reklama
R
RiSiA
Gość
Witam miłe panie mam pytanko owulacje miałam 3 dni temu i mierzę temp.dzień po miałam 36.9 następnego dnia 37. i rośnie z dnia na dzień dziś rano 37.2 czy to normalne że tak rosnie????
Ano dobrze, ze rosnie :-)
Hello Andzia :-)
Ja z moim M od wczoraj nie gadam mielismy niezłe spiecie i mnie wk...ił . Dzisiaj pojechał sobie pograc w pikę i oczywiscie zaprosił gosci, ale ja to wszystko mam robic
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dzieki dziewczynki! :****
Witaj - tak to normalne to dobrze, że rośnieWitam miłe panie mam pytanko owulacje miałam 3 dni temu i mierzę temp.dzień po miałam 36.9 następnego dnia 37. i rośnie z dnia na dzień dziś rano 37.2 czy to normalne że tak rosnie????
Pajkaa - a lubisz tych gości - bo jak nie to po prostu wyjdź w tym czasie gdzieś - do koleżanki na plotki i wróć jakby nigdy nic;-)Hello Andzia :-)
Ja z moim M od wczoraj nie gadam mielismy niezłe spiecie i mnie wk...ił . Dzisiaj pojechał sobie pograc w pikę i oczywiscie zaprosił gosci, ale ja to wszystko mam robic
zmykam piec ciacho z tych gruszek od babci
R
RiSiA
Gość
Witaj - tak to normalne to dobrze, że rośnie
Pajkaa - a lubisz tych gości - bo jak nie to po prostu wyjdź w tym czasie gdzieś - do koleżanki na plotki i wróć jakby nigdy nic;-)
zmykam piec ciacho z tych gruszek od babci
No własnie lubie tak to bym miała wszystko w dupie po prostu bym sobie poszła kij sam by robił. Ide robic zasraną sałatkę
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witam sie - a u mnie synek w nocy mial 38,5 i caly czas ma taka goraczke. Nie chce jesc i twierdzi ze go brzuch boli. Napil sie pol kubka miety i zaraz to zwymiotowal... zbieramy sie do lekarza...
Nektarynka
Fanka BB :)
dziekuje bardzo za zaspokojenie mej ciekawosci.. bo jakos zbyt wysoko ta tempka.. jak dla mnie..Witam się z rańca ;-)
Nektarynka info for you - negatyw ;-) tak jak myślałam :-) stawiam, ze to cykl bezowulacyjny
U mnie pogoda do kitu myślałam, że pojde nad wode a tu nici pewnie od poniedziałku ładnie będzIe:-(
zbinio juz kiedys ci pisalam ze to jest ok itd jak odnajdziesz posta po poczytaj..
badaicka
Paulusia i Filipek
Uuuuu Gosiak czyżby rotawirusWitam sie - a u mnie synek w nocy mial 38,5 i caly czas ma taka goraczke. Nie chce jesc i twierdzi ze go brzuch boli. Napil sie pol kubka miety i zaraz to zwymiotowal... zbieramy sie do lekarza...
Dobrze,że jedziecie nie ma co czekać
z nadzieją w przyszłość
Marzenko - rowniez dolaczam do zyczen rocznicowych...
reklama
z nadzieją w przyszłość
moze nie bo nie ma biegunki i kiedys juz tk mial... trzy dni nic nie jadl a jak poszlismy w poniedzialek do lekarza naszego a nie takiego z dyzuru to maz mowi ze dziecko nic nie je a on z paczka biszkoptow i pelna buzia wparowal do gabinetu...Uuuuu Gosiak czyżby rotawirus
Dobrze,że jedziecie nie ma co czekać
Podziel się: