reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie kochane przepraszam ze dopiero teraz pisze ale wlasnie dopiero wrocilam z pracy:tak:

Co do dobrych wiadomosci to racze ich niemam mamusia pazdziernikowa nie zostane rano jedna wstretna krecha no coz przykro mi strasznie ale nic przecierz nie zrobie:-(
Pozatym mam kilka brazowych plamek na podpasce wienc @ sie powioli rozkreca tylko jakos leniwie i za bardzo nie moze bo juz caly dzien tak. pewno dostane za dzien lub dwa:-(

Kochane moje nawet nie wiecie ile stresu mnie kosztowala ta malenka nadzieja nie spalam prawie nic od soboty modlilam sie zeby nie przyszla i tu takie spoznienie i taki klops porazka na calej lini jestem strasznie rozkolowana i nie potrafie jeszcze racjonalnie myslec pewno minie kilka dni zanim stres zelzeje :szok::eek:

Milego dnia kochane wam zycze i powodznka:-D

Oj przykro mi :baffled: Ale pamiętaj, nadzieja umiera ostatnia :-)
Jak nie teraz to w przyszlym cyklu, no przeciez w koncu sie uda :-D

Kurczę dziewczyny a ja miałam się nie nakręcać ten cykl na luzie i co ... mam biały śluz i to dużo no i czuje się jakbym miała zaraz dostać @ i latam do łazienki i sprawdzam bo mi cały czas mokro...:zawstydzona/y: ja nie chcę się nakręcać ale kurde coś jednak nie tak? Zwariowałam :baffled:

Hehe a może jednak się udało? :-) Trzeba być dobrej myśli, a do łazienki biegaj, to nawet zabawne ;-)

Jestem głodna a nie mogę odkręcić słoika z zupą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hehe mi zawsze pomaga podważanie pokrywki końcem noża :-)

kingus
Nie biore tego leku, tylko clo, w tym miesiacy wziełam castangus tak na wyczucie i dobrze bo mam podwyzszona jednak prolaktyne

Dziewczyny na pewno jutro rano zrobie test, oj alez sie nakręciłam, az sie boje rozczarowania

Co to jest castangus? Zrób test i koniecznie się pochwal! :-D Trzymam kciuki! :-D

reklama
Dzieki kingus wyje jak bobr bo jest juz watek padziernikowy i sa juz pierwsze pazdziernikowe mamy tak mi przykrobo tak chcialam sie zalapac boje sie ze skoro tak dlugo nie mam maluszka to boje sie ze jednak nie dane mi go jest wogole miec:confused:
Niewiem co ma ze soba poczac:-:)zawstydzona/y:
Kochana na pewno ci sie uda. Ja wiem jakie to stresujące czekać. Kiedyś gdy byłam troszkę mlodsza uważalam że nie mogę miec dzieci okazalo się że jest inaczej i zaszlam w ciąże która skończyła sie poronieniem pózniej byłojeszcze jedno i tak rozstalam sie ze swoim uwczesnym mężczyzną. Czekałam ok 4 lata na odpowiedniego kandydata i znalazłam. Myśląc że raczej dzieci nie będzie postanowiliśmy że nie bedziemy sie zabezpieczać i tak w pierwszym cyklu tak długo oczekiwane przezemnie 2 kreseczki i za 9 mc moja niunia pojawiła sie na świecie. Myślę że każdy ma swoj wyznaczony czas. Nam niestety czasem brakuje wiary i cierpliwości i tego tobie i nam wszyskim życzę wiary i cierpliwości;-):-)

JA POPROSZĘ TĄ KSIĄŻKĘ O ZOŁZACH :-)
To podaj maila,moze byc na priwata.

zastanawiam się dziewczynki który wątek jest teraz głównym bo mam wrażenie, żę dziewczynki pouciekały ze staraczek :D

Ja tez tu siedze,wiekszosc z dziewczyn staraczek 2008 jest tu.Witamy na tym watku;-)

Dzieki kingus wyje jak bobr bo jest juz watek padziernikowy i sa juz pierwsze pazdziernikowe mamy tak mi przykrobo tak chcialam sie zalapac boje sie ze skoro tak dlugo nie mam maluszka to boje sie ze jednak nie dane mi go jest wogole miec:confused:
Niewiem co ma ze soba poczac:-:)zawstydzona/y:
Kochana niemow wogole takich rzeczy!!!Napewno dane ci to jest,tylko musisz dluzej poczekac przeciez wszystko ok u ciebie!!!Glowa do gory bedzie dobrze bo musi!!!!

