reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jest kwas omega 3 w takich mega kapsułkach a o 6 i 9 nie słyszałam my tylko ten 3 łykamy :) te to juz wiem kurna dlaczego mam takie endo jak łykam ten 3 :-)

reklama
Martyna mówiła że to przy in-vitro karzą łykać na endo a faceci też powinni. To są chyba jakieś kwasy ale nie powiem ci więcej. zapytałam dzisiaj gina i powiedział że jak najbardziej powinnam łykać. Więc łyknę.
ahia, to sie zastanowie bo w sumie nie chce zeby moj tyle tablet bral, on jeszcze na alergie łyka i na zatoki..... wiec lepiej mniej tablet a wiecej warzyw heheh:sorry2:

Andziu odpowiadając a Twoje pytanie o @..tak się rozkręca i rozkręcic nie może..tak sobie odrobinę plamie od rana..a brzuch mnie napieprza jakbym miała @ w pełni..

A propo cyklów..Mój ten był 52 dniowy ...Pobiłam rekord?

kurde dziewczyny mnie tak macica i jajniki bolą, że szok:-(nigdy tak nie mialam:-(od samego poczatku tego cyklu tak mam. dzień w dzien ból brzucha:wściekła/y:a to nie czas eszcze na owulke :-(
Moj M tez tego łyka, ze szok, w sumie ja tez :) pełno witamin + kwasiki.
Marzenixx - ten kwas omega 3 jest w kapsułkach identyczny jak wiesiołek.
Moj M się kiedys pomylił i zjadl wiesiołka i sie mnie pyta co sie stanie a ja mu , że będzie miał pikny śluz :-D

kurde dziewczyny mnie ak macica i janiki bolą, że szok:-(nigdy tak nie mialam:-(od samego poczatku tego cyklu tak mam. dzień w dzien ból brzucha:wściekła/y:a to nie czas eszcze na owulke :-(
Moj M tez tego łyka, ze szok, w sumie ja tez :) pełno witamin + kwasiki.
Marzenixx - ten kwas omega 3 jest w kapsułkach identyczny jak wiesiołek.
Moj M się kiedys pomylił i zjadl wiesiołka i sie mnie pyta co sie stanie a ja mu , że będzie miał pikny śluz :-D

Pajkaa - a kiedy idziesz do lekarza - bo teb ból to tak dziwnie:sorry:

Nektarynko - czyli mogło zapalenie wpłynąć na kondycję żołnierzy:tak:
i pewnie znowu będziecie powtarzać po wizycie - tylko do lekarza niech weźmie obydwa wyniki to może lekarz Wam coś wyjaśni:sorry:
na pewno wezmiemy oba badania niech porownuje a co przepisze to sie dowiemy potem
Być może. Ostatnio nawet wyczytałam, że przez 14 dni nie powinno się pić dużo alkoholu(przed badaniem).
w sumie moj M raczej nie pije gdzies tam czasem lampke wina.. a przed badankiem to juz na bank go pilnuje
A Sylwia - Kroptusia sie nie pojawiła u nas?? co u niej??
nie bylo jej na forum 3 dni miala do mni pisac jakby cos sie dzialo.. wiec jak cos bede wiedziala to napisze Wam od razu
Dziś robiłam 4 test owu. Pierwsze dwa wątpliwe, wczorajszy już prawie, prawie, a dziś piękna tłuściuchna krecha, więc trzeba koniecznie pomęczyć małża :-):-):-)
Nektarynko, dzięki za podpowiedzi :-)
trzymam kciukasy za cykl:)
Czy brzoskwinie lub nektarynki mają jakis czynnik dobry dla plemniczków albo na cos????? bo ostatanio sie z małżem objadamy nimi i se pomyslalam ze moze akurat jakis zbawienny wplywa maja :sorry2:
a co do nektarynek - ja nie wiem, ale Kamila może będzie wiedziała;-)
jesli chodzi o nektarynke to wiem ze dobrze wplywa na swojego męzą ale do do plemników to nie wiem.. na innych mezach nie sprawdzałam i wole nie sprawdzac :-D:-D
A propo cyklów..Mój ten był 52 dniowy ...Pobiłam rekord?
pobiłas mnie o 1 dzien:)
wracaj do nas szybko bo doczytałam ze wyjezdzasz i napisz mi po i jak przez smsa

reklama
Pajkaa - a kiedy idziesz do lekarza - bo teb ból to tak dziwnie:sorry:
No byłam u niej wczoraj i nic mi nie mowila. Z początku myslalam, ze mam tam mega pecherze dlatego tak boli, a tu sie okazało, ze dwa lewutki nawet 15 mm nie maja wiec tego nawet nie czuc. No chyba, ze lekarka cos spieprzyła, albo nie zauwazyla bo mialam ten pecherz pełny :szok:

Do góry