Eve84
2 lata przerwy.....
oj sie chyba tam do ciebie pofatyguje i sklepie ten tyleczek na kwasne jablko! nie ma @ to sie nie pitoli takich bzdur!Jestem...
Tak jak myślałam, nici z tego... dziś test wyszedł mi taki sam bladziutki jak wczoraj a do tego tempka spadła na 36,6...... więc @ przyjdzie dzis na pewno....
Wy wszystkie bardziej wierzyłyście we mnie niż ja sama ..... ale wiedziałam ,że to zbyt piękne żeby było prawdziwe...... Dziękuje za wszystkie słowa otuchy i gratulacje które okazały się przedwczesne....
Mam dziś mega doła... bo nieorzumiem skąd te blade kreski.. nigdy mi sie to nie zdarzyło a robiłam już z milion testów..... Dziękuje za wsparcie...
a tak jak powiedziala Nektarynka temp potrafi spasc a na drugi dzien poszybowac do gory ze ci kopara opadnie! a blada kreska to zawsze kreska wiec nie kracz! poogladaj wykresy na 28dni ile ja juz razy tam widzialam taka sytuacje!
oj sie nalatasz bidulko tylko nocek nie zarywaj chociaz te pare godzin miej dla siebie!najgorsze jest to ze wujek w innym szpitalu (15 km od mojej miejscowosci) brat tu na miejscu ale jak sie chce obu obskoczyc to troche schodzi.. a teraz wszystko owoce na dzialce trzeba zbierac przerobic masakra.. nalepiej polozyc sie obok nich i niech sie dzieje wola nieba..
dosyć szybko sie przyzwyczailam moze ze 2 dni obcieral ale daja taki bialy plastyczny wosk do formowania zeby sobie na klamerki nakleic wrazie co wiec jest slicznie :-) jedyny i uciazliwy problem to klopot z jedzeniem! :-(Cześć Słoneczka moje
Eve, jak tam aparat?? Bardzo przeszkadza??
Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki