reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

ja nigdy nie wierzyłam testom....choć nigdy mi nie wyszły 2 kreski nawet cienia....wolę kurde zapłacić 28 zł za bete i mieć 100 % pewność...
Grrr51.gif

reklama
andzia to fajnie ze chodzisz na terapie, czasami sie zastanawiam jak to jest i czy dalabym rade na terapii.... a grupe na studiach to mialas naprawde jakąs dziwną:confused:
No też się dziwiłam grupie, że się dziwią o to piwo - w końcu to nia ja jestem alkoholikiem:sorry2:
Ja tak na krótko,dokoncze moje pakowanie:blink:Napewno jak najszybciej sie odezwe i napewno po polsku:-DTęskno i :-( mi troche bedzie,ale cóż trzeba wyjechac:tak:Moze i w tym m-cu sie nam uda z fasolinką,fajnie by było.To zegnam sie z Wami,bo niewiem czy jutro do was wpadne.Buziaczki dla wszystkich i trzymajcie się ciepełko:tak:;-):-):-(
Madziu - powodzenia na wyjeździe i wracaj z fasolką:tak:
U mnie temp trzyma się o godz 6.00 na poziomie 36.7 od trzech dni czyli 15dc - 36.3 dalej 16, 17, 18 dc 36.7. Tylko jakiś śluz kawa z mlekiem mam już cały dzień od wczoraj wieczora:confused:, dzisiaj 3 dzień duphastonu.
Niunia - życzę, by się utrzymała jeszcze przez 18 dni ta tempka:tak:
a ja sie wyglupiam i wciaz przerabiam urlopowe zdjecia
Olesiu - zdjęcia są piękne - zazdroszczę Ci tej Majorki:sorry2:
a czy ja dobrze zrozumiałam, że Twój M będzie właśnie tam pracował i może Ty też???
Heeej :)
Ja dzisiejsze przedpołudnie spędzam przy garach..
Mąż w pracy od 7 a ja gotuje dzisiaj obiadek imieninowy..Jesu święty jak ja tego nie znoszę. Niby człowiek ma swoje święto a się napracuje jak głupi.
OluPM - ja wpadłam też na chwilkę do Was bo muszę chałupkę ogarnąć - mamy miec dziś znajomych z wizytą i małą 3-letnią córeczką:tak: same dzieci dookoła:szok:
Dzień Doberek:-)Jeszcze na chwilke zajrzałam do Was.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier w wieku 17lat,babcia i taki strazak zostali ranni.:no:Straszne:szok:Jak mojej siostry maz sie dowiedział o tym,to musiał wrócic z Szwecji wkoncu to jego rodzina:-:)no::szok:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Zajączku???
Kropeczko?
Andzia?
jestem, jestem - dzięki, że pytasz:-)
staram się trochę mniej zaglądać bo się strasznie od Was uzależniłam - podczytuję Was, ale nie tak długo, ale strony przeglkądam wszystkie;-) także raczej nic się nie ukryje:tak:
zastanawiam się nad przyszłą sobotą..bo to będzie 12 dni po IUI albo poczekam do poniedziałku do 13.07 ale jeszcze nie wiem ...bo jak pójdę później to znowu sobie cykl przedłużę bo nie odstawie duphastonu...
Martynko - trzymam kciuki za Was:tak:
Wieści od Marzenki - porannego testu brak, @ przylazła
NonNon18.gif

Ale chociaż za obronę trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ojej - tak mi przykro - myślałam, że jednak się udało - a to jednak stres:szok:
Kciuki za obronę zaciśnięte:tak:
no i niech teraz mi ktoś wyjaśni jak debilowi.
NonNon05.gif
.jak to możliwe że test pokazuje ciążę a dwa dni później przyhcodzi @??? No nierozumiem tego - to po co do cholery te testy są?
Olu - Lilu pisała, że są zaburzenia hormonalne - ciąża biochemiczna:no:
ja też czekam z tymi testami dłużej bo moze się coś poprzesuwać - tym bardziej, że nawet w tym cyklu miałam owu 4 dni wcześniej niż w poprzednim więc wahanie @ tez będzie 4 dni:szok:

Zajączku - jak zabieg!!!!!

