reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry :-D
a gdzie jest kropeczka??
Dawno jej nie było :confused::confused::confused:

jaka jest temperatura w ciazy?
Żeby zauważyć jakąś zmianę musiałabyś mierzyć cały cykl. Nikt nie powie Ci, że na podstawie jednej temperatury jesteś w ciąży bądź nie.
Mam jedną radę albo zrób test albo idź do ginekologa.

Wkleję swoja kartę może ktoraś miała podobna tempkę..
Ja się nie znam ale ładnie rośnie ;-);-)

Ja w liceum ważyłam tak miedzy 55kg a 60 kg i taka wagę miałam do 23 roku zycia:-(
Ja w liceum przy 172 cm ważyłam 53 kg i czułam się super tylko trochę jak szkieletor wyglądałam a teraz to się nie wypowiadam na temat wagi ;-);-)

udało mi się ustalić termin obrony, trzymajcie kciuki 06.07.2009 od godz. 8:00.
Super, będziemy trzymać:tak:
Obrona zbliża się wielkimi krokami i powoli zaczynam się bać...
Będzie dobrze:tak::tak:

dzieki Sloneczka...juz jest lepiej,mimo iz sytuacja w pracy coraz gorsza...
Mam nadzieje, że wszystko się unormuje i z dnia na dzień będzie lepiej.

Ja tylko na chwilke - witam sie znad sniadanka i zaraz uciekam do nauki. Strasznie wolno mi idzie, a oborna juz poniedzialek!! Zaczynam sie bac :-(
Ah jeszcze Wam powiem, ze 3 h po obronie ide na rozmowe o prace
:-D
To potrójnie trzymam kciuki :-D

hej hej;-)
ale u mnie dzis deszczowo i ponuro :dry:
U mnie 22 stopnie i słońce jak chcesz to możesz je sobie zabrać :tak::tak:

w sobote zakładam aparat staly na ząbki a wczoraj mi powciskali separacje miedzy ząbki (takie gumowe plasterki - niebieskie :sorry2:) i umieram z bolu!!!! :-(
do jutra powinnam skonczyc prace inz ciagle tak pisze ale ciagle brakuje czasu a ze teraz mam w pracy luz to zaraz sie zabieram

Witaj Ewuniu. Oj współczuje bólu. Mam nadzieje, że uda Ci się skończyć pracę:tak: Szybkiego zafasolkowania żeby M mógł sobie ulżyć w bólu ;-);-)

Mój Mąz też marudzi że w domu dużo kłaków...tylko że moich!!!!!!:) wiecie jak mi wypadają...k* mać. Zawsze tak miałam. Żrę już ponad dwa miesiące silicę i nie widze poprawy...:(:(
Ja też miałam tak ale fazami raz wypadały a później same przestawały :baffled:

ja smigam do pracy,wpadne pozniej!
buziaki dla Wszyskich!
Witaj Romeczko, buziaki :-)

Lilu a Ty gdzie się podziewasz??

reklama
Stwierdzam z cała odpowiedzialnoscią,że Bb i wogóle internet to porzeracze czasu!!!
Juz południe a ja jeszcze w pizamie siedze,dobrze,że ubrałm młoda i dałam jej jeść :rofl::rofl::rofl:

No dobra ale teraz ide rozwiesić pranie, pozmywać gary i zrobic obiad bo jak małż wróci to zamierzam pojechac do dziadków bo od remontu u nich nie bylismy
.
No a przede wszystkim sie ubiorę;-):-D

Lilu a Ty gdzie się podziewasz??

Jestem jestem kochaniutka :tak:
Ostatnio nie wchodzilam zbyt czesto na BB podnioslam sie troszke na duchu " co ma byc to bedzie " stwierdzilam :sorry2:
a dzis znow upadlam :-( weszlam z NK a tam znajomi wstawili zdjecie USG swojego 16 tyg dzidziusia i strasznieee zrobilo mi sie smutno:-( poczulam taka ogromna zazdrosc, ze sama sobie sie dziwie :-:)zawstydzona/y: A czulam sie juz tak dobrze psychicznie, nawet kobiety w ciazy mi nie przeszkadzaly na ulicy ( a jest ich od groma ) :no:
Najgorsze jest to ze Ci znajomi przyjezdzaja do nas w lipcu na pare dni i boje sie ze bede jakos niestosownie sie do niej zachowywac:zawstydzona/y: bo czuje taka zazdrosc :no:
ehhh.

