reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
testowanko za 8 dni dopiero, to napewno nie ciążowe zachcianki... ja czasami tak mam poprostu, ostatanio prawie wogole nie jadlam nic slodkiego , a teraz jak zaczelam to znowu pare dni tak pojem az mi sie niedobrze zrobi heheh:-)

pewnie, jedz teraz na co masz ochote, bo potem cycuszek do karmienia i poscik:-D

kingus ;**
A ja tam jadłam wszystko jak karmiam młodą :tak:łącznie z kiszona kapusta i smazonym oraz cytrusami,
naszczęście nie była alergikiem i mogłam sobie na to pozwolić

Badaicka Ty to nie masz o czym myśleć w nocy! :-)
Co do płci- jak wytłumaczyć jak są bliźniaki- dziewczynka i chłopczyk? Były "robione" tego samego dnia, więc co z teorią,że z przytulanej przed owulacją będzie na pewno dziewczynka?
A tak mnie jakoś naszły myśli o Tobie i Waszej fasolce,bo jakos tak sie nie odzywałaś i zastanawiałam sie czy wszystko u Was ok.:-)
Co do płci-jeśli chodzi o bliźniaki jedno-jajowe to z reguły sa to zawsze dzieci tej samej płci więc zapłodnienie przed owu-dziewczynki,w trakcie i po owu-chłopcy, co do mieszanych par dwu-jajowych to może to być tak że w danym cyklu była owu z dwóch jajników i do zapłodnienia mogło dojść podczas dwóch róznych stosunków jeden przed a drugi w trakcie.
Jedno-jajowce róznej płci sa wtedy kiedy do stosunku doszło bardzo blisko owu i do komórki jajowej dostały sie dwa plemniory jeden z X drugi z Y.
Tak to przynajmniej tłumaczyli w jakimś programie który oststnio ogladałam o ciażach bliźniaczych
,no chyba że cos namieszałam to mnie poprawcie:baffled::tak:

ale mi się morda cieszy na widok tych ikonek:-)
No to sie cieszę,że mogę w taki sposób przywołac usmiech na Twoja twarzyczkę

czesc,chcialabym powiedziec ze zmagam sie z @ ale to juz ostatnia przez nastepne 9 mesiecy nie przyjdzie:-D:-D:-D:-D:-D
A ja mam nadzieję,że ta moja w lipcu juz sie nie zjawi :-D:-D:-D

mam lekkie krwawienie a do okresu 3 dni czy to znaczy ze nie jestem w ciazy??

Czy do ciebie dociera to co my tu piszemy?
Rano pytałaś,czy plamienia mogą być w ciąży. Odpowiedziałyśmy,że tak! Ale najlepiej zrobić test lub betę! Wtedy będziesz miała odpowiedź, bo my tutaj nie możemy wiedzieć wszystkiego.
Teraz pytasz o to samo, tylko inaczej zadajesz pytanie! Kobieto opanuj się!
Skąd mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie? Co my usg mamy tutaj?
Zrób ten cholerny test a nie pytaj w kółko o to samo!
Sorry, ale ty jesteś jakaś nienormalna.

Czy do ciebie dociera to co my tu piszemy?
Rano pytałaś,czy plamienia mogą być w ciąży. Odpowiedziałyśmy,że tak! Ale najlepiej zrobić test lub betę! Wtedy będziesz miała odpowiedź, bo my tutaj nie możemy wiedzieć wszystkiego.
Teraz pytasz o to samo, tylko inaczej zadajesz pytanie! Kobieto opanuj się!
Skąd mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie? Co my usg mamy tutaj?
Zrób ten cholerny test a nie pytaj w kółko o to samo!
Sorry, ale ty jesteś jakaś nienormalna.
z ust mi to wyjełaś!:-) już nie miałam siły odpisywać hehe;-)

reklama
Do góry