reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

tez mi sie podobaja:-D

przytulam magdusiu :sorry2::sorry2:

Strasznie mi przykro! przytulam!

Ooooooooo jak przykro :baffled: witaj w klubie. U mnie prawie juz PO. Kochana glowa do gory juz za pare dni znowu sie bedziemy bzykac az do bolu i sie uda :)
Ehh!
Dziekuje Wam Kochane

Ale nie ma tego złego....
nowy cykl nowe staranka,nie nastawiałam sie wcale ze w tym cyklu się uda :baffled: Nie mam takiego szczęścia w życiu...;-)
Hmmm tylko te moje cykle mnie tak nerwią-wwwwrrrrrrrrr
Poprzedni miałam 34 dni a teraz 31-eeehhhhh wiec owu była szybciej niz między 19 a 21 dniem :baffled: tylko patrząc na śluz wydawało mi sie inaczej-eeeee
No nic @ sie skończy to bedziemy znowu fikać :tak:

reklama
widzę że zaczynasz wierzyć....
Bebe46.gif
,

heheh czasami :-D

Olesiu nie wiem , nie potrafie ci pomoc....

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

ja w niedziele idę do koleżanki która urodziła w zeszłą sobotę synka... jadę jutro po jakiś prezent dla małego... i normalnie nie mogę się doczekać! widziałam zdjęcia i jest piekny!

reklama
Kochanie ja nie mam pojecia bo my to tak symbolicznie rocznice obchodzimy tzn zawsze jakas kolacyjka plus winko i M zawsze kwiaty mi kupuje a ja zawsze daje mu kartke.
dziękuje Mari za podpowiedź.**
no wybacz kochana ale ze stresu to dwie kreski na tescie nie wychodza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No co za baba...Ale obiecaj że jak nie będziesz miała do poniedziałku @ to pójdziesz na bete??!!! Obiecaj!!
zgadzam się z PM testy pozytywne ze stresu ni wychodzą
no ja pomogłam ale zniknelas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem ze szybko uciekłam ale musiałam sie szybko zebrać bo mało czasu miałam
Agniesiak - ja też mam 7 wizytę - usg genetyczne, możemy się pobać razem:tak:
nie ma się czego bać wszystko jest w porządku :tak:
Siemacie Lachociągi

Księżna wstała, w końcu miałam możliwość pospać.

Zaraz się biorę za pranie i muszę kuchnię jak tajfun przelecieć bo czasu mało a syf na lepiance taki że toż to szok.

No ale co w pierwej kolejności kawa:-D
o i nasza Hanka sie pojawiła :szok::szok: i szybko zniknęła :baffled::baffled:
Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.
o a ta tu skad nagle się pojawiła i śmie kogoś krytykować won z tąd i bez takich komentarzy bo jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj :angry::no::wściekła/y:
Chciałam napisać ale Cię już nie ma. Daj znać co kupiłaś.

Ja wróciłam od ginki, wszystko ok. Usg nerek nie było pewnie zrobi 16.07 wtedy kiedy będziemy niunię oglądać.
A i zadzwoniłam do położnej i ma terminy na październik super:-D:-D
kupiłam pasek do spodni taki z dużą klamra i prosze mi sie nie śmiać bo ja naprawde nie miałam pojęcia co kupić a po drugie od dawna mnie M nudził o nowy pasek to kupiłam teraz :confused::confused:
Ehh!
Dziekuje Wam Kochane

Ale nie ma tego złego....
nowy cykl nowe staranka,nie nastawiałam sie wcale ze w tym cyklu się uda :baffled: Nie mam takiego szczęścia w życiu...;-)
Hmmm tylko te moje cykle mnie tak nerwią-wwwwrrrrrrrrr
Poprzedni miałam 34 dni a teraz 31-eeehhhhh wiec owu była szybciej niz między 19 a 21 dniem :baffled: tylko patrząc na śluz wydawało mi sie inaczej-eeeee
No nic @ sie skończy to bedziemy znowu fikać :tak:
i świetna postawa jak nie teraz to następnym razem sie uda zobaczysz kochana całuski dla Ciebie **

Marzenko kochana trzymam za Ciebie kciuki bardzo i w związku z obrona i z wysoką betą bo to na pewno ciaza bo co innego :tak::tak::tak:

Do góry