reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczyny, jestescie kochane!! co ja bym bez was zrobiła??!!
zrobie ten test w poniedziałek i oby były II.
najgorsze ze biore tabletki na obnizenie prolaktyny, które w ciąży nie są wskazane...
co ja mam robic??mąż mówi jeszcze kilka dni poczekac. ale juz 7 dni mam podwyższoną temp. :)

reklama
Podziwiam Twoją wytrwałość-ja bym już chyba nie wytrzymała[chociaż ostatnio wytrzymałam nawet 6 dni-a jak na mnie to sukces-bo strasznie niecierpliwa jestem]

Pomyśl Elżbietko o maleństwie-jeżeli bierzesz na prolaktynę a ono tam już jest?? mój też chciał jeszcze czekać, ale mu wytłumaczylam że jestem przeziębiona i nie wiem czy mogę brać jakieś tabletki. Nie stresuj sie tylko weź w garść i zrób test, będziesz miała z głowy-a zobaczysz wszystko będzie dobrze!!! Trzymam kciuki :D :D :D

Elzbietko-ja myślę ,że Izabelka ma rację-bo z tymi lekami to tak nie bardzo.

no dobrze, to moze jutro alebo wniedzielke zrobie...
oby tylko @nie przyszła!!
Izabelko, powiedz jak bolały ci piersi??od kiedy??i czymierzysz temp??jesli tak to na jikim poziomie mialas/masz??

Bolały tak jak przed @ może 4 dni przed- po bokach nie można dotknącale tak trochę nabrzmiałe... z tempką to było tak że byłam podziębiona-miałam wtedy 37.2 a na drugi dzień 37. Nie wiem czy to od ciąży czy choroby...zrób jutro teścik i nie marudź nam. Zobaczysz dołączysz do nas :) to ile Ci sie spóźnia?

Elżbietko Ty się tylko nie potrzebnie stresujesz :-* Mnie np. też bolały piersi tak jak na @ ale zaczęły boleć dopiero w dniu kiedy miała się ona pojawić, brzuch chyba dzień wcześniej zaczął boleć nie pamiętam dokładnie, temperaturke miałam na początku tydzień przed planowaną @ ale tak różnie występowała np. jednego dnia była ok.37 a innego normalnie 36.5-36.6 ale tak dzień w dzień to zaczęłam mierzyć 3 dni przed planowaną @ i wtedy utrzymywała się (i nadal utrzymyje) na poziomie 36.8-37.2 :) Tak więc nie stresuj się dłużej i zatestuj jutro z rana :) Trzymam kciuki i czekam na wynik :)
PS Napewno pozytywny :-*

reklama
Do góry