reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

tak naprawde to zadnych kategorycznych zakazow od gina nie mamy - wszystko zagojone i powiedzial, zeby ze dwie @ odczekac ale jak cos sie uda wykombinowac to i tak sie zdarza i nie powinno byc problemu... ja wychodze z zalozenia, ze jezeli ja i moja macica jest gotowa to jak ma byc fasola to sie zagniezdzi a jak jeszcze sie musi goic po zabiegu to nic z tego w tym miesiacu jeszcze nie bedzie...
jak dla mnie to dobre podejsice! :-) wiec ja po cichutku zaciskam kciuki za ten cykl:-);-)

reklama
Dziewczynki a u mnie nadal ta podwyższona tempka się utrzymuje :wściekła/y:ciekawe dlaczego ??jestem przeziębiona , ale normalną tempkę mam jam mierze, nie mam podwyzszonej a tu jak rano mierze to standardzik 36,8:confused:

Dziewczynki a u mnie nadal ta podwyższona tempka się utrzymuje :wściekła/y:ciekawe dlaczego ??jestem przeziębiona , ale normalną tempkę mam jam mierze, nie mam podwyzszonej a tu jak rano mierze to standardzik 36,8:confused:
malenka nie doczytałam gdzie mierzysz? i co to za zielone kropki? juz wczesniej mialam o nie zapytac..

Witam sie z ranca przy kawie:)

Ostatnia edycja:
a nie masz na wykresie @ zaznaczonej ... czemu??? a moze tescik warto by bylo wykonac ?? hmm...

a nie masz na wykresie @ zaznaczonej ... czemu??? a moze tescik warto by bylo wykonac ?? hmm...

miałam @ od 31 lipca do 4 sierpnia ;-)kurde nie wiem czy to jest ważne, ale 29 dc pękł mi drugi pecherzyk , ale 31 miałam juz @ ale nie wiem , czy coś by z niego mogło byc. Bo to była II owulka w tym cyklu.

Gosiaczku :) Nie myslałam że kiedokolwiek to powiem ale strasznie się cieszę, że przylazła do Ciebie @. Staranka coraz bliżej :)) Trzymam kciuki.

Hej Ewunia :)
Witaj Pajka, a w ogóle to jak masz na imię?

U mnie dziewczynki bez zmian, jakby nic nowego..@ brak - jak nie było tak nie ma. Tak jak wspominałam, na jutro umówiłam się na 17 do ginka..Pójdę jeśli nie przylezie @, jak przylezie to mam zadzwonić i odwołać wizytę. A mój mąż coś przebąkuje że może w ciąży jestem?! Ale ja jakoś w to nie wierzę, choć nie ukrywam że w głębi serca mam nadzieję.

reklama
miałam @ od 31 lipca do 4 sierpnia ;-)kurde nie wiem czy to jest ważne, ale 29 dc pękł mi drugi pecherzyk , ale 31 miałam juz @ ale nie wiem , czy coś by z niego mogło byc. Bo to była II owulka w tym cyklu.
przepraszam ze to powiem ale to jakas bzdura ze mialas 2 owu ... z tego wzgledu ze druga owu tzn pekniecie pecherzyka moze nastapic tylko w ciagu 24 h od pierwszej!!!! poniewaz wydzielany progesteron z cialka zoltego blokuje owu !!!! :dry: cos mi tu nie gra! skad wiesz ze 29dc ci pekl pechwerzyk?
Gosiaczku :) Nie myslałam że kiedokolwiek to powiem ale strasznie się cieszę, że przylazła do Ciebie @. Staranka coraz bliżej :)) Trzymam kciuki.
Hej Ewunia :)
Witaj Pajka, a w ogóle to jak masz na imię?
U mnie dziewczynki bez zmian, jakby nic nowego..@ brak - jak nie było tak nie ma. Tak jak wspominałam, na jutro umówiłam się na 17 do ginka..Pójdę jeśli nie przylezie @, jak przylezie to mam zadzwonić i odwołać wizytę. A mój mąż coś przebąkuje że może w ciąży jestem?! Ale ja jakoś w to nie wierzę, choć nie ukrywam że w głębi serca mam nadzieję.
Cześć PM! :-) siknij se testa co :-D

Do góry