reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej dziewczynki!

Ja tylko na chwilke - witam sie znad sniadanka i zaraz uciekam do nauki. Strasznie wolno mi idzie, a oborna juz poniedzialek!! Zaczynam sie bac :-( Nie bylo mnie przez jakis czas, bo mam ciezki okres - problemy na uczelni sie pojawily, ale to Wam moze jakos przy okazji opowiem jak bedzie wiecej czasu...

Co do tematyki starankowej, to jeszcze @ nie przyszla. Nie nastawiam sie na nic, bo chyba owu nie bylo jednak... (utrzymujacy sie skok tempki na wykresie to przez luteine). W kazdym razie @ normalnie przychodzi jak biore luteine (okolo 7-8 dnia brania), a ze zaczelam brac dwa dni pozniej niz powinnam byla, wiec dzisiaj wieczorkiem wezme 9 tabletke. Tymczasem szyjka juz trzeci dzien strasznie miekka, ale jednoczesnie zamknieta - jak ja rano sprawdzalam i potem patrzylam na palec to jeszcze nie zaobserwowalam krwi. Zrzucam to wszystko na stres i na to, ze w tym cyklu pilam ziolka, wiec niezle moglo mi sie poprzestawiac :sorry2: Od wczoraj juz podbrzusze tak bardzo mnie nie boli, wiec idzie jakos wytrzymac ;-)

Ah jeszcze Wam powiem, ze 3 h po obronie ide na rozmowe o prace
:-D

Witaj Olapolap!!
nie stresuj się kochana obroną wszystko pójdzie gładko a jeszcze ta rozmowa o pracę po obronie to super sprawa!!
a @ moze sprawi ci niespodziankę i się jednak nie pojawi

Witaj Olapolap!!
nie stresuj się kochana obroną wszystko pójdzie gładko a jeszcze ta rozmowa o pracę po obronie to super sprawa!!
a @ moze sprawi ci niespodziankę i się jednak nie pojawi

Staram sie, naprawde sie staram, ale niestety musze siedziec nad ksiazkami, bo owszem, wiele rzeczy kojarze, ale malo co tak dokladnie zebym mogla plynnie odpowiedziec na pytanie... a na obronie chyba nie powinno byc tak, ze na kazdy temat tylko dukam i mnie ciagna za jezyk...

Fajnie by bylo gdyby @ nie przyszla
:-D

Witam

Niezle tempo narzucilas sobie Ola z ta rozmowa po obronie ja po swojej obronie poszlam spac bo tak bardzo stres mnie wykonczyl. Pamietam, ze moj brat mnie zaprosil na obiad wypilismy butelke wina i mnie scielo. A potem moj M. wrocil z pracy i wyciagnal mnie na kolacje dostalam od niego taki duzy bukiet czerwonych roz. Tak dawno to bylo. Czas biegnie nieublagalnie. To czemu tylko tak nam sie dluzy najpierw do owulacji potem do testowania itd....

Hehe nie dziwie Ci sie, ze poszlas spac ;-) Mysle, ze ja tez bym najchetniej sie wyluzowala i walnela do lozka - ale z laptopem :-D Z ta rozmowa to tak wyszlo, ze moglam miec albo wczoraj albo w poniedzialek, to wolalam w poniedzialek, bo jednak teraz nie moge sie rozpraszac - a rozmowa to jakby nie patrzec duuuze emocje
:tak:

reklama
Do góry