LANA
Fanka BB :)
Przychylam się do wypowiedzi Rusałki-mam to samo zdanie,z ust mi to wyjeła ;D Dodam tylko ,że faktycznie dzieci to istny cud-ale trzeba myśleć mądrze a nie mieć ich dziesięcioro i nie mieć co dać do jedzenia i w co ubrać-bo to moim zdaniem jest już istna głupota.Jak słyszę też wypowiedzi typu"nie stać mnie na dziecko" a nie mają takie osoby ani jednego dzidziusia to też mnie trafia -no jak można coś takiego powiedzieć jeżeli oboje przyszli rodzice mają prace i w miare im sie żyje to co to za problem?-chyba problem to dlanich w ogóle samo dziecko -tacy wogóle nie powinni mieć dzieci .Agamamaani-Twój mężuś może się troche obawia jak to mężczyżni-[my również z mężem staramy się o drugie dziecko ,już od pół roku],ale porozmawiajcie o tym i wspólnie podejmijcie decyzje.Mi i mojemu mężwi też aż tak bardzo się nie powodzi ale jest dobrze,oboje mamy prace mój mąż bardzo dobrą,mam wszystko dla drugirego dziecka ,po pierwszej córci,tylko kupić nowy wózek-więc prawie zero wydatków na drugiego bobaska-przynajmniej na początek,no i pampersy ;D -ale my chcemy na dwójce porzestać ,bo niewyobrażam sobie więcej osób w dwóch pokojach-zresztą zawsze chcieliśmy mieć dwoje dzieci-Powodzenia w rozmowach agamamaani