reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Faktycznie dzialo i bedzie dziac, ale super ze sie dogadaliscie. Emocje siegaja zenitu, ja tylko czytajac co was czeka poryczalam sie jak dziecko. Kochana trzymam kciuki za powodzenie.

Boze, wielkie dzieki ptaszku. Przepraszam, ze nie napisalam nic do Ciebie w pierwszym poscie. Mam nadzieje, ze i tak wiesz ze Cie ubielbiam :-D

:-D no wiesz jak cie na gotowanie wzielo .... to faktycznie moze chlopina zawalu dostac moze lepiej go uprzedz! :-D:-D:-D
u mnie nic nowego po malych perypetiach @ (co 2 tyg @) teraz mam nadzieje nastal spokoj i oczekuje na owu :cool2: a ze teraz to 3 cykl to ja ni hu hu nie wyjdzie (twu) to chlopina leci badac armie a ja na badania :-) dalej mecze sie z moim (pip pip pip) promotorem ktory laskawie po 1,5 miesiaca nareszcie sprawdzil prace wiec jestem w trakcie poprawiania :dry:
no i dzisiaj koncze malowanie lepianki a burdel ło matko! :szok:

Oj ciotka, to faktycznie nieciekawie z ta Twoja @. @ to jest zlosliwa cholera, szkoda ze nie da sie jej pacnac .
U mnie tez teraz byly jaja, przez spozniona @, wszystko mi sie o miesiac przesunelo. Kurde jak trzeba to jej nie ma, a jak jej nie chcemy to oczywiscie sie pojawia. A promotora, to bym chyba udusila!!!!!!!!!

Kaprycha - ja też się wzruszyłam. Gorąco wam kibicuję i naprawdę wierzę, że wszystko wam się uda

Dzieki slonce. Nie wiem jak moglam i Ciebie nie wymienic Przepraszam :no:

Kaprycha jak dobrze ze sie odezwalas...
ja tez sie wzruszylam jak czytalam Twoj opis sytuacji....miekka jestem i pewnie sama popadlabym w histerie....boze drogi, ja nawet nie wiedzialam, ze takie cos sie podpisuje przed IVF:szok:

Ja tez nie wiedzialam wlasnie, bo bym sie moze przygotowala emocjonalnie na to, a tak to sobie wstydu narobilam, hihi.
Kropka, dzieki Bogu Zajaca nie ma, bo bym miala przerabane - bo oczywiscie i JEJ nie wymienilam :angry::wściekła/y::angry: - pliz nie wygadaj sie jej. Niech moja skleroza bedzie nasza tajemniaca :-D Buziak

Witajcie kochane...
U mnie leje a zacxzelo padac jak wyszlam z dom - szlag...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i musielismy sie z myszakiem wrocic do domu... bede z "rozkosza" sprzatac...:baffled::baffled::baffled:

No nie wytrzyma - o Tobie tez zapomnialam. Dziewczyny, mozecie mnie publicznie wytarmosci za wlosy (nienawidze jak kots dotyka moich wlosow)!

reklama
Witajcie kochane...
U mnie leje a zacxzelo padac jak wyszlam z dom - szlag...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i musielismy sie z myszakiem wrocic do domu... bede z "rozkosza" sprzatac...:baffled::baffled::baffled:

Hej Gosiaczek jak sie czujesz przegladajac te "stosy" stronek rzucilo mi sie w oczy ze masz nieodparta ochote na staranka. Kochana moze jescze poczekaj tan miesiac i bedziesz na 100% pewna, ze juz wszystko OK.

...jak tak z rozkosza to moze wpadniesz do mnie ;-) ja dzis sobie odpuscilam i luz-bluz. Ostatnio w pracy mielismi i wciaz mamy mnustwo pracy bo wprowadzamy nowa kolekcje, trzeba zmienic wystoj wszystkich pokoi a jest ich 12 :szok: ale to nie tylko ciezka praca fizyczna, spelniamy sie takze artystycznie.

A i sie pochwalic zapomnialam, kupilismy nowe (znaczy uzywanie :-p) auto, bo moj m. oszalal na punkcie bezpieczenstwa rodziny, ktora wg niego na 100% sie powiekszy. Nawet jak pani w klinice powiedziala, o powiklaniach jakie moze spowodowac mnoga ciaza, on powiedzial ze musimy w takim razie przemyslec ile bedziemy chcieli miec transferowanych embrionow (pomimo tego, ze juz dawno zdecydowalismy sie na dwa). Na maxa mnie to wqrwilo :wściekła/y:

Takie autko mamy, tylko inny kolorek (szampanski srebny :-p)
Mazda Tribute 2.0 benzyna (710752109) - Aukcje internetowe Allegro

Zupa sie juz gotuje i mam male pytanko, do kalafiorowo-brokulowej dodaje sie smietane, czy nie??? Plz, pomocy:baffled:

Dziewczyny, mozecie mnie publicznie wytarmosci za wlosy (nienawidze jak kots dotyka moich wlosow)!

Ostatnio w pracy mielismi i wciaz mamy mnustwo pracy bo wprowadzamy nowa kolekcje, trzeba zmienic wystoj wszystkich pokoi a jest ich 12 :szok: ale to nie tylko ciezka praca fizyczna, spelniamy sie takze artystycznie.
W jakim ty miejscu pracujesz?

No nie wytrzyma - o Tobie tez zapomnialam. Dziewczyny, mozecie mnie publicznie wytarmosci za wlosy (nienawidze jak kots dotyka moich wlosow)!
zostalo ci wybaczone:-D:-D:-D
Hej Gosiaczek jak sie czujesz przegladajac te "stosy" stronek rzucilo mi sie w oczy ze masz nieodparta ochote na staranka. Kochana moze jescze poczekaj tan miesiac i bedziesz na 100% pewna, ze juz wszystko OK.

...jak tak z rozkosza to moze wpadniesz do mnie ;-) ja dzis sobie odpuscilam i luz-bluz. Ostatnio w pracy mielismi i wciaz mamy mnustwo pracy bo wprowadzamy nowa kolekcje, trzeba zmienic wystoj wszystkich pokoi a jest ich 12 :szok: ale to nie tylko ciezka praca fizyczna, spelniamy sie takze artystycznie.
no chce chce - bo nie chce czekac jeszcze miesiac. @ nie ma (syfki juz prawie zniknely a tej francy ani widu ani slychu)
Co do sprzatania to nie ma takiej opcji - nienawidze sprzatac a lubie porzadek (taki w miare - sterylne mieszkania to tez nie dla mnie;-);-):-):-)) wiec musze ogarnac chalupe....

Kaprycha te drobne uchybienia zostaną Ci wybaczone, gdyz niedługo ciężarna będziesz:tak::tak:
Ja do takich zup dodaję śmietany, bo ja wogóle uwielbiam wszystko ze śmietaną. To chyba kwestia gustu, ale ze śmietaną zupka na pewno wygląda lepiej:tak:

Kaprycha fajna Mazia :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
tez bym chciała kombika

Ola z jedna Marzenka to Ty sobie poradzisz ale z całą resztą miłosniczek gołabków to ty musisz nie tylko zapomniec o wieczorze we dwoje ale jeszcze musisz tych ptoków dorobić :-D:-D:-D

reklama
Do góry