Witajcie kochane przepraszam ze dopiero teraz pisze ale wlasnie dopiero wrocilam z pracy
Co do dobrych wiadomosci to racze ich niemam mamusia pazdziernikowa nie zostane rano jedna wstretna krecha no coz przykro mi strasznie ale nic przecierz nie zrobie:-(
Pozatym mam kilka brazowych plamek na podpasce wienc @ sie powioli rozkreca tylko jakos leniwie i za bardzo nie moze bo juz caly dzien tak. pewno dostane za dzien lub dwa:-(
Kochane moje nawet nie wiecie ile stresu mnie kosztowala ta malenka nadzieja nie spalam prawie nic od soboty modlilam sie zeby nie przyszla i tu takie spoznienie i taki klops porazka na calej lini jestem strasznie rozkolowana i nie potrafie jeszcze racjonalnie myslec pewno minie kilka dni zanim stres zelzeje
Milego dnia kochane wam zycze i powodznka
Oj przykro mi Ale pamiętaj, nadzieja umiera ostatnia :-) Jak nie teraz to w przyszlym cyklu, no przeciez w koncu sie uda
Kurczę dziewczyny a ja miałam się nie nakręcać ten cykl na luzie i co ... mam biały śluz i to dużo no i czuje się jakbym miała zaraz dostać @ i latam do łazienki i sprawdzam bo mi cały czas mokro... ja nie chcę się nakręcać ale kurde coś jednak nie tak? Zwariowałam
Hehe a może jednak się udało? :-) Trzeba być dobrej myśli, a do łazienki biegaj, to nawet zabawne ;-)
Jestem głodna a nie mogę odkręcić słoika z zupą
Hehe mi zawsze pomaga podważanie pokrywki końcem noża :-)
kingus
Nie biore tego leku, tylko clo, w tym miesiacy wziełam castangus tak na wyczucie i dobrze bo mam podwyzszona jednak prolaktyne
Dziewczyny na pewno jutro rano zrobie test, oj alez sie nakręciłam, az sie boje rozczarowania
Co to jest castangus? Zrób test i koniecznie się pochwal! Trzymam kciuki!