reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny nie ma co tu sie obrażać nawzajem i dyskutowac o inteligencji, bo zaraz rzeczywiscie sie tu nawyzywacie..... a nie o to chodzi...
każda ma swój rozum i postepuje wedle własnego sumienia i priotytetów i nie ma co wciskac sobie nawzajem swoich racji......
spokój mi tu!!!!:angry:

cieszę sie ze juz powoli wszystko wraca do normy i już tak pozostanie na pewno aż do rozwiazania
a powiedz mi co to za zaszczyki masz bo ja nie w temacie jestem niestety?? :zawstydzona/y:

a ja powiem tak ze nie jestem za piciem w ciaży alkoholu ale jak ktoś ma ochotę na lampkę wina raz w tygodniu albo rzadziej badz pół szklanki piwa równie rzadko to nie mam nic przeciwko przecierz taka ilość alkoholu na pewno nie zaszkodzi dziecku a skoro nawet dużo lekarzy mówi ze taka niewielka ilosć alkoholu nie zaszkodzi dziecku to cos w tym musi być
ja nie mowie żeby pic non stop tak jak przed ciażą p jak ktoś lubi piwo wypić tylko pól szklanki raz na jakiś czas to nie zbrodnia
a chciałam zaznaczyc ze każdy ma swój rozum i wie co robi i mówienie do kogos ze nie ma rozumu skoro zamierza wypić lampke wina raz w miesiącu czy jakos tak jest bez sensu bo poco kogos atakować i oceniać jego poziom inteligencjii

ja powiem tak ze ja jak będęw ciaży to nie mam zamieru pic alkoholu ale jak mnie najdzie smak to nie wiem czy sobie odmówie bo lubie od czasu do czasu cos hlapnac :-D:-D:-D

o to sie rozgadałam ale takie jest moje zdanie

1) to za zastrzyki z progesteronem, nic strasznego:tak:
po 2) dziekuje za Twoja wypowiedz i rowniez wczesniejsza passingby. Mysle ze to jest ladne podsumowanie i idea ktora mialam na mysli, widze ze jednka sa osoby czytajace ze zrozumieniem. Bravo Bernardka
Widzisz teraz po calej tej wymianie zdan, wydawac by sie moglo ze jestem jakas oredowniczka piajczek:tak: a ja do tej pory wypilam niecale pol szkalnki piwa z orenzada wymieszane i kilka lykow wina. Rowniesz sie wystzregam i nie pije teraz alkoholu, ale jak mnie najdzie ochota to sobie nie odmowie kilku lyczkow.

A tak na oczyszczenie atmosfery:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QmfJTrxpA0s"]YouTube - Kabaret Moralnego Niepokoju - Wizyta ksiedza[/ame]

:-D:-D:-)

Negatyw..:-(

Negatyw ale ma nadzieję że pogoda dopisze...

negatywny ale @ brak

cześć Szafirku co u ciebie??
:-:)-:)-:)-(
szkoda...
Adziu buziole,pieknej pogody Ci zycze i udanego wypoczynku!!!

a u mnie nic,czekam az skonczy sie moj cykl bezowulacyjny... moj M juz wczoraj pytal sie brzuszka "ale tam napewno nic nie ma?" no i nawet cienia nadziei nie moglam mu dac :baffled:
zbieram sie w odwiedziny do M rodzinki.buziaczki
milej niedzieli Wam zycze!

:-D:-)Ja teraz popełnię PRZESTPSTWO - zjem LODA :-):-D
(dla niewtajemniczonych: mam cukrzycą ciążową i nie mogę podbijać sobie cukrów ale wczoraj wypróbowałam troszkę loda i mi nie podskoczył cukier za mocno)

Papa Szafirku!

reklama
Do góry