reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

AGA85-udanych zakupow-baw sie dobrze na babskim dzionku!
Ah dzięki:tak: Kupiłam sobie torbę niebieską (granatową czy tam chabrową - nie wiem do końca jaki to kolor:zawstydzona/y:) jest nawe, nawet, takiego kolorku szukałam:tak::-)

Tej to dobrze.
KUP COŚ DLA NAS ;-)
Mąż na koloniach z dzieciakami ze świetlicy a żona harcuje:tak::-D

Tak na ten deszczowy poranek
Jasio zwraca się do ojca z pytaniem: co to jest polityka?
Ojciec:
- Wiesz co, synku, spróbuję ci to wytłumaczyć na przykładzie naszej rodziny. Ja jestem kapitalistą, bo pracuję i przynoszę pieniądze do domu. Twoja mama jest rządem, ponieważ zarządza tymi zasobami. Nasza pomoc domowa jest klasą robotniczą, ty jesteś narodem, a twój mały braciszek, który jest jeszcze w pieluszkach, jest naszą przyszłością. Zrozumiałeś?
Jasio niezbyt zrozumiał i położył się do łóżka. W nocy obudził się i chciał się jeszcze ojca dopytać, ale nie znalazł go w sypialni rodziców, tylko w sypialni pokojówki. Gdy chciał się dopytać ojca, to ojciec go olał, bo bzykał się z pokojówką.
Nazajutrz ojciec pyta Jasia, czy zrozumiał.
Na to Jasio:
- Kapitalista wykorzystuje klasę robotniczą gdy rząd śpi, naród jest totalnie ignorowany, a przyszłość jest zas*ana.
O nie mogę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A tak całkiem na marginesie czy ktoś wie co sie dzieję z Sylwią KROPTUSIĄ??
Ostatnia jej wizyta na BB to 03.07...i cisza..Zaczynam się martwic..

oj a kiedy ja przestane być baleronik?? :-:)-:)-(
ja też już daje spokój bo zaraz powiecie ze przesadzam ale mam dzis doła konkretnego i jeszcze jak patrze w lustro to mam wrażenie że to moze z tego powodu jak wyglądam mój M tak ze mną pogrywa mówiąc że jakbym mu postawiła ultimatum to by mnie odszedł :-:)-:)-(
No co Ty, Kochana, nawet tak nie myśl! Skąd Ci w ogóle coś takiego do głowy przyszło? Przecież wszystkie tu jesteśmy super laski :-D

Słuchajcie, mam wyniki LH i FSH z zeszłego tygodnia....niby normy, ale...
robione 4/5dc
FSH - 3,56
LH - 1,87
Może tutaj Ci pomogą, odpowiada położna za zadane pytania(nie trzeba się rejestrować)
http://smyk.pl/index.php?option=com_forum&action=category&c=111&Itemid=0

dziś rano postanowiłam że napisze list do M
Może to do niego dotrze :tak::tak:

przepraszam że wklejam obrazek...ale musiałam..

Animaux26.gif
:-D:-D:-D

dziewczynki zarzućcie se aparat na zemby moze byc atrapa to od razu wam sie odechce jesc! :-D
Nowa dieta cud ;-);-)

A tak całkiem na marginesie czy ktoś wie co sie dzieję z Sylwią KROPTUSIĄ??
Ostatnia jej wizyta na BB to 03.07...i cisza..Zaczynam się martwic..
Wczoraj też sprawdzałam, już myślałam żeby napisać na wrześniówkach może tam ktoś ma z nią kontakt.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry