reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
MADZIA no co tyyyyyyyyyyyyy:szok::szok::szok:jej teściowa to za krzywdy które wyrządziła wszystkim ale Piotruś dlaczego on nie dość że rodzina z niego zrobiła głupka i wogóle ona czyli ta teściowa wykorzystywała i wogóle on bezbronny tam był w tym zyciu jej zakichanym a teraz takie coś:-:)-:)-(ja pierdole co się tu na świecie nie dzieje dla mnie to szok:szok:

poprawka ach aż mi ulżyło to Tomek ten starszy i teściowa nie żyją a Piotruś wyskoczył przez balkon i się uratował uffffffffff bo tego chłopca mi byłoby najbardziejn żal tamci szkoda gadać :sorry2:na TVN 24 o tym porzaże mówią jest normalnie sensacja bo już długo takiego pożaru nie było:szok:

Bebe07.gif
o taki obrazek mi się podoba i mam nadzieję że już wszystkie niedługo takie będziemy miały :) a narazie czekam na sms od marzenixxa jak poranny test i obrona :)

Wieści od Marzenki - porannego testu brak, @ przylazła
NonNon18.gif

Ale chociaż za obronę trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
no i niech teraz mi ktoś wyjaśni jak debilowi.
NonNon05.gif
.jak to możliwe że test pokazuje ciążę a dwa dni później przyhcodzi @??? No nierozumiem tego - to po co do cholery te testy są?

Do góry