reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

fsh - 3,56
lh - 1,87
czyli stosunek : lh/fsh 0,525.....
"Istotny jest stosunek stężeń obu gonadotropin. W przypadku prawidłowego cyklu stosunek LH:FSH jest bliski 1, w niewydolności przysadki ulega zmniejszeniu poniżej 0,6, a w zespole policystycznych jajników (PCOS) wzrasta powyżej 1,5. Wynik może zależeć od metody badania."

Justyś nie znam się na tym naprawdę, myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta u ginekologa,który odpowie Ci na każde pytanie i wszystko wyjaśni, bo My i Internet możemy Ci tylko w głowie namieszać.
Jedyne co mi pozostaje to mocno trzymać kciuki!

reklama
Dziewczyny kurcze bo ciężko jest komuś dawać rady na temat jego małżeństwa..Bo tak naprawde tylko Ty Bernardko znasz swojego męża, i Ty Justynko swojego i ja swojego i każdy z nich jest innym człowiekiem, z innym charakterem, innym wychowaniem z domu rodzinnego...Są rzeczy na które poprostu nie umiemy wpłynąć..
Chociaż powiem Wam tak - po tym czasie co ogólnie jesteśmy z mężem razem udało mi się wypracować pewne rzeczy, które spieprzyli jego rodzice..A mój mąż pracuje nad tym co schrzanili moi..I jakoś to wychodzi. Są gorsze dni i lepsze..
Trzeba pamiętać tylko że decyzje o małżeństwie podejmowaliśmy wszyscy świadomie, z miłości.."...na dobre i na złe.."
No i dobrze mówi...Dać jej wódki:-D O to właśnie chodzi. Życie - a zwłaszcza małżeństwo jest stuka kompromisów i bez tego ani rusz. Ale jeśli tylko jedna strona stosuje się do tego to jej to kiedyś bokiem wyjdzie:baffled::baffled::baffled:
Bernadko...dobrze będzie. Ja tez się z M. dzisiaj poprztykałam przed wyjściem z pracy... Pedant jeden kurna:angry:
Justyś nie znam się na tym naprawdę, myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta u ginekologa,który odpowie Ci na każde pytanie i wszystko wyjaśni, bo My i Internet możemy Ci tylko w głowie namieszać.
Jedyne co mi pozostaje to mocno trzymać kciuki!
Ja wiem wiem...już za późno:-) bo sobie przejrzałam neta i się załamałam:-:)-( Masakra normalnie. Ale nie będe sie denerwować więcej i już.
kurna się bawię w "ciocię dobrą radę" - ten magister pedagogiki mi w głowie namieszał..ihihihihih
:-D:-D:-D i tak trzymać:-D:-D

Na Polsat Cafe jest właśnie program SEKRETY GŁODNYCH ŻON :) - oglądam właśnie...Nawet nie wiecie jak mi się marzy siąść i się nażreć tak na maksa...Mc Donald, kopytka, pierogi, spaghetti...Ale nie! Będę twarda..
Pod koniec sierpnia mam urodziny i chce być już wtedy laska :) Marzą mi się legginsy i jakaś ładna tunika - i żebym w tym nie wygladała jak baleronik..

*** dobra już nic więcej nie piszę bo mnie później opierdzielą że produkcję robię :)

Na Polsat Cafe jest właśnie program SEKRETY GŁODNYCH ŻON :) - oglądam właśnie...Nawet nie wiecie jak mi się marzy siąść i się nażreć tak na maksa...Mc Donald, kopytka, pierogi, spaghetti...Ale nie! Będę twarda..
Pod koniec sierpnia mam urodziny i chce być już wtedy laska :) Marzą mi się legginsy i jakaś ładna tunika - i żebym w tym nie wygladała jak baleronik..

*** dobra już nic więcej nie piszę bo mnie później opierdzielą że produkcję robię :)
oj a kiedy ja przestane być baleronik?? :-:)-:)-(
ja też już daje spokój bo zaraz powiecie ze przesadzam ale mam dzis doła konkretnego i jeszcze jak patrze w lustro to mam wrażenie że to moze z tego powodu jak wyglądam mój M tak ze mną pogrywa mówiąc że jakbym mu postawiła ultimatum to by mnie odszedł :-:)-:)-(

ale mi smaka narobilas

reklama
oj a kiedy ja przestane być baleronik?? :-:)-:)-(
ja też już daje spokój bo zaraz powiecie ze przesadzam ale mam dzis doła konkretnego i jeszcze jak patrze w lustro to mam wrażenie że to moze z tego powodu jak wyglądam mój M tak ze mną pogrywa mówiąc że jakbym mu postawiła ultimatum to by mnie odszedł :-:)-:)-(
Jak ja cię zaraz zleję po gołej dupie i posolę normalnie!!!!!!! jesteś piękną kobitką więc nie wymyślaj!!! Bo się do Ciebie przejdę!!!!!!

Do góry