reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mari świetny tort na pewno się spodoba mężusiowi.

Młoda2 czy ty nie rozumiesz co do ciebie piszemy?? ciągle zadajesz to samo pytanie na które otrzymałaś już nie jedną odpowiedź. Jak jesteś tak zniecierpliwiona to idź zrob betę i będziesz wiedzieć czy jesteś w ciaży czy nie!!

reklama
Młoda2 czy ty nie rozumiesz co do ciebie piszemy?? ciągle zadajesz to samo pytanie na które otrzymałaś już nie jedną odpowiedź. Jak jesteś tak zniecierpliwiona to idź zrob betę i będziesz wiedzieć czy jesteś w ciaży czy nie!!
dziwny dzień dzisiaj, albo się spuszczaja do "srotka". albo mylą nas z usg;-);-)

zakladam że młoda na kilku wątkach zamieściła pytanie.. może to stres:sorry2:

dziwny dzień dzisiaj, albo się spuszczaja do "srotka". albo mylą nas z usg;-);-)

Młoda od rana pyta o to samo. Jakbyśmy jej odpisywały w innym języku! Na innych wątkach też pyta. Może to koleżanka tej, której nazyczony się spuszcza do srotka. Swoją drogą- ja żaluję,że autor tego postu teraz milczy. Mogło być tak zabawnie.Co to za prowokacja- taki jeden post.

Młoda od rana pyta o to samo. Jakbyśmy jej odpisywały w innym języku! Na innych wątkach też pyta. Może to koleżanka tej, której nazyczony się spuszcza do srotka. Swoją drogą- ja żaluję,że autor tego postu teraz milczy. Mogło być tak zabawnie.Co to za prowokacja- taki jeden post.
masz rację Loree było by ciekawie :happy2::happy2::confused::confused:

a swoja drogą ja też sadzę błędy ale chyba nie aż takie co?? :cool2::cool2:

Czesc co tu sie dzis dzieje na tym forum :angry::angry::angry:.

Ja dzis pierwszy dzien oficjalnego bezrobocia, bylam wczoraj w pracy rozliczylam sie z nimi z wszelkich dokumentow i zaczynam szukac nowej pracy. Wiecie co jak tam szlam wczoraj to mysle sobie nie no moze pogadam, ze potrzebuje jeszcze z 2 tyg i wroce tam, ale jak juz bylam na miejscu to szybko wybilam sobie ten pomysl z glowy. Ciesze sie bardzo, ze podjelam decyzje zeby odejsc z tego chorego miejsca. Zjeby na maxa.

Badaicka trzymalas kciuki?

Myslicie, ze mojemu M sie spodoba. To jest moj absolutny debiut w pieczeniu tortow. Cala kuchnia uwalona i ja tez wszedzie mam kawalki czekolady nawet za stanikiem. Oto efekty:
Jasne,że trzymałam, juz od wczoraj :tak:
I powiem tak:
JESTEM Z CIEBIE DUMNA BARDZO,BARDZO,BARDZO!!!!!!
wzruszyłam sie strasznie i patrząc na fotki sie popłakałam.
Jestem zachwycona,patrząc na wysokość torta biszkopt wyszedł Ci rewelacyjny :-D:-D:-D
Masz talent kochana,bez dwóch zdań-patrz jak to człowiek nie wie co w nim drzemie ;-):-D
Mąż bedzie zachwycony,zaskoczony i szczęśliwy JAK NIC :tak::tak::tak::-D:-D:-D
A ja poprosze o przesłanie gołebiem,kurierem czy jak Ci wygodniej choć jednego kawałeczka ;-):-):-):-):rofl::rofl::rofl:

Przepraszam, ze zdjecia takie robocze ale nie mam sily sprzatac teraz. Musze sie napic kawy.
No odwaliłaś kawał dobrej roboty wiec Ci sie należy :tak::tak::tak:

Ja tez nie umiem ale Badaicka umie :-D:-D:-D. Napisala mi wszystko po kolei i wyszlo to cos :-):-):-). Dziekuje naprawde Wam sie podoba????????
No jasne,że sie podoba

Młoda jest młoda dała sie ponieść a teraz panikuje.
Jak jesteś w ciązy to nic juz nie zmienisz ZRÓB WRESZCIE TEST CIĄŻOWY ALBO IDŹ DO LABORATORIUM I POPROŚ O ZROBIENIE TESTU CIĄŻOWEGO Z KRWI a jeśli jednak nie jesteć to radzę Ci "zabawe" w seks zostawic jeszcze na ładnych klika lat.
I PROSZĘ SKOŃCZ SPAMOWAĆ FORUM BO OSOBIŚCIE ZWRÓCĘ SIĘ DO ADMINISTRACJI ŻEBY CIE ZABLOKOWALI

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry