DZIĘKUJĘ CI BARDZO !!! naprawdę dziękuje, wiesz cieszę się że jest ktoś kto mnie rozumie i wie co ja teraz przechodzę. U nas w rodzinie nikt nie wie tylko mój ojciec który jest naprawdę niesamowitym człowiekiem- to o nas namówił na wizytę w klinice....
mam takie przeczucie że ty też zdążysz w tym roku jakbyś przesunęła na kwiecień to może..... no albo naturalnie może się udać!!!! szansa zawsze jest!!!!![]()
Martyna masz szczęście, że masz takiego ojca! Tylko gratulować

ładne zdjątko..czekam na więcej..pozdrawiamwłaśnie wrzuciłam zdjęcie do albumu po ciężkich kombinacjach jakoś sie udało resztę wrzucę za pomocą mojego M. on lepiej sie zna na takich sprawch!!!:-)![]()
Czesc dziewczyny, ja mam 33 lata i od 3 lat z mezem staramy sie, ale wczesniej bedac ze soba prawie 10 lat nigdy specjalnie tez nie zabezpieczalismy sie wiec wnioskuje ze chyba mamy jakis problem. Zrobilismy juz wiekszosc potrzebnych badan i nie mozemy zlokalizowac przyczyny bo wszystko jest w porzadku. Jedynym badaniem ktore mi pozostalo jest niedroznosc jajowodow. Czy malsycie to badanie i mozecie mi powiedziec czy jest bolesne, jak dlugo trwa i czy wymagane jest zostanie w szpitalu nawet na kilka godzin po. Prosze odpowiedzcie i DOLACZNIE MNIE do swoje grona. Pozdrawiam, pa :-)
hej e&t witaj wśród nas i trzymam mocno kciuki za owocne starania...