reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jak juz jedzonku mowimyto tylko dodam, zewlasnie zjedlismy ta moja zupe.
Smakowala szokujaco
Moj biedny M. udawal, ze pyszna..
Te grudki ze smietany w ogole sie nie rozpuscily ( za to kalafior i brokuly tak :szok:), mimio moich usilnych staran...Moze dacie przepis na te knedle, co sie je robi 30 minut? Ja musze chyba zaczac od gotowania czegos latwiejszego.

Kaprycha- nie przejmuj sie... Jestes genialna w innych dziedzinach... A jak nastepnym razem bedziesz chciala zrobic zupke to pamietaj zeby roztrzepac smietane z goraca zupka i juz albo - dodaj slodkiej rzadkiej 30%. Ja mozna lac bezposrednio do gara nie robiac nic... Ja pomidorowa i ogorkowa robie ze slodka smietanka i jest miodzio... A brokulki ci sie rozpadly bo one to 3-4 min sie gotuje a kalafior dluzej - moglas tez zmiksowac i zrobic krem:-):-):-)
ok ale dosc przynudzania o gotowaniu... do jutra ...

Ostatnia edycja:
reklama
no ja mam zawsze ten problem, ze mam małe endo a pęcherzyki są duże, ale nie pękają, a teraz jestem bez clo więc wole być miło zaskoczona niż się zawieść.
w sumie jutro to bedzie 13 dc wiec mam nadzieje, ze beda fajne. U mnie pecherzyk w 2 dni podobno wg lekarza urósł o 7 mm.Zawsze mówię, że organizm kobiety jest wielką tajemnicą :-) A jakie to mieliście badanka robione?? Miej nadzieje , że nie spadnie ;-)
robilismy badania nasienia.. wiesz przy takich parametrach to naprawde wielki cud by musiał nastac.. nie ludze sie i nie robie sobie nadzeji.. szczerze to nawet nie wiedziałabym ktory dzien cyklu ale spojdzałam i juz wiem.. potem bedzie płacz i zgrzytanie zębów..
Kroptusiu - ...
raz myslalam ze to pomylka ale drugi.. hmm Gosiu
to nie Kroptusia.. to Kaprycha:happy2:

robilismy badania nasienia.. wiesz przy takich parametrach to naprawde wielki cud by musiał nastac.. nie ludze sie i nie robie sobie nadzeji.. szczerze to nawet nie wiedziałabym ktory dzien cyklu ale spojdzałam i juz wiem.. potem bedzie płacz i zgrzytanie zębów..
:happy2:

U nas też jest ten problem :-(ale na razie sie nie poddajemy :-)zdarzają się przecież cuda :-) w które trzeba wierzyć, ja na razie wierze.

Ja tez juz jestem choc jeszcze nieprzytomna bo kawy jeszcze nie zrobilam... Witam sie

A co to sie dzieje Olu?? czemu zle sie czujesz...
U mnie @ dalej nie ma cholera!!!

ani nie seksik ani gołabki...wstałam dzisiaj rano o 5 z tak niesamowitym bólem brzucha że aż myślałam że umrę..leżałam do 6.30 w łóżku a później brzuch przestał boleć ale tak mnie na wymioty zebrało że myślałam że nie dobiegnę do łazienki...wybaczcie za szczegółowy opis...

reklama
Do góry