reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dobry wieczór! My z mężem staramy się o fasolke 7 mc z jednym mc przerwy kiedy to dostalam tabletki od lekarza na uregulowanie i właśnie jest ten pierwszy miesiąc po tabletkach nie wiem kiedy zrobić test najchętniej robiła bym 2 razy dziennie a to mój 22 dc więc chyba poczekam jeszcze z tym testem. Ale mam świra bo wydaje mi się że mam wszystkie objawy ciąży:sorry2:

Dobry wieczór! My z mężem staramy się o fasolke 7 mc z jednym mc przerwy kiedy to dostalam tabletki od lekarza na uregulowanie i właśnie jest ten pierwszy miesiąc po tabletkach nie wiem kiedy zrobić test najchętniej robiła bym 2 razy dziennie a to mój 22 dc więc chyba poczekam jeszcze z tym testem. Ale mam świra bo wydaje mi się że mam wszystkie objawy ciąży:sorry2:

witaj! jeżeli masz zamiar robić test z moczu - to jeszcze trochę poczekaj (do dnia spodziewanej @) ale jak nie możesz wytrzymać to zrób betkę. Trzymam kciuki:-)

kochane moje ja juz powoli sie pozegnam ide przygotowac kolacje mezowi bo jak z pracy wroci to pewno straszne glodny bedzie:-D:tak:a ja sama czuje sie juz bardzo zmeczona krzyrz mnie boli juz tak ze wysiedzioec nie moge to pewno przed@ choc nie pamietam kiedy mialam jakies bole przedmiesiaczkowe no coz kochane zycze wam spokojnej i pracowitej nocki:-D

Dobranoc moje drogie kolorowych snow wam zycze!!!

Witaj kochana, mam nadzieje ze jestes zafasolowana :-):-):-):-)
.

Kaprysia myślę że twoje testy nie są wiarygodne ponieważ są przeterminowane.Tak jak obiecałam zrobiłam test HCG i na moim teście ukazała się tylko jedna kreska.Więc wszystko ok z testami na moich data ważności jest do 2010 roku.

Kochana, dzieki kochana, ze sie poswiecilas dla mnie.Niestey zdazylam sobie narobic nadziei. Tak czy inaczei rozsadek mi podpowiada, ze niestety fasolki nie bedzie. Moze tak bym chciala :-(Pije wlasnie winko, za moje i Wasze zafasolkowanie - ZDROWIE :-D

Witaj :-)
Andzia ma racje, postaraj się jeszcze zaczekać myślę że to troszke za wcześnie na test.
Kochana objawy od nakręcania się to większość z nas miała:-D i to nrmalne więc nie przejmuj się;-)
Ja to nawet widziałam u siebie brązową linię w zdłóż pępka ha.ha a za dwa dni dostałam @ i wiecie co zrobiłam peling ciała i linia zniknęła:-D

Andzia ma racje, postaraj się jeszcze zaczekać myślę że to troszke za wcześnie na test.
Kochana objawy od nakręcania się to większość z nas miała:-D i to nrmalne więc nie przejmuj się;-)
Ja to nawet widziałam u siebie brązową linię w zdłóż pępka ha.ha a za dwa dni dostałam @ i wiecie co zrobiłam peling ciała i linia zniknęła:-D

dobre z tą linią:-)
ja też mam objawy ciążowe jak nie co miesiąc to już na drugi na pewno;-)

reklama
Hahaha, a propos brazowej linii pod pepkiem i zielonych zylek na piersiach, to od 2 ostatnich cykli chyba tak mi zostalo. Nie ma to jak sie nakrecac :-p

Do góry