reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Już byłam, wszystko ok. Usg mamy 16.07;-)

Ciesze sie bardzo kingus naprawde:-D

Marzennix jak tam tescik odezwij sie szybko:)

Anetha 81 bardzo mi przykro kochana nastepnym razem napewno sie uda:):tak:

Pozdrawiam was dziewczynki i zycze milego dnia:-D

madzia udanych wczasow i staraj sie tam kochana trzymam kciuki

apropo tego pozaru masakra jakas strasznie mi przykro:zawstydzona/y:

reklama
Muszę troszkę odpocząć więc przysiadam sie do Was:-)
Witam dziewczynki
Dzisiała wlasnie wyszłam ze szpitala w tychach poroniłam w 6 tygodniu.Wczoraj miałam zabieg .fizycznie czuje sie dobrze gorzej psychicznie .miałam robione wszystkie badania wyszly ok.Nie cche sie załamywac .Musze odczekać z 3 miesiace i starac sie o ukochanego dzidziusia
Pozdrawiam
Aneta
Przykro mi bardzo - ja straciłam dzidziusia w 11 tygodniu:-(
trzymam kciuki za staranka ponowne:tak:
Dzień dobry :-)
Witaj Kinguś:tak: i udanych zakupów:-)
ja balowałam do 3 nad tranem :szok::szok: a dziś wstałam o 11 :tak:;-):-D:-D
Bernardko - to rzeczywiście szaleństwo - i dobrze bo ostatnio to zbytnio nie miałaś chyba nastroju do zabawy - teraz to nadrabiaj:tak:
Witam weekendowo i słonecznie :tak::tak:
Witaj:-)

dla wszystkiech :-):-)

Ja juz wysprzatalam prawie cale mieszkanie, pranko zrobione a teraz lece sie
Do potem

Cześć Lilu:-)
następna z emotkami szaleje - bardzo ładnie;-)

Kinguś udanych zakupów ;-) jak wrócisz to się pochwal :-D

Czesc kochana :-) Udanych zakupow

Witaj Kinguś:tak: i udanych zakupów:-)

Właśnie M odpoczywa po sprzątaniu i będziemy jechać, mam nadzieję, że tym razem coś kupimy bo wczoraj to nic nie było.
Wczoraj byliśmy w sklepie ale mnie but obgryzł, że straciłam ochotę na zakupy i mało się nie
20.gif
(naprawdę) ale jakoś dałam radę

Muszę troszkę odpocząć więc przysiadam sie do Was
Bernardko - to rzeczywiście szaleństwo - i dobrze bo ostatnio to zbytnio nie miałaś chyba nastroju do zabawy - teraz to nadrabiaj:tak:
odpocznij sobie należy Ci sie :tak:
masz racje nie pamiętam kiedy tak zabalowałam :szok::szok:ale była zabawa :-D:-D
Właśnie M odpoczywa po sprzątaniu i będziemy jechać, mam nadzieję, że tym razem coś kupimy bo wczoraj to nic nie było.
Wczoraj byliśmy w sklepie ale mnie but obgryzł, że straciłam ochotę na zakupy i mało się nie
20.gif
(naprawdę) ale jakoś dałam radę
ja jak mnie buty obgryzają to tracę ochotę na wszystko i zazwyczaj je potem wyrzucam albo już nigdy nie zakładam :confused::confused:

Witajcie STOKROTKI dawno do Was nie zagladałam :zawstydzona/y:, u mnie koniec 12 tygodnia ciaży własnie dzis wróciłam z USG , maleństwo zdrowiutkie, wszystkie wymiary mm-we w porzasiu, mam piekne zdjeia, jak maleńswo macha i jak ssie paluszka urocze.........., na usg mało co widziałam bo cale przepłakałam.....
POZDRAWIAM SERDECZNIE:-):-):-):-):-)

Zajaczku jak sie czujesz po HSG??
Marzenko jak mi strasznie przykro...to nie moze byc prawda...nie pojmuje :baffled: a tak sie cieszylam,jak przeczytalam o 2 kreseczkach...ehhhhhhh
Martynko trzymam kciuki za Twoja betke!!Jestes dzielna dziewczyna :tak:
Eve ja mialam aparat przez 2,5 roku.a ze sie zajmuje zebami,to na taki bol,moge poradzic zucie np.gumy (tylko trzeba uwazac,zeby sie nie przykleila do zamkow),wiem,ze boli,ale to powoduje rozciagniecie wiezadel utrzymujacych zab i powoduje,ze szybciej sie przesuwaja,no i szybciej przestaje bolec.Poza tym,najgorsze juz za Toba...mnie najbardziej bolaly te dystanse na pierscienie.co miesiac po przykreceniu aparatu bedzie bolec ok.1-2 dni,ale nie tak strasznie jak teraz.wiec teraz to juz z gorki :-)
no i mam pytanie,bo mam tak,jak Ty krotka faze lutealna (10,max.11 dni),czy to jakas nieprawidlowosc??powinnam zbadac prolaktyne czy jakies inne hormonki??
PM GRATULUJE PANI MAGISTER!!!! A tak przy okazji to moj M ostatnio kradnie Twoj nick i mowi do mnie "przyszla mamusiu",albo "czyz nie piekny dzis dzien na owulacje??" itd. Tak sie nakrecil,ze jak @ przyjdzie,to chyba bedziemy razem ryczec...
Bernadko mamusia juz wyszla????bo z tego co doczytalam,to jest z nia coraz lepiej!!:-):-):-)
Nektarynko no to Ci sie rodzinka rozlozyla na dobre!!Zdrowka dla wszystkich!!
Kropeczko co u Ciebie??Ostatnio sie jakos malo udzielasz...brakuje mi Twoich postow :sorry2:
Kaprysiu a co z Toba???Odezwij sie czasem...wiem,ze masz cykora przed ta wizyta,ale my Cie tu potrzebujemy!!
Madzia,pierwszy egzamin na prawko,to jak rozpoznanie terenu :-) nie martw sie,moj M zdawal 7 razy,a jest naprawde dobrym kierowca:tak:
Kulaszusza jak sie ciesze,ze sie odezwalas...pewnie,ze pamietamy!!!co to za pytanie?!dobrze,ze z dzidzia wszystko ok :-D a swoja droga,jak ten czas szybko leci...
Hania,dobrze,ze wpadasz od czasu do czasu,przynajmniej mozemy sie troche posmiac kochana wariatko :-D:tak:
Olapolap,przykro mi z powodu pracy,niestety w firmach prywatnych tak jest...moze poszukaj posady panstwowej,tam,w niektorych firmach wrecz wymagaja doksztalcania sie.Mojemu bratu w instytucie lotnictwa dali warunek,ze ma robic doktorat,bo nie beda mogli mu zapewnic przedluzenia umowy...

PRZYKAZANIA FRANCUSKIE DLA KOBIET
hahahahha dobre,dobre...:-D:-D:-D

oto moje dzisiejsze "wypociny"

Olesia,piekne te "wypociny"!!!!A tam na gorze to dzidzulka,ktora wyrasta z milosci (serca)??

Witam sie po dlugiej przerwie i caluje wszystkie dziewczynki,ktore nie wymienilam w poscie:-)

Hej dziewczynki:-D
Moja mamusia pojechała już do siebie, więć mam chilkę, chociaż tak naprawdę to jej nie mam, bo w poniedziałek obrona, a ja dzisiaj wieczorem wychodzę, więc muszę sie pouczyć...

reklama
Do góry