reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Oj martynko z wielka przyjemnoscia bym zaczela nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala ale co z tego ze stworze nowy watek jak dostane pewnie ta wstreciuche@ uhmm jakos mnie dzis tylko w podbrzuszu kuje krzyz boli i robie sie zmierzla widze ze do soboty juz niedaleko a w sobote bedzoe@ niestety niech watek stworza mamy pazdziernikowe

Ja jesli bym byla to termin wedlug kalkulatora mam na 11 pazdziernik oj jak fajnie by bylo pozdrawiam cie martynko a moze ty kochana bedziesz pazdziernikowa mama kiedy masz miec@?

reklama
Sisi kochana ja walczę jeszcze w tym cyklu , ale już nie mogę się doczekać następnego zaplanowana IUI (inseminacja)... trochę teraz odpuściłam no ale walczę jakby cud się stał to termin by był oczywiście dzidziusia pażdziernik 21 to moja 3 rocznica slubu!!!

Edit: Kinguś na pewno dam znać... a Twojego pytanka nie rozumię, ale dziś mam kłopoty z zapłonem ;-)

Kinguś progesteron pokazuje czy była owulacja, nie wykazuję ciąży!?
W moim laboratorium mają takie normy progesteronu:
Faza lutealna 15-57
I trymestr ciąży- 50- 130
II tr 65-250
III tr -180-490.
Ale byłam ciekawa ile dni po zapłodnieniu jego poziom podnosi się do tej 50.

No niby u mnie Kingusiu jest owulacja ( ale wiem to tylko z obserwacji śluzu i mierzenia tempki) , lekarz zalecił mi testy owulacyjne zeby była pewnośc co do tego że owu jest.
Tylko tak się zastanawiam czemu ( jeżeli wszystko jest oki ) udało mi się zajść w ciąże dopiero po 6 miesiącach staranek i w 1 m-cu z Clo?
Kiedyś ktoś wstawiał dane po jakim czasie zdrowa para "zachodzi w ciążę" i było chyba że najwięcej między 6 miesięcy a 12 mies. Jak ktoś te dane znajdzie to będę wdzięczna za wstawienie.

Dobrze ze do 17 lutego juz coraz blizej, w koncu dowiem sie co jest nie tak ze mna czy z moim mezem, ale chlernie sie boje tej wizyty:baffled::baffled::baffled:
mam nadzieje ze nie bedzie tak zle...trzymajcie kciuki ;-);-);-)
Trzymam kciuki, będzie dobrze.

Witajcie słoneczka kochane..własnie wróciłam z pogaduszek z moja sąsiadką, która jest położną..i nie ma to jak sobie pogadac z fachowcem..podniosła mnie na duchu..i dodała nowych sił do staranek..których i Wam życzę..buziaki
O to super mieć taką sąsiadkę :tak::tak::tak:

Ciekawe kiedy powstanie nowy wontek pazdziernik 2009:confused::-D
Kto testuje pierwszy ?? Kto założy, są jakieś chętne?;-);-);-)

Kevinko, a może test się nie pomylił? może to było naturalne poronienie.. wiem, że to okrutnie brzmi, ale tak się dzieje niestety... a lekarz powiedział Ci, że test oszukał, żebyś nie drążyła tematu...przepraszam, że tak wprost to napisałam, ale po tym co napisałas to by się wszystko zgadzało...

Niesadze ,bo wczesniej mialam problemy z owulacja tz cykle bezowulacyjne,a w grudniu niby bylam po anty i pierwszej dace clo to mozna by powiedziec ze po tym pozytywnym tescie i pierwszej betce lekko podwyzszonej dostala @ to mozny by powiedziec o poronieniu,ale ja dopiero dostalam @ po drugiej betce ktora byla negatyna:baffled:

Ostatnia edycja:
A mi przyszedl smak na chipsy solone siedze i patrze na na wspolnej i podjadam czipsy otworzylam cala pake a waga rosnie i rosnie ale to pewno przed @ ehh

reklama
Do góry