reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jestem...
Tak jak myślałam, nici z tego... dziś test wyszedł mi taki sam bladziutki jak wczoraj a do tego tempka spadła na 36,6...... więc @ przyjdzie dzis na pewno....
Wy wszystkie bardziej wierzyłyście we mnie niż ja sama ..... ale wiedziałam ,że to zbyt piękne żeby było prawdziwe...... Dziękuje za wszystkie słowa otuchy i gratulacje które okazały się przedwczesne....:zawstydzona/y:
Mam dziś mega doła... bo nieorzumiem skąd te blade kreski.. nigdy mi sie to nie zdarzyło a robiłam już z milion testów.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziękuje za wsparcie...
oj sie chyba tam do ciebie pofatyguje i sklepie ten tyleczek na kwasne jablko! :angry: nie ma @ to sie nie pitoli takich bzdur!
a tak jak powiedziala Nektarynka temp potrafi spasc a na drugi dzien poszybowac do gory ze ci kopara opadnie! a blada kreska to zawsze kreska wiec nie kracz! poogladaj wykresy na 28dni ile ja juz razy tam widzialam taka sytuacje! :sorry2:

najgorsze jest to ze wujek w innym szpitalu (15 km od mojej miejscowosci) brat tu na miejscu ale jak sie chce obu obskoczyc to troche schodzi.. a teraz wszystko owoce na dzialce trzeba zbierac przerobic masakra.. nalepiej polozyc sie obok nich i niech sie dzieje wola nieba..
oj sie nalatasz bidulko :dry: tylko nocek nie zarywaj chociaz te pare godzin miej dla siebie! :sorry2:
Cześć Słoneczka moje:):)
Eve, jak tam aparat?? Bardzo przeszkadza??
Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki:)
dosyć szybko sie przyzwyczailam moze ze 2 dni obcieral ale daja taki bialy plastyczny wosk do formowania zeby sobie na klamerki nakleic wrazie co wiec jest slicznie :-) jedyny i uciazliwy problem to klopot z jedzeniem! :-(

reklama
Dzień dobry :-):-)
Jestem Magistrem :)
Ogromnie gratuluję :-D:-D:-D

czulam,ze zaraz serce mi peknie z zalu......
Smutne, że dzieciaczki są same........

brat wyladowal w szpitalu.. wycinali mu wyrostek.. wujka mam w szpitalu od jakiegos czasu.. nowotwor.. masakra nie mam czasu podrapac sie po glowie.. czeresnie u tesciow zbieralismy trzeba bylo je przerobic jutro na nasza dzialke bo wisnie zaczynaja dojrzewac.. masakra..
To widzę, że dość napięta sytuacja. Trzymaj się. Zdrówka rodzince życzę.

Moze po prostu powinnam odstawic luteine na 3 dni i zobaczyc co sie stanie..
Ja przed odstawieniem luteiny jednak bym zrobiła betę.

a tak na marginesie temp dzisiaj jeszcze wyżej 36,82!!! :confused:
Bardzo się cieszę :-D:-D

Jestem...
Tak jak myślałam, nici z tego... dziś test wyszedł mi taki sam bladziutki jak wczoraj a do tego tempka spadła na 36,6......
Trzymaj się słonko. Ja odganiam wredną @

Cześć Słoneczka moje:):)
Witaj :-D

U nas rano była burza i teraz jest jeszcze przyjemnie ale pewnie znowu zrobi się gorąco :baffled::baffled:

nurtuje mnie caly czas pytanie kiedy ja w ogole mialam owu .... czy te serducha co byly wystarczyly ...? jak wam sie zechce zerknijcie na wykresik i powiedzcie co myslicie plizzzzzzzz :sorry2:

Hej!

Zajaczku-caluski:-)Trzymam kciuki za jutrzejsze badanie:-)

Olu PM-gratuluje kochanie!!!! Mądralosek z Ciebie:tak:

Marzenixx-najwazniejsze, ze masz druga kreseczke...gdyby nie bylo ciaży mialabys tylko 1 kreche. Slonce nie rozmyslaj tylko idx i zrob betke, powtorzysz za 2 dni i bedziesz sie cieszyla ....zobaczysz! a my z toba jak szalone:-)

Olapop-chyba nie gratulowalam Ci slonko pieknej mgr i doktoranckich-to sie nam zdolna bestyjka trafila!!!! super!

Eve-jak staranka u Ciebie?
Widze, ze teraz skupilas sie na pieknym usmiechu....super!!!!! ale cena za zabki...szok...ale za to jaki bedzie piekny efekt niebawem.... :tak:
Ja mam dylemat z moim kielkiem bo rosnie na bok, ale nastraszyli mnie, ze jakbym chciala usunac to moze podraznic nerw wzroskowy-bo korzen gleboko siedzi....i spauzowalam....a moze powinnam tez sie poddac ortodoncie....

bardzo dokucza Ci aparat podczas jedzenia?

nurtuje mnie caly czas pytanie kiedy ja w ogole mialam owu .... czy te serducha co byly wystarczyly ...? jak wam sie zechce zerknijcie na wykresik i powiedzcie co myslicie plizzzzzzzz :sorry2:

Eve-ja nie wiem...nie jeste dobra w ocenie wykresikow, ale patrzac na Twoj zdawaloby sie ze tak w 9dc chyba....ale cholerka moze to za wczesnie?...jej sama nie wiem, przepraszam, nie pomoge....

