reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam miłe panie mam pytanko owulacje miałam 3 dni temu i mierzę temp.dzień po miałam 36.9 następnego dnia 37. i rośnie z dnia na dzień dziś rano 37.2 czy to normalne że tak rosnie????

Ano dobrze, ze rosnie :-)

Hello Andzia :-)

Ja z moim M od wczoraj nie gadam :wściekła/y:mielismy niezłe spiecie i mnie wk...ił . Dzisiaj pojechał sobie pograc w pikę i oczywiscie zaprosił gosci, ale ja to wszystko mam robic :wściekła/y::wściekła/y:

Witam miłe panie mam pytanko owulacje miałam 3 dni temu i mierzę temp.dzień po miałam 36.9 następnego dnia 37. i rośnie z dnia na dzień dziś rano 37.2 czy to normalne że tak rosnie????
Witaj - tak to normalne:tak: to dobrze, że rośnie:tak:
Hello Andzia :-)
Ja z moim M od wczoraj nie gadam :wściekła/y:mielismy niezłe spiecie i mnie wk...ił . Dzisiaj pojechał sobie pograc w pikę i oczywiscie zaprosił gosci, ale ja to wszystko mam robic :wściekła/y::wściekła/y:
Pajkaa - a lubisz tych gości - bo jak nie to po prostu wyjdź w tym czasie gdzieś - do koleżanki na plotki i wróć jakby nigdy nic;-)

zmykam piec ciacho z tych gruszek od babci:-p

Witaj - tak to normalne:tak: to dobrze, że rośnie:tak:

Pajkaa - a lubisz tych gości - bo jak nie to po prostu wyjdź w tym czasie gdzieś - do koleżanki na plotki i wróć jakby nigdy nic;-)

zmykam piec ciacho z tych gruszek od babci:-p

No własnie lubie:tak: tak to bym miała wszystko w dupie po prostu bym sobie poszła kij sam by robił. Ide robic zasraną sałatkę:wściekła/y:

Witam sie - a u mnie synek w nocy mial 38,5 i caly czas ma taka goraczke. Nie chce jesc i twierdzi ze go brzuch boli. Napil sie pol kubka miety i zaraz to zwymiotowal... zbieramy sie do lekarza...

Witam się z rańca ;-)
Nektarynka info for you - negatyw ;-) tak jak myślałam :-) stawiam, ze to cykl bezowulacyjny
U mnie pogoda do kitu myślałam, że pojde nad wode a tu nici :wściekła/y:pewnie od poniedziałku ładnie będzIe:-(
dziekuje bardzo za zaspokojenie mej ciekawosci.. bo jakos zbyt wysoko ta tempka.. jak dla mnie..

zbinio juz kiedys ci pisalam ze to jest ok itd jak odnajdziesz posta po poczytaj..

reklama
Uuuuu Gosiak czyżby rotawirus :baffled:
Dobrze,że jedziecie nie ma co czekać
moze nie bo nie ma biegunki i kiedys juz tk mial... trzy dni nic nie jadl a jak poszlismy w poniedzialek do lekarza naszego a nie takiego z dyzuru to maz mowi ze dziecko nic nie je a on z paczka biszkoptow i pelna buzia wparowal do gabinetu...

Do góry