Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
juz wrzucilam,ale niestety malo pozytywny...:---(a gdzie wykres dla mnie? wrr wstawiaj wykres.. a u ciebie moze byc tak jak u Oli (olapolap) ze dopiero jest wzrost kilka dni po owu.. nie mozna tego wykluczac..
tak,dokladnie o tej mowilamHej!
kurcze mowisz o tych w wysokiej buteleczce, takiej chudej??? jakos ich zapachu nie pamietam...ale chyba kojarze butelke...spr. zapach...
Hej!Ja Cie pamietam! widze,ze kroluja u nas dziewczynki,hehe praktycznie tylko Kroptusia ma chlopca i moze Patrysia...Witajcie :-)
na forum pojawiło się wiele nowych osób, ale mam nadzieję, że choć kilka będzie mnie jeszcze pamiętać.
U nas wszystko w porządku. Czekamy na córeczkę - Gabrysię. Obecnie jestem na zwolnieniu w domku - muszę troszkę poodpoczywać i zwolnic tempo.
Trzymam mocno za Was wszystkie kciuki i życzę owocnych starań.
Pozdrawiam serdecznie
moja tesciowa ma juz wnuczka i mowi "teraz to ja czekam u was takiej z kucykami"
ja wlasnie mam teraz Guerlain- L'instant dostalam od MNie znam tego zapachu, od lat wilbie J.LO - Glow i Guerlain-L'instant , ale za ciężkie na lato..... uzywałam na lato E. Arden - Beauty ale obrzydł mi juz strasznie...
no to ladnie!:-) ja sie boje,ze jak kogos spotkam,kogo dawno nie widzialam to powie "O BOZE!!!Ale przytylas"Ja chciałam się tylko pochwalić..W końcu są rezultaty mojej diety..Dzisiaj koleżanka której dawno nie widziałam spojrzała na mnie i powiedziała:"Ale ty schudłaś!"...Ale mi się cieplo na sercu zrobiło!
powiem szczerze,tylko sie nie gniewaj,zadna z tych propozycji nie przypadla mi do gustu...jedynie koniczynka od Eve,ale z wiadomych wzgledow odpada...ja proponuje zamowic tzw.niesmiertelnik z bialego zlota z grawerem...sama wymyslisz krotki tekst. Bedzie po pierwsze niepowtarzaly, po drugie bedzie mial tekst od Ciebie,a nie szablon,po trzecie,to naprawde ladnie wyglada na szyi. Kolezanka z pracy dostala cos takiego z okazji slubu od kolezanki,nie pamietam,co ma tam napisane,ale cos w stylu "szczescia na nowej drodze zycia-Kasia".Mysle,ze mozesz cos takiego zamowic u jubilera,skad pochodzi moj pierscionek zareczynowy Witamy goraco polecam firme,daja dozywotnia gwarancje i dbaja o kilentaDziewczyny...potrzebuje rady.....mam klopot...tzn nie jest to klopot doslownie, ale potrzebę podjecia decyzji.....musze cos kupic przyjaciolce z okazji slubu (nie mowie teraz o prezencie slubnym dla malzonkow, bo tu sprawa jest jasna-dam koperte z zalacznikiem)...Chce jednak podarowac cos kolezance od siebie-tylko dal niej...z okazji teg jej "wilkeigo dnia" i nie wiem co...
Ty to nie strasz,bo jak zaczelam czytac "pozamiatane,kurtyna zapadla" to juz myslalam,ze @ przyszla!!!az mi cisnienie podnioslasSiemacie Lachony
Pozamiatane, kurtyna zapadła, Astalavista, Daswidania, nie ma odwrotu - w sensie zrobiłam bete. Wynik w poniedziałek ale nie mam jak odebrać bo pracuje na rano a mędy powiedziały że trzeba osobiście bo one przez telefon wyników nie podają.
Srał je pies.
a ja do Kruka nigdy nie wejde!! jak szukalismy obraczek poszlismy do nich,a ze bylismy po pracy,w ciuchach roboczych,zmeczeni,ja bez makijazu,to potraktowali nas conajmniej niepowaznie,zeby nie powiedziec po chamsku.Weszlismy i mowimy lasce,ze chcielibysmy obejrzec obraczki,a ona palcem pokazuje "tam przy drzwiach w lewej gablocie" i nawet dupska nie ruszyla,zeby nam cos pokazac!!! wiec odwrocilismy sie i...wyszlismy ze sklepu!Kropeczko...co do biżuterii w W.Kruku na stronie internetowej nie ma wszystkiego co jest w salonach..Jeśli coś byś u nich znalazła to daj znać. Mam kartę zniżkową do nich to chętnie się podzielę..Kupowaliśmy u nich nasze obrączki ślubne - nie dość że cena normalna to jeszcze dożywotnia opieka nad biżuterią u nich kupioną: powiekszanie, pomniejszanie, czyszczenie i polerowanie..aaaa...i filizanki porcelanowe, firmowe Kruka na kawke po nocy poślubnej dostalismy...
za to w Aparcie maja duzy wybor bizuterii i moge goraco polecic jubilera Marcinkowski maja droga bizuterie,ale maja wlasna pracownie i nie leci wszystko "z tasmy" tylko robia na zamowienie.A polecam dlatego,ze naprawde obsluga rewelacyjna,opowiadalam Wam zreszta jak wymieniali mi szafir kilka razy w pierscionku zareczynowym i za kazdym razem za darmo!!
hehe,widac pucusie! ja jak mialam pare msc to moje pucki siegaly mi do brody ;-) jak znajde jakies stare zdjecie to Wam kiedys wrzuce...A to Kinia, która się chowa ale pucki ma spore;-);-)
no to super!! w takim razie zapraszam tylko na pierogi i spacer po lesie (bo Otwock to miasto w lesie ;-))MAM DOBRE WIESCI
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
mam umowione 2 wizyty - w sprawie kolana 18stego sierpnia, a w sprawie szczelinki 26ego:-)))...oy tylko ich nie odwolali bo chce miec to za soba przed lotem do kraju, a lece 1 wrzesnia...:-)
az mi sie jesc odechcialo:-)))) z radosci
wszystko idzie jak w zegarku,wiec zgodnie z planem bedziesz mamusia 2010!!Zycze Ci tego z calego serca!!Chcialabym do konca roku juz miec to kolano w miare naprawione i szczelinke wygojona...by od stycznia moc juz zaczac staranka i ...boze!!!! zeby tak zalapac sie na "mamy 2010"....tak bardzo bym chciala.....
Malwinke juz widac (brzusio okraglutki),ale Ciebie to ledwo ledwo,szczypioreczku!!A to ja i Malwinka w 26 tygodniu.,
androstendion chyba niezaleznie od dnia cyklu,juz nie pamietam...Szafirku - ja nie wiem, jak z badaniem androstendionu - a miałaś to zrobić w określonym dniu, tak???
moim zdaniem cykl bezowulacyjny trwa tyle samo co owulacyjny
mam nadzieje,ze cykl bedzie krotki,bo takie czekanie jest irytujace juz i tak sie naczekalam na staranka,bo musialam tarczyce wyrownac,zanim endokrynolog dal zielone swiatelko