kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry :-)
:*
A co do pasów może pokazać filmik co się dzieje z człowiekiem gdy nie zapnie pasów.
Zaraz uciekam na kolacyjkę i kolejną część Bonda;-)
Jutro wpadnę na dłużej ;-);-)
A i bym zapomniała
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ANULEK :-) :-)
Widziałam superHello mam juz nowy suwaczek:-)
Biedaczku nasz, a jak dziś się czujesz?pogotowie...mam leki i mam czekac 2-3 dni-zdaniem lekarza to wirus zoladka...ze tez ja musze te wszystkie syfy z powietrza zawsze lapac....
Dobrze będzietak szczerze to juz mi wszystko jedno ktory to tydzien i jak to licza......byleby bylo wszystko dobrze i jakos wytrwac do tego marca bezwzgledu ktory to bedzie......
Udało się pojechać do męża?Moj małż wraca chyba dzisiaj w nocy albo jutro rano.... ale mozliwe że się wyszykuje dzis i wyskocze autkiem do niego do Kołobrzegu chociaż na chwilke
:*
Ja jestem od marca 2008 i nigdzie nie idę ;-);-);-)Marzenixx...bo jest tak że dziewczyny jak tylko zafasolkują uciekają na wątki ciążowo-porodowe..już wtedy znika nić porozumienia między staraczkami a ciężarówkami..generalizuje troche no ale wiesz sama jak jest...
;-);-)Mam pierwszy objaw ciążowy (po dwóch dniach od zabiegu - to jest dopiero pozytywne myślenie) rano obudziłam się głodna i nawet dzisiaj zjadłam śniadanie.
No to super, mam nadzieje że będzie coraz lepiejtata dostal w piatek chemie wyniki sie porawily jeszcze tylko dwie dawki w przeciagu miesiaca i pozniej radioterapia ( ok 15 naswietlen = 1.5 miesiaca leczenia )
Kto zrozumie myślenie facetów;-);-);-)nie ale ja po prostu nie potrafie zrozumieć jego myślenia
moze uznasz ze to głupie ale ja np nie mogę ścierpieć ze on nie zapina pasów w samochodzie i nie widzi w tym żadnego problemu bo on nie lubi zapinać i już i nic do niego nie dociera!!
A co do pasów może pokazać filmik co się dzieje z człowiekiem gdy nie zapnie pasów.
Zaraz uciekam na kolacyjkę i kolejną część Bonda;-)
Jutro wpadnę na dłużej ;-);-)
A i bym zapomniała
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ANULEK :-) :-)
Ostatnia edycja: