reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zazdroszcze ci tego tygodnia, czy jestes blondynka? jak mam czarny zarost i codziennie musze sie golic
blondnką nie jestem.. ruzdielec ze mnie.. ale wloski na nogach to mam jasne.. wiec codziennie nie musze.. raz na tydzien i gra gitarcia:)
czy ktoras z was moze golila pipke depilatorem?
ja mam jeszcze taka maszynke do golenia do ciala to sobie nia pipke gole.. ewentualnie maszynka poprawiam tam gdzie cos zostało bo goli tak czasem nie dokladnie..
Halo dziewczynki

sie w sensie witam na chwilke.
nie bylo mnie tydzien - jakies fasolki ?
eee chyba nie..

weszłam na jakies forum o depilacji brazylijskiej i juz wiem jak to wyglada u kosmetycznki, dam linka, ale jest to dosc wstydliwe, jak ktos nie ma ochoty ogladac poprostu nie wchodzcie

::: Filmy erotyczne ;) Depilacja miejsc intymnych w tempie brazylijskim, skuteczne, ale równie bolesne. :::
:szok::szok::szok::szok: ja brazylijskiej nie robilam , bo akurat z tylka nie mam co depilowac hahaha:-D:-D:-D
a wogole to mialam majtki , stringi po srodku pipeczki sobie trzymalam :-D az tak sie nie rozkraczylam i :-Dtak dupy bym nie wypiela.....:rofl2:

moj maz jest przerazony moimi pomyslami, powiedzial zeby mnie nie puscil do kosmetyczki na taka depilacje , sorki ze wam dzis taki temat narzucilam :)

ale ja serio bym chciala sie tak do porzadku wygolic, ze wzgledu na ta wstydliwa sytuacje u kosmetyczki, jestem bardziej sklonna pomyslec o tm depilatorze i zrobic to samej

elfko jak dobra kosmetyczka to raz dwa ci zrobi i bedziesz mega zadowlona, a depilatorem robi sie powoli i dluuuuuzej boli to jakbys sobie wyrywala pokoleji pęsetą włoski! aaauuułć!:-D
no jak uwazasz , wybierz co najlepsze:tak:

lolitko gdzie ty sie szlajalas>????? ja juz po owu! dobrze ze nektarynke mialam w pogotowiu!!!!

reklama
ahhh
moze poprostu dam sobie spokoj z tym, napaliłam sie, ale mi przejdzie...ja to tak mam , mialam okres ze chcialam zeby wybielic juz mi przeszlo..

Do góry