reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

DZIĘKUJĘ CI BARDZO !!! naprawdę dziękuje, wiesz cieszę się że jest ktoś kto mnie rozumie i wie co ja teraz przechodzę. U nas w rodzinie nikt nie wie tylko mój ojciec który jest naprawdę niesamowitym człowiekiem- to o nas namówił na wizytę w klinice....
mam takie przeczucie że ty też zdążysz w tym roku jakbyś przesunęła na kwiecień to może..... no albo naturalnie może się udać!!!! szansa zawsze jest!!!!:tak::tak:

Martyna masz szczęście, że masz takiego ojca! Tylko gratulować :tak: Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok! i szybciutko zagościła u Ciebie fasolka :-)

właśnie wrzuciłam zdjęcie do albumu po ciężkich kombinacjach jakoś sie udało resztę wrzucę za pomocą mojego M. on lepiej sie zna na takich sprawch!!!:-):tak:
ładne zdjątko..czekam na więcej..pozdrawiam

Czesc dziewczyny, ja mam 33 lata i od 3 lat z mezem staramy sie, ale wczesniej bedac ze soba prawie 10 lat nigdy specjalnie tez nie zabezpieczalismy sie wiec wnioskuje ze chyba mamy jakis problem. Zrobilismy juz wiekszosc potrzebnych badan i nie mozemy zlokalizowac przyczyny bo wszystko jest w porzadku. Jedynym badaniem ktore mi pozostalo jest niedroznosc jajowodow. Czy malsycie to badanie i mozecie mi powiedziec czy jest bolesne, jak dlugo trwa i czy wymagane jest zostanie w szpitalu nawet na kilka godzin po. Prosze odpowiedzcie i DOLACZNIE MNIE do swoje grona. Pozdrawiam, pa :-)

hej e&t witaj wśród nas i trzymam mocno kciuki za owocne starania...

reklama

Pysiu kochana-ja też tak czasem mam, głównie w pozycji siedzącej i od tyłu...ale to zależy kiedy.

noviteca, OLICA dziekuje za odpowiedź, bo juz się zaczełam martwić, a właściwie wymyslac sobie choroby i wogóle, ach ta moja głupiutka główka:baffled:

Czesc dziewczyny, ja mam 33 lata i od 3 lat z mezem staramy sie, ale wczesniej bedac ze soba prawie 10 lat nigdy specjalnie tez nie zabezpieczalismy sie wiec wnioskuje ze chyba mamy jakis problem. Zrobilismy juz wiekszosc potrzebnych badan i nie mozemy zlokalizowac przyczyny bo wszystko jest w porzadku. Jedynym badaniem ktore mi pozostalo jest niedroznosc jajowodow. Czy malsycie to badanie i mozecie mi powiedziec czy jest bolesne, jak dlugo trwa i czy wymagane jest zostanie w szpitalu nawet na kilka godzin po. Prosze odpowiedzcie i DOLACZNIE MNIE do swoje grona. Pozdrawiam, pa :-)

e&t Witam serdecznie wśród nas, mam nadzieje, że bedziesz sie tu dobrze czuła, powodzenia w staranach o maleństwo..:happy:

Dzieki za mile przyjecie. Mam nadzieje ze z Wasza pomoca cos nam wyjdzie a jezeli nawet nie to bedzie mi razniej, :-)

babo..a Ty testujesz za 3 dni? jakieś obajwy? niepokój? czy totalny loozik..

wlasnie i tak mysle ze moze zrobic w piatek..poczekam az nie przyjdzie..juz tyle razy sie zawiodlam..nic mnie nie boli..a zawsze cyce jak donice..hehe no i bylismy w kinie wczoraj i tak mi zarciem smierdzialo ze nie moglam wysiedziec...zawsze mi nie przeszkadzalo:-)

no ja bym na twoim miejscu poczekała..ja niestety mam nieregularne cykle więc nie wiem dokładnie kiedy dostanę tą której imienia nie wolno wymawiać lub nie dostanę :tak: (to by mnie bardziej urządzało) więc grzecznie czekam..co ma byc to będzie..ale jeszcze ten tydzień chyba powinien być spokojny..zobaczymy..
a za Ciebie trzymam..i nie wyprzedzaj..poczekaj..

reklama
Do góry