reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja nie siedze dzisiaj tak na BB bo mam dzieciaki szwagierki pod opieka;-)ps.ciekawe jak moja siostrunia bo na 15 miała ginekologa;-)

Czesc Dziewczyny,

Nie odzywam sie bo sie fatalnie czuje :-( od paru dni nie spie wcale badz po 2-3h, caly czas mam bole miesiaczkowe i w dzien w nocy...bywa ze non toper boli brzuch jak na @ najgorzej w nocy, do tego krzyz, nie moge znalezc pozycji w kazdej boli i nie da sie spac a do tego skurcze co jakis czas...Od 2 dni natomiast mam dosc silna biegunke i brak apetytu :-(czasem sorki ledwo zdarze do kibelka, skurcze jelit i mdlosci wsio naraz....wczoraj natomiast 2-3 tak silne skurcze calego brzucha od gory do dolu promieniujacy bol niemilosierny ze zobaczylam wszystkich swietych...Na porod to za wczesniej ale juz chyba jakies znaki, sama nie wiem, wiem ze uciekam dalej lezec o czytaniu nie ma szans :-( Pozdrawiam wszystkie, gratuluje jak sa nowe fasolki i trzymam kciuki za testujace....nie dam rady jednak przeczytac co u Was...Buziaki

no kochana poród tuż tuż tak więc powoli się szykuj:tak:nie martw się supoer jesteś w tygodniu do rodzenia zaczynasz 38tc tak więc już dzidziuś może się urodzić:tak:moja koleżanka w 36 tc urodziła słodką córeczke jest teraz starsza o 1.5 miesiąca od mojego smyka tak więc nie martw się niedługo będziesz miała synka obok siebie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kropeczko jak już sie pojawisz to mam dla Ciebie kolejne pytanie za sto punktów. Tym razem jednak łatwiejsze:-)

"Mamusiu dlaczego jak stoimy, to chmurki tez stoją a jak jedziemy autkiem to one nas gonią"???
:-D:-D:-D:-D:-D

kochana jak możesz porównywać chrzest z alkoholem:szok:ps.ja pisałam wtedy że gdybym piła bądz innne głupoty robiła w ciąży to macie prawo najeżdzac :tak:a czy chrzest dziś czy jutro to była bezsensu gadka a picie alkoholu to innna gadtka :sorry2:jak będziesz miała dziecko to pewne rzeczy zrozumiesz:sorry2:acha nie płakałam i bym nie płakała(jeszcze tak źle ze mną nie jest);-)chyba dużo kobitkom potrzeba doświadczenia:sorry2:niestety a potem się "płacze nad rozlanym mlekiem":sorry2:

po 1. nie porównywałam alkoholu do chrztu.. tylko to ze jak na Ciebie naskakiwali to było źle, ale jak Ty na Makaronke to jest ok..
przeczytaj prosze moj post jeszcze raz.. na wstepnie napisalam ze nie bede porszac tematu alkoholu
po 2. to ze nie mam dzieci to jestem gorsza według Ciebie? bo jak bede miala dziecko to "pewne rzeczy zrozumiem"

Uciekam z córką na dwór. Cały dzień była u babci, bo ja dziś miałam badania. Dobrze,że chociaż trafiłam na pielęgniarkę, która umiała pobrać krew z moich prawie niewidocznych żył. :tak:
Zazwyczaj mam całe ręce w siniakach a teraz malutki ślad, więc jest ok.

po 1. nie porównywałam alkoholu do chrztu.. tylko to ze jak na Ciebie naskakiwali to było źle, ale jak Ty na Makaronke to jest ok..
przeczytaj prosze moj post jeszcze raz.. na wstepnie napisalam ze nie bede porszac tematu alkoholu
po 2. to ze nie mam dzieci to jestem gorsza według Ciebie? bo jak bede miala dziecko to "pewne rzeczy zrozumiem"

przeczytaj jeszcze raz ty kochana mojego posta:sorry2:napisałam że naskakiwanie o chrzest to inna sprawa niż naskakiwabnie o alkohol :sorry2:że naskakiwanie bym zrozumiała co do alkoholu bo się serce kraja jak czyta że ktoś sobie wypija od czasu do czasu:sorry2:a co do dzieci czy ja napisałam ze jesteś gorsdza NIE :no:niestety pewne rzeczy się zrozumie mając dzieci bo jak się ich jeszcze nie ma to wszystkiego się nie zrozumie:sorry2:

Nektarynko
wiesz może dlaczego po ściągnięciu aktualizacji mój laptop nie dał się uruchomić? Sam się restartował. I tak juz 2 razy, zawsze po aktualizacjach.Z góry dzięki.
być moze są to aktualizacje ktore szkodzą to zalezy co to za aktualizacja i z czym sie wiąże.. ale pierwsze spotykam.. jesli mozesz i wiesz podaj mi dokladnie co to za aktualizacja postaram sie pomoc..

reklama
przeczytaj jeszcze raz ty kochana mojego posta:sorry2:napisałam że naskakiwanie o chrzest to inna sprawa niż naskakiwabnie o alkohol :sorry2:że naskakiwanie bym zrozumiała co do alkoholu bo się serce kraja jak czyta że ktoś sobie wypija od czasu do czasu:sorry2:a co do dzieci czy ja napisałam ze jesteś gorsdza NIE :no:niestety pewne rzeczy się zrozumie mając dzieci bo jak się ich jeszcze nie ma to wszystkiego się nie zrozumie:sorry2:

no tak ale jak i dzeni tak i Makaronka miały na to jakies wytłumaczenie, nie poruszam tego czy to jest dobre czy zle.. jesli dzeni ma wybor albo tabletki albo winko to sama nie wiem co lepsze.. wiadomo ani to ani to.. no ale jak trzeba to trzeba podjac dezyzje.. takze Tobie nie narzucałam kiedy i jak masz ochrzcic dziecko.. po prostu chodzilo mi o to naskakiwanie bez mierzenia rangi problemu czy duzy czy maly czy tez sredni nie mnie osadzac co dla kogo ma jaka range.. a znow jesli chodzi o chrzest to nie chodzilo o sam chrzest tylko Twoje podejscie do tego, ze jak nie ochrzcisz dziecka w jakims tam czasie to moze byc chore i tego bys sobie nie darowała czyż nie tak bylo?
takze tu chodzi o ewentualną chorobe i tu.. nie stawiam znaku =..

PS przepaszam za posta pod postem

Ostatnia edycja:
Do góry