reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry :-)
Hello mam juz nowy suwaczek:-)
Widziałam super:-D

pogotowie...mam leki i mam czekac 2-3 dni-zdaniem lekarza to wirus zoladka...ze tez ja musze te wszystkie syfy z powietrza zawsze lapac....
Biedaczku nasz, a jak dziś się czujesz?

tak szczerze to juz mi wszystko jedno ktory to tydzien i jak to licza......byleby bylo wszystko dobrze i jakos wytrwac do tego marca bezwzgledu ktory to bedzie......
Dobrze będzie :tak::tak:

Moj małż wraca chyba dzisiaj w nocy albo jutro rano....:zawstydzona/y: ale mozliwe że się wyszykuje dzis i wyskocze autkiem do niego do Kołobrzegu chociaż na chwilke:tak:
Udało się pojechać do męża?
:*

Marzenixx...bo jest tak że dziewczyny jak tylko zafasolkują uciekają na wątki ciążowo-porodowe..już wtedy znika nić porozumienia między staraczkami a ciężarówkami..generalizuje troche no ale wiesz sama jak jest...
Ja jestem od marca 2008 i nigdzie nie idę ;-);-);-)

Mam pierwszy objaw ciążowy (po dwóch dniach od zabiegu - to jest dopiero pozytywne myślenie) rano obudziłam się głodna i nawet dzisiaj zjadłam śniadanie.
;-);-)

tata dostal w piatek chemie :tak: wyniki sie porawily :tak::laugh2: jeszcze tylko dwie dawki w przeciagu miesiaca i pozniej radioterapia ( ok 15 naswietlen = 1.5 miesiaca leczenia )
No to super, mam nadzieje że będzie coraz lepiej:tak:

nie ale ja po prostu nie potrafie zrozumieć jego myślenia
moze uznasz ze to głupie ale ja np nie mogę ścierpieć ze on nie zapina pasów w samochodzie i nie widzi w tym żadnego problemu bo on nie lubi zapinać i już i nic do niego nie dociera!!
Kto zrozumie myślenie facetów;-);-);-)
A co do pasów może pokazać filmik co się dzieje z człowiekiem gdy nie zapnie pasów.

Zaraz uciekam na kolacyjkę i kolejną część Bonda;-)
Jutro wpadnę na dłużej ;-);-)

A i bym zapomniała
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ANULEK :-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!:-)
Madzia, Dzeni wszystko jest możliwe możecie urodzić nawet tego samego dnia...najważniejsze by dzieci były zdrowe!
Madzia gratuluję suwaczka ...Dzeni a kiedy zobaczymy twój?

Kropeczko ty biedulko .. obyś jak najszybciej doszła do siebie!
Makaronka kciuki za pozytywny test
Wiecie po raz pierwszy od dłuższego czasu nie wiem jaki mam dzień cyklu...:tak: i normalnie jest super nic nie liczę nie strasuję się , kocham się z M. kiedy mam ochotę ...podoba mi się ten odpoczynek ...:-)
Pozdrawiam was wszystkie!:-D

Udało się pojechać do męża?
:*
niestety nie pojechalam, bo w sumie bez sensu, okazlao sie ze ma tam troche roboty i nie mialby chwilki dla mnie..... ale juz w nocy przyjedzie wiec sie ciesze :-D
buziaczek dla ciebie :****

Wiecie po raz pierwszy od dłuższego czasu nie wiem jaki mam dzień cyklu...:tak: i normalnie jest super nic nie liczę nie strasuję się , kocham się z M. kiedy mam ochotę ...podoba mi się ten odpoczynek ...:-)
super!!!:laugh2: :laugh2:ciesze sie bardzo ze wyluzowalas !! tak trzymaj!!!:-D

ojej dziekuje, że zerknęłaś:sorry: jak marzenie to by był jakby sie plusikiem zakończył :D

to jeszcze pytanko : myslisz ze owulka była w któym dniu?

18dc lub 19dc - nie masz dokladnych danych o sluzie w 19dc. Gdybys miala - to mozna byloby bardziej jednoznacznie okreslic. Po tempce stawiam na 19dc.

Jadę jutro zrobić jeszcze kilka badań mój M. też a on boi się igieł... jest przerażony...:-D cały czas się z niego śmieje... taki duży chłop i się boi;-)

18dc lub 19dc - nie masz dokladnych danych o sluzie w 19dc. Gdybys miala - to mozna byloby bardziej jednoznacznie okreslic. Po tempce stawiam na 19dc.
ah no nie mam , nie wiem czemu...... no nic, moze jakis spryciul gdzies sie przedostal:tak: dziekuje ci :*
wpadłam tylko zameldować że jutro mnie nie ma na BB - idę z blondu zrobić się na ciemny brąz

buziaki :)
a cóż to za zmiana?? why ?

Madzia, Dzeni wszystko jest możliwe możecie urodzić nawet tego samego dnia...najważniejsze by dzieci były zdrowe!
Madzia gratuluję suwaczka ...Dzeni a kiedy zobaczymy twój?
Kropeczko ty biedulko .. obyś jak najszybciej doszła do siebie!
Makaronka kciuki za pozytywny test

No fajno by było:-)I tak powinno byc kochac sie bez stresu,ja z moim tez tak robiłam:tak:

reklama
Do góry