reklama
martyna222
udało się ! :)
Ja też podziwiam Andzie... nigdy o nikim nie zapomina!
Zaniepokojona jak się czuje mama?
Zaniepokojona jak się czuje mama?
Betka85
Fanka BB :)
jak Mama?
dziękuje dziewczyny nawet dobrze nie ma jak na razie komplikacji żadnych i mam nadzieję że już nie będzie ale jest osłabiona bardzoZaniepokojona jak się czuje mama?
martyna222
Napewno dojdzie szybko do siebie ...dziękuje dziewczyny nawet dobrze nie ma jak na razie komplikacji żadnych i mam nadzieję że już nie będzie ale jest osłabiona bardzo
bierzesz w tym cyklu leki?
Betka85
tak biore dziś drugi dzień z CLO ale nie wiem czy się będziemy starać w tym cyklu jakoś szczególnieNapewno dojdzie szybko do siebie ...
bierzesz w tym cyklu leki?
martyna222
Normalnie się zawstydziłam ... dzięki!Martyna - już to pisałam, ale powtórzę jeszcze raz - podziwiam Cię za radość i optyzmizm życia
Jesteś wielka;-)
martyna222
to idziemy łeb w łeb bo ja też 2 dzień biorę clo... a będziesz miała monitoring czy testy owualcyjne... jak się człowiek nie stara to wtedy wychodzi!tak biore dziś drugi dzień z CLO ale nie wiem czy się będziemy starać w tym cyklu jakoś szczególnie
Betka85
jak już cos to testy owulacyjne ale nie wiem czy wogule będę w tym cyklu liczyła dni i zwracała uwagę na to bo już nie mam siły i mam ochotę odpuścić sobieto idziemy łeb w łeb bo ja też 2 dzień biorę clo... a będziesz miała monitoring czy testy owualcyjne... jak się człowiek nie stara to wtedy wychodzi!
reklama
martyna222
luz pomaga ... oby w twoim przypadku pomógł!jak już cos to testy owulacyjne ale nie wiem czy wogule będę w tym cyklu liczyła dni i zwracała uwagę na to bo już nie mam siły i mam ochotę odpuścić sobie
Ja niestety wszystko muszę liczyć...
Podziel się: