reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hania cienko bo dzisiaj góruje winiunio :-D ja odpadłam na lampce bo chyba te wino cos nie tegens bo taki dziwny smak ma, ze jeszcze teraz go czuje, a zajadłam go kikoma paluszkami :-D
Kurde jak ja bym chciała miec taki pęchol w 6 dc :-)a tu kapencja :-(

ta tylko ja nie mam takich długich cykli jak ty. Ja trzepie te pęcherze jak wariatka tylko sie nie chcą zapłodnić. Ale wsio po clo.

a o co chodzi z naturalnym cyklem - nic na pęknięcie nie chce dać???
bo wygląda na to, że bez clo się byc może uda:tak:

A ja go tam pierdole. Mam predalon i jak mi powie że nie to i tak walne. Przecież u mnie nie pękają więc ja pierdzielę tą jego filozofie.
I tak jestem na jednej tabletce clo.

hanka ale teraz to pewnie sam super G sie przyłozy i teraz nie ma bata uda sie !
Czy brzoskwinie lub nektarynki mają jakis czynnik dobry dla plemniczków albo na cos????? bo ostatanio sie z małżem objadamy nimi i se pomyslalam ze moze akurat jakis zbawienny wplywa maja :sorry2:

Na szczęście jest w tobie tyle optymizmu że starczy za nas dwie.
Walnij mu te omega 369 co martyna mówiła. ja jutro kupie i będę łykać i mojemu też karze.

wpadłam się pożegnać, pilnie wyjeżdzam jutro i nie wiem kiedy wróce...może we wtorek??nie bede miala dostepu do komputera wiec jakby co to kontakt ze mna tylko sms..

Zanotowane.

Na szczęście jest w tobie tyle optymizmu że starczy za nas dwie.
Walnij mu te omega 369 co martyna mówiła. ja jutro kupie i będę łykać i mojemu też karze.
:cool2:
a na co to omega jest? bo nie doczytalam, a zreszta mój juz łyka salfazin i l-karnityne i nie wiem czy jeszcze kolejne jakies tablety to czy to nie za duzo....

A nie pisałaś że 50 dniowe?????

ja mam 28/29 dni jak biore bro a jak nie to 26 max. Ale w pęcherzach i rozmiarach ich jestem mistrzynią.

60 dniowe miałam bez luteiny :-) teraz mam zależy 30 dni przy clo, a przy samej lutce zdarzaly się nawet 22 dniowe to k.. cy szło dostac :-) jeszcze dobrze sie nie skonczyła a juz się zaczynała - nawet jeden cykl był 19 dniowy :wściekła/y:

reklama
:cool2:
a na co to omega jest? bo nie doczytalam, a zreszta mój juz łyka salfazin i l-karnityne i nie wiem czy jeszcze kolejne jakies tablety to czy to nie za duzo....

Martyna mówiła że to przy in-vitro karzą łykać na endo a faceci też powinni. To są chyba jakieś kwasy ale nie powiem ci więcej. zapytałam dzisiaj gina i powiedział że jak najbardziej powinnam łykać. Więc łyknę.

Do góry