reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jak juz kiedys pisalam jako nastolatka nosilam tradycyjny zeby wyleczyc obustronny zgryz krzyzowy co oznacza ze gorna szczeke mialam w ksztalcie litery omega (boki wklesniete) z czasem jak zaczyl mi sie 8mki pchac to polecialy przednie na dole tzn ponachodzily jeden na drugi a na gorze tylko 2jka sie ciut wsunela do wewnątrz :sorry2: dolne sie tak scisnely ze juz szkliwo zaczelo pekac ... :no: aparat byl nieunikniony czy to ze wzgledow medycznych czy wizualnych ... szkoda tylko ze to tyle kosztuje! :szok:

A ile kosztuje?

reklama
jak juz kiedys pisalam jako nastolatka nosilam tradycyjny zeby wyleczyc obustronny zgryz krzyzowy co oznacza ze gorna szczeke mialam w ksztalcie litery omega (boki wklesniete) z czasem jak zaczyl mi sie 8mki pchac to polecialy przednie na dole tzn ponachodzily jeden na drugi a na gorze tylko 2jka sie ciut wsunela do wewnątrz :sorry2: dolne sie tak scisnely ze juz szkliwo zaczelo pekac ... :no: aparat byl nieunikniony czy to ze wzgledow medycznych czy wizualnych ... szkoda tylko ze to tyle kosztuje! :szok:

MARZENIXX łosku gdzie ty sie podziewasz gdzie drugi teścik!?!!???!;-)
przepraszam ale nie pamiętałam Twojej historii
a ile kosztuje taki aparat pewnie ze 2 tysiące

no właśnie Marzenko gdzie jesteś jak tescik??

ja mam zalozony aparat porcelanowy czyli bialy widac tylko druciki to za 1 łuk 2200zl ja mam gora i dol wiec juz 4400 do tego usuniecie 4 osemek (2 hirurgicznie) 1000zl + wizity + aparat retencyjny = 8460zl za cale leczenie :dry::-( UWAGA juz po 10% zniżce
o matko jedyna tyle kasy :szok::szok::szok::szok:
to juz nie chcę nosic aparatu :baffled::baffled::baffled:

Ja też miałam podobny problem ale lekarze rozwiązali go inaczej, po prostu jak byłam mała wyrwali co jakiś czas kilka zębów, oczywiście tak aby z przodu wsio grało wizualnie a miałam tak, że na środku pomiędzy jedynkami wychodziły mi zęby, później jeszcze dwa zęby nienadawany się już do leczenia i teraz wszystko już po wyrośnięciu wszystkich ósemek się ładnie rozłożyło, tylko fakt jak rosy ósemki to tak bolało jak się wszystko przesuwało, ze miesiącami byłam non stop na prochach:-D Teraz tylko jak poszłam do innego dentysty to musiałam mówić że tego nie mam i tego a ta czwórka to jest piątka przesunięta w miejsce czwórki...:-D Tak się ładnie poukładało że nawet dentysta z początku nie mógł się połapać:-D

HELLO:-)
A my na 12 jedziemy na ostatnie szczepienie pneumokoków synka:-)

tak apropo dziewczynki chcialabym wam cos opowiedziec otorz tak strasznie dlugo sie nad tym zastanawialam i wczoraj poszlam do domu dziecka u nas w rybniku jest kupilam mnustwo slodyczy i poszlam i teraz nie moge przestac o tym myslec byly tam taki male slodkie dzieci ze na ich wodok odrazu lzy mi pociekly a pewna dziewcynka miala moze z 3 lub 4 latka podeszla do mnie i powiedziala zostaniesz moja mama ja zostalam bez slowa naprawde i tak mysle ze jesli naprawde nie moglabym byc mama to napewno adoptuje jakies dziecko teraz po tej wizycie jestem tego pewna one zasluguja na to zeby byc kochane tak jak kazde dziecko:)

piękne słowa i baaaaardzo sznuje ludzi którzy maja takie myślenie:tak:ja kiedyś jeszcze nawet jak męza nie miałam to mówiłam że jak kiedyś się nie uda mi zajsć w ciaże to będe adoptować dziecko:tak:

Hejka:-)Ja dzisiaj znowu na zakupach.Powtarzałam sobie materiały o prawku i mam stresa,boje sie ze obleje,a chciałabym przed wyjazdem zdac:tak:Ciekawe jak bedzie:tak:A tak to wczoraj sie popieściliśmy i dzisiaj tez;-):-)

dasz rade a jak nie teraz to się nie martw nie teraz to później:tak:

