reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Elżbietka, Margolis oj napewno już niedługo zobaczycie piękne dwie kreseczki na teście :-* Nie ma wyjścia bo ja tu Wam od rana wysyłam fluidki i Izabelka kiedyś przesłaął więc nie może być inaczej jak conajmniej po jednej fasoleczce dla każdej z Was ;D Trzymam kciuki i czekam na widomości od Was :-*

reklama
jejciu dziewczynki tak bym chciała żebyśmy wszystkie razem wylądowały na wątku styczniowek bo tam tak poważnie :(
modlę sie za was cały czas.
To jak może katarek na początek ?? ;D ;D ;D
Dodeczko jak sie czujesz? Już uwierzyłaś? Ja powoli zaczynam... a jak twój luby? pozdrawiam

no Dodeczko..jednak wszystkie tu mialysmy nosa:).,.wyczułysmy Twojego bobaska;)
Pozdarwiam i trzymaj sie cieplutko..Nie przemęczajcie sie dziewuszki:)!

Ja się za Was do II kreseczek będę modlić :-*
Izabelko ja jeszcze nie wierzę... chyba uwierzę jak mi gin to powie... chyba się zaczynam troszkę martwić czy aby napewno test wyszedł dobrze... no ale od razu II wyskoczyły... bardzooo wyraźne... Wiecie co :) mam nowe objawy... wyczulony węch i taki jakby napompowany brzuszek :) i już ok. 5 razy dziś płakałam bez powodu :) może ze szczęścia a może tak poprostu :) Cycuchy bolą jak cholera, no i brzuszek co po chwila pobolewuje... Stresuję się gin :( czy aby napewno...
Trzymajcie kciuki :-*

PS Doreczko tak miałyście nosa :) Teraz szybciutko do mnie i Izabelki dołączajcie !!!

::) ;)
Dodeczko..nie martw sie, a huśtawjka nastrojów..teraz to będzie normalka;)....po stan euforii:)

ja po prostu czuje jeden wielki strach, boje sie testowac, ale chce zobaczyc II, ale mama troche watpliwosci czy napewno sie pojawią II a nie I...
jejku jakie to zagmatwane. czasmi mam wrazenie że nie zasłużyłam sobie na dzidziusia....

Elżbietka...nie opowiadaj takich głupot tylko testuj, bo jak nie to przyjdę do Ciebie, przełożę przez kolano i.... :D :D
Żartuję oczywiście. Jesteśmy z Tobą, i będziemy się wspierać. Ale pamiętaj, że nieświadomość jest najgorsza...lepiej zrób ten test i będziesz już wiedziała na czym stoisz..a na pewno stoisz dobrze ;)

Elżbietka -nawet tak nie mów-ZASŁUŻYŁAŚ jak najbardziej i napewno będziesz miała swoją upragnioną dzidzie-może już masz ją pod serduszkiem?[a jeśli nie tym razem to napewno nie długo]Ja też kiedyś tak myślałam a teraz mam śliczną 5-letnią dziewusie. ;D

reklama
o widzisz Elżbietko:)..TY też bedziesz miała dzidziusia..i nawet nie wolno Ci tak myśleć, ze nie zasługujesz..bo niby dlaczego??co Ci się takie głupoty głowy trzymają!..Przecież już bardzo pragniesz..kochasz swoje malenstwo, które..jest i też czeka na swoją mamę Elżbietkę:)..a byc moze już jest z mamusią:)..czego Ci całym serduchem życzę!!!

Do góry