mezatka
Moja coreczka Kasia :)
..... Chyba jeszcze sie nie poddam ale nie wiem co zrobie jak drugi lekarz, tez mi bedzie kazal leczyc sie w Polsce Ja nie mieszkam w Polsce juz bardzo dlugo, nie mam ubezpieczenia a poza tym, tu jest teraz moj dom...
Kaprycha skoro nie mieszkasz juz w Polsce to lekarz nie moze ci powiedziec, ze tam masz sie leczycMamy zawsze prawo do wyboru lekarza!!!
....To nie jest prawda, ze kazda z nas kiedys na 100% zafasolkuje , bo przeciez ile jest bazdzietnych par, ktore probowaly juz wszystkiego a fasolki nie ma i nie bedzie. Nie ma sensu sobie siedziec z zalozonymi rekami i czekac na cud. Trzeba pomoc naturze, leczyc sie, szukac powodu niepowodzenia. Oczywiscie nie twierdze, ze cuda sie nie zdarzaja ale musimy sobie zdawac sprawe, ze to sa bardzo nieliczne przypadki.
Masz racje kochana Ja tylko chcialabym wspomniec, ze trzeba sprobowac wszystkiegoJa gdybym nie mogla posiadac dzieci staralabym sie o adopcje,nawet dwojke. Co prawda wiem, ze i to nie jest takie proste, ale nigdy sie nie poddam Nie wyobrazam sobie zycia bez dzieci