reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenia miałam zapytac juz wczesniej.. tzn wypadło mi z głowy co własciwie tak lutujesz?
Kochana ja lutuje obecnie paski ledowe do ekranu LED, a wczesniej złącza do tych pasków lutowałam..... teraz czeka mnie kolejny etap w który mnie wdraża mój małż czyli lutowanie do nich rezystorków a na koniec diody LED i będzie zrobiony cały paseczek do ekranu :sorry2:
poprasowałam ciuszki i wyszło mi około 4 szuflad.....:baffled:dość głębokich;-)
Wkońcu będzieszbędziesz miała małą strojnisie w domku ;-) To musi byc ekstra uczucie jak prasujesz takie maciupcie ubranka co?

reklama
Kochana ja lutuje obecnie paski ledowe do ekranu LED, a wczesniej złącza do tych pasków lutowałam..... teraz czeka mnie kolejny etap w który mnie wdraża mój małż czyli lutowanie do nich rezystorków a na koniec diody LED i będzie zrobiony cały paseczek do ekranu :sorry2:

to jak skonczysz daj znac podjade po ten TV led.. pomimo ze juz mam TV to takim nie pogardze do nowego domku:)

ja tez lubie ogladac. przy moim sie nauczylam bo kiedys nie lubilam
ponadto, mecze na zywo sa fantastyczne....to tak jak sluchanie plyty i pojscie na koncert - niebo a ziemia

reklama
Wróciłam z działeczki. Miło było..Jestem strasznie zmęczona słońcem...
A co śmieszne - taka chcica mnie na sałatkę śledziową wzieła że normalnie całe opakowanie 150g zjadłam a później męża wysłałam po jeszcze jedno pudelko..Szok..

Jutro mój ostatni dzień Duphastonu i innych leków i czekamy na @ a później do lekarza..
Mój mąż ostatnio często wspomina o dzieciaczku, a dzisiaj powiedzial że może na świeta już kiszone będę tylko jadła ( dla niepoinformowanych - w poprzedniej ciąży tylko ogórki jadłam.. )

Całuje Was ciepło :)

Do góry