Witam!!

Zaraz zabieram się za robienie mojego pierwszego w życiu sernika. Obiecałam teściowi, że zrobię mu na 30-lecie ślubu, impreza dopiero 18 lipca, ale muszę wcześniej zrobić próbę. Najgorsze, że on zażyczył sobie sernik wiedeński, znlazła jakis dobrze wyglądający przepis w necie, ale nie wiem czy mi coś wyjdzie...​

Cześć Lilu. Nie martw się Kotek. Rozumiem że Ci przykro, tak jak każdej z nas w takiej sytuacji, ale zobaczysz że jak będziesz miała z dzidzią doczynienia kiedy znajomi przyjadą nie będziesz wrogo zazdrosna. Ja tez się obawiałam wizyty u swojej bratanicy po urodzeniu przez nią dziecka... Było mi troszkę smutno, ale z drugiej strony wierzyłam że mnie też takie szczęście spotka:)

i mam nadzieję że już w tym cyklu...bo właśnie@ przylazła. na razie plamienie ale się rozkręci na dobre albo wieczorem najpóźniej jutro. :):) I pierwszy raz się cieszę...choć M. nie zdąży jednak wrócić:(

Jestem jestem kochaniutka :tak:
Ostatnio nie wchodzilam zbyt czesto na BB podnioslam sie troszke na duchu " co ma byc to bedzie " stwierdzilam :sorry2:
a dzis znow upadlam :-( weszlam z NK a tam znajomi wstawili zdjecie USG swojego 16 tyg dzidziusia i strasznieee zrobilo mi sie smutno:-( poczulam taka ogromna zazdrosc, ze sama sobie sie dziwie :-:)zawstydzona/y: A czulam sie juz tak dobrze psychicznie, nawet kobiety w ciazy mi nie przeszkadzaly na ulicy ( a jest ich od groma ) :no:
Najgorsze jest to ze Ci znajomi przyjezdzaja do nas w lipcu na pare dni i boje sie ze bede jakos niestosownie sie do niej zachowywac:zawstydzona/y: bo czuje taka zazdrosc :no:
ehhh.

Eh kochanie wiem co czujesz, naprawde... Ja juz tu pisalam pare razy na forum, ze moja bratowa jest w ciazy... na szczescie rzadko ich widuje... ale teraz jak sie obronie to trzeba bedzie zrobic wspolna imprezke (szczegolnie, ze jeszcze zbliza sie rocznica naszego slubu, urodziny seniora rodu ;-), obrona M) - no i ona na pewno przyjdzie... nie wiem jak mam z nia rozmawiac, przeryczalam trzy dni jak sie dowiedzialam, ze beda mieli dziecko... Chyba nie zniose widoku jej brzucha jak juz jej zacznie rosnac... koszmar...
:baffled::no:

Witam!!

Zaraz zabieram się za robienie mojego pierwszego w życiu sernika. Obiecałam teściowi, że zrobię mu na 30-lecie ślubu, impreza dopiero 18 lipca, ale muszę wcześniej zrobić próbę. Najgorsze, że on zażyczył sobie sernik wiedeński, znlazła jakis dobrze wyglądający przepis w necie, ale nie wiem czy mi coś wyjdzie...​

Najlepszy przepis na sernik jaki znam to: http://mojewypieki.blox.pl/2007/04/Sernik-londynski.html z tego przepisu sernik jest taki wilgotny i taaaaak pyszny, ze moglabym go jesc i jesc i pewnie nawet bym sie nie zrazila gdybym pekla
:-D

Witam!
Po krótkiej nieobecności ...nie chce mi się pracować... więc jestem!
Dzis wizyta i pierwsze podglądanko o 16:20 boję się ...bo cholera wie jak zareagowałam na większą dawkę clo...
Sorry że nie odpisuje na posty ale w pracy nie dam rady!
Pozdawiam

reklama
Do góry