reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hanka - dajzesz znac kobieto a nie chowaj sie..
Olu - no to ja tez zamykam oczy choc moj tez poki co napalony mimo, ze niby trzeba uwazac...
Dzieni - to ty tak masz jak my - moj K jest fanem Obego i Starych Warsow wiec zawsze o fasolce mowil Alien:-):-):-)

reklama
Kurcze się Wam pochwalę...Mąż miał 2 tygodnie postu przez moje leki..a dzisiaj kończę leki...Normalnie on cały wieczór planuje jutrzejsze szaleństwa :)) Wariat..A ja mówiąc szczerze też się doczekać nie mogę :)
hahahaha...no to bedzie sie dzialo!uprzedz sasiadow,zeby sie nie niepokoili,ze jakies dziwne krzyki i odglosy beda dochodzic zza drzwi...:-D:-D:-D

senkjiu za uznanie:) musze przyznac ze wytlumaczylas o akrylach abrdzo rzeczowo i dobitnie.. az z fascynacja czytalam..

Ola.. to trzeba bylo dawno napisac.. yyy w sobote tak jak ja:) chociaz Ciebie moze juz wczesniej sie ten dzban przelal.. tylko ze zamiast pisac pogryzłas sobie niepotrzebnie jezyk:-D:-D
przynajmniej nie mowie,ze jestem w kazdym temacie najmadrzejsza :-D
Ola i jak Ty sobie poradzisz jutro z pogryzionym jezykiem?? ;-);-)

no cóż moje dziewuszki :

Sny są po to by nas kusić, sny do grzechu chcą nas zmusić, sny są w raju i w łóżeczku czas juz zasnac w swym lozeczku !

w 9dc nie widze tempki o normalnej godzinie - pisze ze o 9.00 wiec znowu niewazna
sens mierzenia jest - na sluz nie zwracaj uwagi w odniesieniu do tempki. choc obserwacja sluza byc powinna - bo daje wieksza wartosc poznawcza niz sama tempka

pomyliły mi się dni :szok: miała na myśli 10 dc :-)ale zobaczymy co jutro przyniesie tempka ;-)

ale sie usmiałam...........moj synus wyciagnał moje stare listy z przed...?????...lat,,,,,,,,,,i zaczał je czytac........mało sie z nim nie posikałam

reklama
Do góry