teraz, ale watpie, zeby to było związane z owulką, bardziej starwiam na progesteron;-) i przy owulce mamm bardzo mocne bóle konczyny, w zaleznosci po której jest pęcherzyk to ta noga dosłownie rwie ;-)a w tym cyklu mogłabym powiedziec, ze napewno takiego czegos nie było 17 dc tak jak mowi FF tylko jak cos to kolo 21 dc

Do góry