Hanka, Kropeczka, Kaprycha - pozdrawiam:-)

A co się stało z Loree - nie było jej wczoraj:szok:
Buziaki dla Was Wszytskich;-)

DZIEŃ DOBEREK:-)

rozłożyłaś mnie na łopatki bez bicia:szok:kobitki olejta testy idzcie odrazu na betke :szok:

MADZIA no co tyyyyyyyyyyyyy:szok::szok::szok:jej teściowa to za krzywdy które wyrządziła wszystkim ale Piotruś dlaczego on nie dość że rodzina z niego zrobiła głupka i wogóle ona czyli ta teściowa wykorzystywała i wogóle on bezbronny tam był w tym zyciu jej zakichanym a teraz takie coś:-:)-:)-(ja pierdole co się tu na świecie nie dzieje dla mnie to szok:szok:

No widzisz Kochana takie jest niesprawiedliwe zycie:-:)no:

no i niech teraz mi ktoś wyjaśni jak debilowi.
NonNon05.gif
.jak to możliwe że test pokazuje ciążę a dwa dni później przyhcodzi @??? No nierozumiem tego - to po co do cholery te testy są?
mi test pokazał jedną kreskę.. a @ nie miałam.. i nie mialam.. poszłam do lekarza to on mi na to że nikt nie jest nieomylny nawet testy ;D

Witam nocną porą!

ja tylko na słowek kilka:
BADAICKA - PRZYKRO MI Z POWODU @....

ZAJĄCZKU-JAK BYLO NA HSG???????? ODEZWIJ SIE JAK TYLKO DORWIESZ KOMPUTER!!!!!! JESTEM MYŚLAMI Z TOBĄ!
Kropeczko a Ty co spania nie masz :szok: Jak Twoja nózia?
No właśnie ZAJĄCZKU i jak tam?
Heeej :)
Ja dzisiejsze przedpołudnie spędzam przy garach..
Mąż w pracy od 7 a ja gotuje dzisiaj obiadek imieninowy..Jesu święty jak ja tego nie znoszę. Niby człowiek ma swoje święto a się napracuje jak głupi.
Kurcze najgorzej jak taki upał i trzeba stać przy garach :baffled:

Dzień Doberek:-)Jeszcze na chwilke zajrzałam do Was.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier w wieku 17lat,babcia i taki strazak zostali ranni.:no:Straszne:szok:Jak mojej siostry maz sie dowiedział o tym,to musiał wrócic z Szwecji wkoncu to jego rodzina:-:)no::szok:
O MATKO ŚWIETA!!!!!! :szok::szok::szok::-:)-:)-(

Siemacie Lachociągi

Ja dzisiaj od 6 na nogach i mam chwilę przerwy bo geriatria je śniadanie a i szpicel zajęty bo geriatrii podaje jajeczko na miękko.
Dla całej reszty zacnych mych koleżanek przesyłam buziaczki z jakże słonecznej szklarki:cool2:
Hanka BUZIOLE I DLA CIEBIE

zastanawiam się nad przyszłą sobotą..bo to będzie 12 dni po IUI albo poczekam do poniedziałku do 13.07 ale jeszcze nie wiem ...bo jak pójdę później to znowu sobie cykl przedłużę bo nie odstawie duphastonu...
To czekanie jest najgorze :-(
Ja ciagle trzymam kciuki
moz-screenshot-1.jpg
Bebe05.gif

Wieści od Marzenki - porannego testu brak, @ przylazła
NonNon18.gif

Ale chociaż za obronę trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARZENKA

dziewczyny - szalejecie z tymi emotkami:-)

Fajne, takie wesołe są te posty:tak:

Magda zapoczątkowała a teraz są prawie w każdym poście;-)

reklama
Do góry