reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Zobaczysz jak będzie fajnie jak Mamcia będzie w domu, a jak zacznie Ci się kręcić po kuchni to oboje z mężusiem po 2 kilo przytyjecie od tych pyszności :)))

A moja obrona to 3 pytania z pracy magisterskiej, dlatego teraz pluję sobie w brodę że nadrukowałam aż 150 stron.. :p więcej do nauki mam..
szkoda ze ja nie miałam tylko pytań z pracy bo miałam 2x więcej nauki :wściekła/y::wściekła/y:
Uważaj na siebie!!! I ucałuj Mamusię
dziękuję mamusia wycałowana a ja cała i zcrowa dotarłam do domu :tak::-)
Bernatko wielkie buziolki dla Twojej mamy i dla Ciebie.
Szerokiej i bezpiecznej drogi
dziękuję Badaicka kochana jesteś ale ja muszę być dzielna nikt mi nie pomoże poza moim M i mamą :tak:
Zaniepokojona mama powoli dojdzie do siebie. Pozdrow i wycaluj ja od nas. Buziak dla Ciebie ze jestes taka dzielna.
.
dziękuję kochana za buziaczka a mama też wycałowana :tak:
No to super Kochanie:-) Tak trzymać. A mama szybko dojdzie do siebie skoro ma taka udana opiekunkę jak ty:-)
e dajcie spokój bo sie rumienię tyle komplementów dla mnie dzisiaj :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:-D mnie zatkało jak przeczytałam rozmowę na gg... myslałam ze tego nie przetrwam, a jednak zyję;-) i dzidzia też, a jak mnie kopie:-):-)
Kasieńko jesteś mega dzielna buziak dla ciebie za to!! zobaczysz jeszcze będziesz szczęsliwa i zapomnisz o tym draniu!!

Witam:-)
Wiesz może on się boi, że "wina" leży po jego stronie. Czyli, że z nim coś jest nie tak.
Trzymaj się. Dużo zdrówka dla mamy
.
dziękuję mamusia juz coraz lepiej się czuje
co do mojego M wszystko możliwe że się tego obawia tylko dlaczego nic nie powie no cóż tacy są faceci :angry::angry:
Witajcie Dziewczynki,
Poza tym leze placuszkiem bo skurcze sa codziennie a raczej bole krzyzowe jak wiecej sie poruszam i czytam co u Was :biggrin2:
Pozdrawiam Was kochane :biggrin2:
Cześć Kroptusiu!! trzymaj sie dzielnie w dwupaku jak najdłużej!! :tak::tak:
Witajcie:biggrin2:
Coś mnie ostatnio głowa boli:baffled: ta pogoda jest paskudna, kto to slyszał, żeby koniec czerwca był taki zimny??:-( Tempka u mnie 36,8.. nawet 37 nie przekroczyła. W sobote mam egzamin już ostatni i muszę się uczyc:-(Ale mi się nie chce.. Dzis poszłam do Filipka (którym sie opiekuje) a Filipek chory.. jego mama wzięła sobie na dziś urlop i pojechalismy z nim do lekarza.
Cześć Agniesiak!! tylko ty się nie rozchoruj bo kto egzamin bedzie zdawał ;-);-)

reklama
Zjedz i za mnie plizzzz...Mnie aż nosi na słodkie - skutek @..
Nażre się czereśni..
powiem ci ze wlasnie przez te owoce tak mi sie chce slodkiego!!:-D
Ja tez chcialabym miec juz 2 z kolei dziecko,ale mam wachania.Mam 29 lat czy to juz pora na rodzenstwo dla mojej jedynaczki?
o rany ale wyciągnelas starego posta wrecz pierwszego!!

witaj wsrod nas... mysle ze to dobry wiek na drugie dziecko.. moja siostra dokladnie tyle ma i za 3 miesiace urodzi siostrzyczke dla swojej coreczki:tak:

to dobrze że bolą... ja biorę teraz troszkę większą dawkę clo?!
Idziesz jednak na monitoring... czy odpuszczasz tak jak wcześniej pisałaś?
odpuszczam poddaję się losowi co będzie to bedzie nie mam głowy w tym cyklu do nakrecania sie i myślenia o testach owulacyjnych czy monitoringu skupie się na mamie i jej rekonwalescencji i zobaczymy co będzie

reklama
Do góry