Jestem głodna a nie mogę odkręcić słoika z zupą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zawsze trzeba udezyc pare razy kantem zakretki o podloge wtedy popusci:tak:

Slyszalyscie napewno o urodzonych osmioraczkach,wiecie,ze ta kobieta miala uz wczesniej osiem dzieci w domu!!!Teraz ma juz szesnascie dzieci.I wszystkie powstaly dzieki invitro;-)

dziekuje wam kochane za mile slowa pocieszenia ale same wiecie zeto nie jest takie proste myslec pozytywnie po tylu cyklach bezowocnych staran ja mysle mam tala cichutka nadzieje ze jak w maju polece do turcji zapomne o bozym swiecie odpoczne to mo0ze tam sie uda a nuz cuda czasem musza sie zdarzac przecierz milego dnia wam zycze ja juz dzisiaj wylanczam kompa i relaksuje sie z ksiazka buzki kochane bedzie jeszcze kiedys lepiej napewno!!!

Slyszalyscie napewno o urodzonych osmioraczkach,wiecie,ze ta kobieta miala uz wczesniej osiem dzieci w domu!!!Teraz ma juz szesnascie dzieci.I wszystkie powstaly dzieki invitro;-)

Slyszalam, ale slyszalam tez, ze ona miala wczesniej 6, a nie 8 ;-) Szczerze mowiac nie mam pojecia kto jej w ogole wydal na takie cos zgode, skoro ona jest SAMOTNA...

dziekuje wam kochane za mile slowa pocieszenia ale same wiecie zeto nie jest takie proste myslec pozytywnie po tylu cyklach bezowocnych staran ja mysle mam tala cichutka nadzieje ze jak w maju polece do turcji zapomne o bozym swiecie odpoczne to mo0ze tam sie uda a nuz cuda czasem musza sie zdarzac przecierz milego dnia wam zycze ja juz dzisiaj wylanczam kompa i relaksuje sie z ksiazka buzki kochane bedzie jeszcze kiedys lepiej napewno!!!

Relaksuj sie kochana :-D Tak mysle sobie o Tobie, obie jestesmy mlode, nie spotykasz sie z jakims pukaniem sie w czolo przez ludzi, ktorzy wiedza, ze sie staracie o dziecko?

Slyszalam, ale slyszalam tez, ze ona miala wczesniej 6, a nie 8 ;-) Szczerze mowiac nie mam pojecia kto jej w ogole wydal na takie cos zgode, skoro ona jest SAMOTNA...
ale numer ja myślałam że to jej pierwsze dzieci... boże a ja chcę tylko jedno...:-(
Sisi kochana nie smuć się napewno się uda napewno!!!:tak:

Co to jest castangus? Zrób test i koniecznie się pochwal! :-D Trzymam kciuki! :-D

Castagnus jest to lek ziołowy stosowany w zespole napiecie przedmiesiączkowego, obniza poziom prolaktyny

Wiecie co namieszałam sobie juz totalnie :)

Mialam w domu test ciązowy przeterminowany z 2007 roku, no i przed chwilą pokusiło mnie go zrobic, wyszedl negatywny no i teraz to juz cała nadzieja mi odeszła... zastanawiam sie teraz, czy nie za wczesnie, nie z porannego moczu no i jeszcze ponad rok przeterminowany ehhh po co go robiłam

mało tego zaraz po nim zrobiłam test owulacyjny bo słyszałam ze tez może wykryc ciąze no i tez wyszedł negatywny :(

wiecie co to chyba jednak nie ciąża, pewnie mam namieszane w hormonach

Elfa po pierwsze nie liczy się test przeterminowany, po drugie jest za wczesnie by robić test nie z porannego moczu... a po trzecie owulacyjny to nie ciążowe!!!
Leć jutro na badanie krwi ... wszystko sie wyjasni!!

reklama
Castagnus jest to lek ziołowy stosowany w zespole napiecie przedmiesiączkowego, obniza poziom prolaktyny

Wiecie co namieszałam sobie juz totalnie :)

Mialam w domu test ciązowy przeterminowany z 2007 roku, no i przed chwilą pokusiło mnie go zrobic, wyszedl negatywny no i teraz to juz cała nadzieja mi odeszła... zastanawiam sie teraz, czy nie za wczesnie, nie z porannego moczu no i jeszcze ponad rok przeterminowany ehhh po co go robiłam

mało tego zaraz po nim zrobiłam test owulacyjny bo słyszałam ze tez może wykryc ciąze no i tez wyszedł negatywny :(

wiecie co to chyba jednak nie ciąża, pewnie mam namieszane w hormonach

hmm a bralas oprocz clo np. luteine na podtrzymanie ew. ciąży miedzy 16-25 dc?

W zeszlym tygodniu ktos tu w wątku pisał, że przeterminowane testy wychodziły pozytywnie, a ciąży nie było... więc nie ma sie co sugerować!! A test owulacyjny... on służy do czegoś innego, to żaden wyznacznik ciąży i tego się trzymajmy
;-)

Do góry