Jestem...
Tak jak myślałam, nici z tego... dziś test wyszedł mi taki sam bladziutki jak wczoraj a do tego tempka spadła na 36,6...... więc @ przyjdzie dzis na pewno....
Wy wszystkie bardziej wierzyłyście we mnie niż ja sama ..... ale wiedziałam ,że to zbyt piękne żeby było prawdziwe...... Dziękuje za wszystkie słowa otuchy i gratulacje które okazały się przedwczesne....:zawstydzona/y:
Mam dziś mega doła... bo nieorzumiem skąd te blade kreski.. nigdy mi sie to nie zdarzyło a robiłam już z milion testów.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziękuje za wsparcie...

MARZENIAX dlaczego nie pojdzisz na betke,jest jeszcze wczesnie popoludnio byc moze bedzisz znala wynik...na moje spawa nie jest przesadzona!
to moze byc bardzo wczesna ciaza,sama dobrze o tym wiesz! glowa do gory!
ale skwar dzis u nas,wroce z pracy i opalanko!!!!!:cool2::cool2::cool2:

Ja się niestety nie znam na wykresie widzę tylko, że tempka pięknie rośnie.
Pamiętaj czasem wystarczy jeden strzał ;-);-) Nam się udało w cyklu gdzie przytulanki były 6 dni pod rząd:-D:-D:-D:-D:-D

Hej! Eve-jak staranka u Ciebie?
Widze, ze teraz skupilas sie na pieknym usmiechu....super!!!!! ale cena za zabki...szok...ale za to jaki bedzie piekny efekt niebawem.... :tak:
Ja mam dylemat z moim kielkiem bo rosnie na bok, ale nastraszyli mnie, ze jakbym chciala usunac to moze podraznic nerw wzroskowy-bo korzen gleboko siedzi....i spauzowalam....a moze powinnam tez sie poddac ortodoncie....
bardzo dokucza Ci aparat podczas jedzenia?
Cześć Kropeczko :-)
wykresik ocenilas tak samo jak ja a przynajmniej mam taka nadzieje to by oznaczalo ze cos moze być z serduszka z 7dc :-)
a co do kielka to jak pojdziesz po porade do ortodonty to tylko na tym skorzystasz :sorry2:
wiesz aparat nie przeszkadza przy jedzeniu tylko go .. uniemożliwia tzn gryzc sie nie da po zalozeniu aparatu do tyg czasu bo wsie zabki bola bo zostaly naruszone potem to podobno mija ale wraca po kazdej wyzycie (co 1,5 miesiaca) tak na 3 dni

wiecie co czuje sie jakbym miala goraczke ... :dry:

Eve-mam nadzieje, ze szybko sie przyzwyczaisz do aparatu i bedzie ok!

kochanie wlasnie tak mi sie zdaje , ze ta owu u Ciebie mogla byc 9dc - jesli nie zaklocilas tempki....tak wiec - wiec czekamy na 2 kreski...bo skoro serduszkowalas 7dc to szanse duuuże:-):-)

SISI-mialam napisac Ci to wczoraj, ale zapomnialam i potem juz nie wchodzilam na forum.....nie wiem czy uda Ci sie to odszukac i odczytac...ale: skoro staracie sie 2 lata, Ty mialas robione wyniki i hormony sa ok. to zamiast kluc sie po raz kolejny za pol roku-i badac hormony....(nie wiem czemu mialyby ci za pol roku wyjsc zle?) poprostu pogadaj z mezem powaznie i niech zrobi badania nasienia. To nie boli, zajmuje chwilke a jest dosc czesto klopotem wieloletnich staranek. 2 lata staran musi byc pokryte jakas przyczyna, a najlatwiej zdiagnozowac faceta....Nie wiem jak bardzo zalezy Wam na maluszku, ale jesli tak, to nie ma sensu czekac i przed zbadaniem meza nie ma sensu diagnozowac Ciebie....u kobiety przyczyn moze byc bardzo wiele i takie szukanie dziury w calym moze trwac dlugo, a maz jest w stanie poznac swoje wyniki w ciagu kilku chwil:-) powodzenia!

reklama
Jestem...

Marzenixx - ja tez tak miałam, testy wychodzily blade przez 2-3 dni, temp tez mi spadla na chwile i mialam delikatne plamienia ale wiesz co... ostatnio ta moja @ zaczela mnie niezle kopac i strasznie sie wierci :-D czego i Tobie zycze - nie martw sie!

Do góry