Jestem Magistrem :) Jutro na spokojnie napisze jak było bo teraz jestem pełna wrażeń i emocji :)))))))))))))))))))))))))))) W każdym razie z obrony dostałam 5 a na dyplomie mam 4+ J HUUURAAA!!!Narazie upijam się szampanem z mezusiem..A on mowi ze dzisiaj będzie SEX z Panią Magister :)))

pięknie GRATUUUUUUUUUUULACJE:-)

OLAPOLAP :confused::confused::confused:nie wiem co doradzić poczekaj wtedy jeszcze troche @ nie przyjdzie zatestuj a jak wyjdzie negatywnie to do ginekologa:tak:

EVE kurcze tyle kasiorki:szok:

no właśnie Marzenko gdzie jesteś jak tescik??
Jestem...
Tak jak myślałam, nici z tego... dziś test wyszedł mi taki sam bladziutki jak wczoraj a do tego tempka spadła na 36,6...... więc @ przyjdzie dzis na pewno....
Wy wszystkie bardziej wierzyłyście we mnie niż ja sama ..... ale wiedziałam ,że to zbyt piękne żeby było prawdziwe...... Dziękuje za wszystkie słowa otuchy i gratulacje które okazały się przedwczesne....:zawstydzona/y:
Mam dziś mega doła... bo nieorzumiem skąd te blade kreski.. nigdy mi sie to nie zdarzyło a robiłam już z milion testów.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziękuje za wsparcie...

o kurczaki to ci sie faktycznie na glowe zwalilo teraz .... tylko znajdz czas na staranka!!! :-) zdrowka dla rodzinki zeby szybciutko wyszli ze szpitala! :sorry2:
najgorsze jest to ze wujek w innym szpitalu (15 km od mojej miejscowosci) brat tu na miejscu ale jak sie chce obu obskoczyc to troche schodzi.. a teraz wszystko owoce na dzialce trzeba zbierac przerobic masakra.. nalepiej polozyc sie obok nich i niech sie dzieje wola nieba..

Robilam kinder test rozowy plytkowy - 25 mj.m/ml
:baffled:

Skasowalam suwaczek, bo i tak bez sensu odmierzal nie wiadomo co. Spojrz na moj wykres (link w sygnaturce), tam mozesz zobaczyc ktory to dc...

no kurczak ten twoj wykresik to typowo taki ciazowy.. poczekaj jeszcze troszke i powtorz testa a jak nie to betka.. zadko staram sie namawiac na betke ale jednak tutaj ten Twoj wykresik nie daje mi spokoju..

Marzenia wachniecia tempki sie zdarzaja.. nie koniecznie musi dalej spadac.. moze jutro wskoczyc znow na wyzsze.. moze byc zagniezdzenie wtedy spada tempka na jeden dzien i sie podnosi.. nakopie do tyleczka.. nie przejmuj sie!!

Ostatnia edycja:
Cześć Słoneczka moje:):)
Ostatnio rzadko bywam więc nie bardzo wiem co się dzieje. Wczoraj jescze na szkoleniu byłam więc nie mam czasu na nadrabianie tylu zaległości:( ale po moim pobieżnym poczytaniu odkryłam że Marzenka testowała!!!!!
Kochana aż mi świeczki w oczach stanęły:):) Słońce, skądś te dwie kreseczki się wzięły!!! Nie łam się> Ja trzymam kciuki najmocniej na świecie:)
Martynko, za ciebie też, bo wyczytałam że w poniedziałek miałaś IUI kolejne. Będzie dobrze:):)
Badaicka, a ty??? Zrobiłas tego teściora czy nie???
Eve, jak tam aparat?? Bardzo przeszkadza??
Olapolap, a u Ciebie?? test negatywny to nie koniec świata, wiesz przecież...
Nie pamiętam czy gratulowałam egzaminy czy nie - w takim razie WIelkie Gratki:):)
PM już po obronie ??? Jeśli tak to jak poszło??
Bernadko, jak mamusia??
Nektarynko, Niunia - buziaki:):)
Są jakieś fasolki jeszcze??
dziewczyny, przepraszam za te pytania, jeśli już pisałyście o tym, przepraszam że nie czytam wszystkich postów ale po prostu nie mam kiedy::(:(
Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki:)

reklama
[FONT=&quot][/FONT]
Jestem Magistrem :) Jutro na spokojnie napisze jak było bo teraz jestem pełna wrażeń i emocji :)))))))))))))))))))))))))))) W każdym razie z obrony dostałam 5 a na dyplomie mam 4+ J HUUURAAA!!!Narazie upijam się szampanem z mezusiem..A on mowi ze dzisiaj będzie SEX z Panią Magister :)))
:-):-):-):-):-):-)
Oluś znalazłam:):)
Mega gratki Pani Magazynier:-D:-D:-D

Do góry