reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mój Mąz też marudzi że w domu dużo kłaków...tylko że moich!!!!!!:) wiecie jak mi wypadają...k* mać. Zawsze tak miałam. Żrę już ponad dwa miesiące silicę i nie widze poprawy...:(:(
Juz nie prostuję ich tak często. Nie farbować niestety nie mogę. Nawet wczoraj farbowałam się sama... dzisiaj koleżance kazałam się obejrzeć czy babola nie odwaliłam jakiegoś:D
najlepsze że ubrudziłam sobie policzek i nie wytarłam od razu. i nie doszorowałam go za bardzo:D

Ostatnia edycja:
reklama
Mój Mąz też marudzi że w domu dużo kłaków...tylko że moich!!!!!!:) wiecie jak mi wypadają...k* mać. Zawsze tak miałam. Żrę już ponad dwa miesiące silicę i nie widze poprawy...:(:(
Juz nie prostuję ich tak często. Nie farbować niestety nie mogę. Nawet wczoraj farbowałam się sama... dzisiaj koleżance kazałam się obejrzeć czy babola nie odwaliłam jakiegoś:D
najlepsze że ubrudziłam sobie policzek i nie wytarłam od razu. i nie doszorowałam go za bardzo:D

Oh z tymi wlosami to ja tez mam istna masakre! W lazience tego pelno - zawsze w umywalce tyle lezy, ze cos strasznego... juz nawet nie chce mi sie wyciagac... Z sitka wanny raz na tydzien/dwa wyciagam obrzydliwe gluty :szok: No i w pokoju na podlodze, w lozku itd WSZEDZIE takie zbite w kulki... cos strasznego... nie wiem jak M z tym wytrzymuje
;-):baffled:

no z lekka:) Trochę zakamuflowałam:) popiołem, nawet z papierosów się dobrze czyści skóre bo farbie, ale ja nie palę:( muszę chyba jednak jakiegos wyjarać wieczorem i sie doszorować:D

hehehe - fajnie, wysmaruj sie jeszcze popiolem to bedziesz jeszcze piekniejsza :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale tu jaja z ranca!
ja smigam do pracy,wpadne pozniej!
buziaki dla Wszyskich!
hej nie śmiejcie się ze mnie:crazy: Podlizny wstrętne... :oo::oo:
Najważniejsze jest wnętrze przeciez a nie wygląd zewnętrzny;-):-D
A propos wnętrza... tak mnie brzucho napierdziela że :baffled: @ idzie.
cześć Romka:-)

Badaicka, nie mogłaś mi wczoraj tego powiedzieć??:):)Oliwka?? Nie słyszałam o tym bo mym wczoraj wypróbowała. Ja się wysmarowałam kremem, ale tak jak zwłaszcza - czoło, skronie i za uszyskami...ale nie pomyślałam że policzek sobie ubrudzę. Starłam ale nie od razu. No i niestety czarny nie domyło się za bardzo;D

reklama
Badaicka, nie mogłaś mi wczoraj tego powiedzieć??:):)Oliwka?? Nie słyszałam o tym bo mym wczoraj wypróbowała. Ja się wysmarowałam kremem, ale tak jak zwłaszcza - czoło, skronie i za uszyskami...ale nie pomyślałam że policzek sobie ubrudzę. Starłam ale nie od razu. No i niestety czarny nie domyło się za bardzo;D
Si,si zwykła oliwka, mnie zawsze pomaga jak sie gdzieś nie dosmaruje kremem,bo ja zawsze sobie sama farbuje włosy-już od 15 lat:-D

Do góry