reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

POZDRAWIAM SERDECZNIE:-):-):-):-):-)
Bardzo się cieszę, że wszystko z dzidzią w porządku :-D:-D:-D
Witam sie po dlugiej przerwie i caluje wszystkie dziewczynki,ktore nie wymienilam w poscie:-)
Buziaczek:-)

Hej dziewczynki:-D
Moja mamusia pojechała już do siebie, więć mam chilkę, chociaż tak naprawdę to jej nie mam, bo w poniedziałek obrona, a ja dzisiaj wieczorem wychodzę, więc muszę sie pouczyć...
Owocnej nauki a w poniedziałek będziemy trzymać kciuki.

Ja już po zakupach i były udane ;-) Kupiłam sobie spodnie w H&M- przecena była:tak: lniano-bawełniane i adidaski szare:-D
W H&M spotkała mnie miła niespodzianka, stoję sobie grzecznie w kolejce do kasy a kasjer pyta się drugiego -czy obsłuży panią w ciąży? tamten powiedział, że tak- podziękowałam i wepchnęłam się na początek kolejki ;-);-)

reklama
Witajcie STOKROTKI dawno do Was nie zagladałam :zawstydzona/y:, u mnie koniec 12 tygodnia ciaży własnie dzis wróciłam z USG , maleństwo zdrowiutkie, wszystkie wymiary mm-we w porzasiu, mam piekne zdjeia, jak maleńswo macha i jak ssie paluszka urocze.........., na usg mało co widziałam bo cale przepłakałam.....
Super, gratuluje

Ja już po zakupach i były udane ;-) Kupiłam sobie spodnie w H&M- przecena była:tak: lniano-bawełniane i adidaski szare:-D

Super

Olesiu - zdjęcia są piękne - zazdroszczę Ci tej Majorki:sorry2:
a czy ja dobrze zrozumiałam, że Twój M będzie właśnie tam pracował i może Ty też???
Moj M jedzie na miesiac (we wrzesniu) wyprobowac nowa prace a ja zobacze moja jak podejmiemy juz decyzja o przeprowadzce. Czemu ciagle trzeba podejmowac tak trudne decyzje.

Witam dziewczynki
Dzisiała wlasnie wyszłam ze szpitala w tychach poroniłam w 6 tygodniu.Wczoraj miałam zabieg .fizycznie czuje sie dobrze gorzej psychicznie .miałam robione wszystkie badania wyszly ok.Nie cche sie załamywac .Musze odczekać z 3 miesiace i starac sie o ukochanego dzidziusia
Pozdrawiam Aneta
Kochana bardzo mocno przytulam wiem, ze jest ci ciezko, jedno co ci poradze nie zamykaj sie w sobie z tym wielkim zalem, porozmawiaj z najblizszymi, wyplacz sie lub wykrzycz, to nie zmieni sytuacji ale ulzy. Trzyma sie cieplutko.

Witajcie STOKROTKI dawno do Was nie zagladałam :zawstydzona/y:, u mnie koniec 12 tygodnia ciaży własnie dzis wróciłam z USG , maleństwo zdrowiutkie, wszystkie wymiary mm-we w porzasiu, mam piekne zdjeia, jak maleńswo macha i jak ssie paluszka urocze.........., na usg mało co widziałam bo cale przepłakałam.....
Gratulacje, super ze wszystko OK. Buziaczki dla brzuszka.

Marzenko przytulam, ze przylazla @. Mam nadziejeobrona poszla tak jak sobie tego zyczylas.

Madzia powodzenia na obczyznie.

W H&M spotkała mnie miła niespodzianka, stoję sobie grzecznie w kolejce do kasy a kasjer pyta się drugiego -czy obsłuży panią w ciąży? tamten powiedział, że tak- podziękowałam i wepchnęłam się na początek kolejki ;-);-)
trzeba korzystac z przywilejow ciezarnej!!!w koncu to stan blogoslawiony!!:-):tak::tak::tak::tak:

mam wieści od Marzenixxa :) Na 4 się obroniła i teraz baluje :))

Hip Hip HUUURAAAA!!!!!!!!!!
no choc obrona jej sie udala :tak: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale swoja drooga wspolczuje jej bardzo tego rozczarowania,to musialo bolec........

A ja wrocilam ze spotkania ze znajomymi na pizzy...
przepraszam,ze sie ostatnio tak malo udzielam,ale jak wiecie pracuje do pozna,a rozbieznosc u mnie w owulacji to od 16 do 22 dc,wiec od 16dc pracujemy ostro ;-) po pracy,wiec pozniej zasypiam jak niemowlak ze zmeczenia,ale mysle ciagle co u Was i systematycznie nadrabiam zaleglosci

reklama
Do góry