HankaM
Fanka BB :)
jesszcze raz dla jasnosci..
tu pisałam
powiem tak.. mozesz mnie zlinczowac.. jak mialam cykl bezowulacyjny bardzo długi liczyłam ze pomimo niskich tempek gdzies jednak tam sie fasola ukryła i łudziłam sie jak głupia.. i zrobiłam w chyba przed 50dc test owu wyszla blada kreska i zaczelam sie radowac w duchu ale po 51dc przyszła @.. jesli juz to test owu powiniem byc pozytywny ale rozne kobiety rozne LH wiec to takze nie jest reguła.. jesli faktycznie udało się Tobie to po cichu gratuluje
jesu już myślalm że coś napisałaś a ja nie zauważyłam i pomyślałaś że cię olałam.
Ale ja napisałam że się nie podniecam zbytnio, u mnie nie ma skoku LH dlatego dostaje zastrzyk i nie wychodzą testy owulacyjne.
Więc sukces jest bo test wyszedł.
Zrobiłam bete, w poniedziałek będzie wynik i się dowiem. Dopuki nie zobacze wyniku to nie uwierze, nawet swojemu nic nie powiem o teście. Po co mam siać zamęt jak to może być fałszywy alarm.
Wam mogę napisać bo jak nawet nie wyjdzie to wy rozumiecie że czasami tak bywa, ciąża się nie utrzymuje, ciąża biochemiczna, popierdolone hormony i takie tam.
Dzień dobry :-)
Jak nie widać jak widać ;-);-)
Chyba osobiście Cię chlebem i solą przywitam
Na 16 przychodzą goście więc zaraz będę zmykać bo muszę wszytsko przygotować ;-);-)
Jesu jaki luksus a miód dorzucisz????????
A bo dzisiaj sobota to i imprezy kulturalno-towarzyskie