martyna222
udało się ! :)
ja nigdy nie wierzyłam testom....choć nigdy mi nie wyszły 2 kreski nawet cienia....wolę kurde zapłacić 28 zł za bete i mieć 100 % pewność...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No też się dziwiłam grupie, że się dziwią o to piwo - w końcu to nia ja jestem alkoholikiemandzia to fajnie ze chodzisz na terapie, czasami sie zastanawiam jak to jest i czy dalabym rade na terapii.... a grupe na studiach to mialas naprawde jakąs dziwną
Madziu - powodzenia na wyjeździe i wracaj z fasolkąJa tak na krótko,dokoncze moje pakowanieNapewno jak najszybciej sie odezwe i napewno po polskuTęskno i :-( mi troche bedzie,ale cóż trzeba wyjechacMoze i w tym m-cu sie nam uda z fasolinką,fajnie by było.To zegnam sie z Wami,bo niewiem czy jutro do was wpadne.Buziaczki dla wszystkich i trzymajcie się ciepełko;-):-):-(
Niunia - życzę, by się utrzymała jeszcze przez 18 dni ta tempkaU mnie temp trzyma się o godz 6.00 na poziomie 36.7 od trzech dni czyli 15dc - 36.3 dalej 16, 17, 18 dc 36.7. Tylko jakiś śluz kawa z mlekiem mam już cały dzień od wczoraj wieczora, dzisiaj 3 dzień duphastonu.
Olesiu - zdjęcia są piękne - zazdroszczę Ci tej Majorkia ja sie wyglupiam i wciaz przerabiam urlopowe zdjecia
OluPM - ja wpadłam też na chwilkę do Was bo muszę chałupkę ogarnąć - mamy miec dziś znajomych z wizytą i małą 3-letnią córeczką same dzieci dookołaHeeej
Ja dzisiejsze przedpołudnie spędzam przy garach..
Mąż w pracy od 7 a ja gotuje dzisiaj obiadek imieninowy..Jesu święty jak ja tego nie znoszę. Niby człowiek ma swoje święto a się napracuje jak głupi.
Dzień Doberek:-)Jeszcze na chwilke zajrzałam do Was.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier w wieku 17lat,babcia i taki strazak zostali ranni.StraszneJak mojej siostry maz sie dowiedział o tym,to musiał wrócic z Szwecji wkoncu to jego rodzina:-no:
jestem, jestem - dzięki, że pytasz:-)Zajączku???
Kropeczko?
Andzia?
Martynko - trzymam kciuki za Waszastanawiam się nad przyszłą sobotą..bo to będzie 12 dni po IUI albo poczekam do poniedziałku do 13.07 ale jeszcze nie wiem ...bo jak pójdę później to znowu sobie cykl przedłużę bo nie odstawie duphastonu...
Ojej - tak mi przykro - myślałam, że jednak się udało - a to jednak stresWieści od Marzenki - porannego testu brak, @ przylazła
Ale chociaż za obronę trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olu - Lilu pisała, że są zaburzenia hormonalne - ciąża biochemicznano i niech teraz mi ktoś wyjaśni jak debilowi..jak to możliwe że test pokazuje ciążę a dwa dni później przyhcodzi @??? No nierozumiem tego - to po co do cholery te testy są?
DZIEŃ DOBEREK:-)
rozłożyłaś mnie na łopatki bez biciakobitki olejta testy idzcie odrazu na betke
MADZIA no co tyyyyyyyyyyyyyjej teściowa to za krzywdy które wyrządziła wszystkim ale Piotruś dlaczego on nie dość że rodzina z niego zrobiła głupka i wogóle ona czyli ta teściowa wykorzystywała i wogóle on bezbronny tam był w tym zyciu jej zakichanym a teraz takie coś:---(ja pierdole co się tu na świecie nie dzieje dla mnie to szok
mi test pokazał jedną kreskę.. a @ nie miałam.. i nie mialam.. poszłam do lekarza to on mi na to że nikt nie jest nieomylny nawet testy ;Dno i niech teraz mi ktoś wyjaśni jak debilowi..jak to możliwe że test pokazuje ciążę a dwa dni później przyhcodzi @??? No nierozumiem tego - to po co do cholery te testy są?
Kropeczko a Ty co spania nie masz Jak Twoja nózia?Witam nocną porą!
ja tylko na słowek kilka:
BADAICKA - PRZYKRO MI Z POWODU @....
ZAJĄCZKU-JAK BYLO NA HSG???????? ODEZWIJ SIE JAK TYLKO DORWIESZ KOMPUTER!!!!!! JESTEM MYŚLAMI Z TOBĄ!
Kurcze najgorzej jak taki upał i trzeba stać przy garachHeeej
Ja dzisiejsze przedpołudnie spędzam przy garach..
Mąż w pracy od 7 a ja gotuje dzisiaj obiadek imieninowy..Jesu święty jak ja tego nie znoszę. Niby człowiek ma swoje święto a się napracuje jak głupi.
O MATKO ŚWIETA!!!!!! :---(Dzień Doberek:-)Jeszcze na chwilke zajrzałam do Was.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier w wieku 17lat,babcia i taki strazak zostali ranni.StraszneJak mojej siostry maz sie dowiedział o tym,to musiał wrócic z Szwecji wkoncu to jego rodzina:-no:
Hanka BUZIOLE I DLA CIEBIESiemacie Lachociągi
Ja dzisiaj od 6 na nogach i mam chwilę przerwy bo geriatria je śniadanie a i szpicel zajęty bo geriatrii podaje jajeczko na miękko.
Dla całej reszty zacnych mych koleżanek przesyłam buziaczki z jakże słonecznej szklarki
To czekanie jest najgorze :-(zastanawiam się nad przyszłą sobotą..bo to będzie 12 dni po IUI albo poczekam do poniedziałku do 13.07 ale jeszcze nie wiem ...bo jak pójdę później to znowu sobie cykl przedłużę bo nie odstawie duphastonu...
Wieści od Marzenki - porannego testu brak, @ przylazła
Ale chociaż za obronę trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!