Betka85
Fanka BB :)
1) aha ja nie wiem nic o podtrzymaniu ciaży a może powinnam ale bojęsie nawet czytać o tym1) to za zastrzyki z progesteronem, nic strasznego
po 2) dziekuje za Twoja wypowiedz i rowniez wczesniejsza passingby. Mysle ze to jest ladne podsumowanie i idea ktora mialam na mysli, widze ze jednka sa osoby czytajace ze zrozumieniem. Bravo Bernardka
Widzisz teraz po calej tej wymianie zdan, wydawac by sie moglo ze jestem jakas oredowniczka piajczek a ja do tej pory wypilam niecale pol szkalnki piwa z orenzada wymieszane i kilka lykow wina. Rowniesz sie wystzregam i nie pije teraz alkoholu, ale jak mnie najdzie ochota to sobie nie odmowie kilku lyczkow.
2) ja doskonale zrozumiałam Twoją wypowiedz i nie rozumiem o co tyle szumu sie zrobiło bo skoro piszesz ze od czasu doczasu czyli bardzo żadko to zanczy ze mało i prawie wcale a nie nałogowo ale już dam spokój bo i tak nie ma to sensu bo i tak niektórzy nie zrozumieją o co chodziło w Twojej pierwszej wypowiedzi
pozdrawiam cię serdecznie i całuski śle
Szafirku a jestes pewna ze to był bezowulacyjny cykl?? milej niedzieli kochana!!