reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Madzix..jzaraz dam ci linki do tego co ja robie + spacery intensywne..niestety nie mam ani steppera ani roweru zadnego wiec tylko to mi pozostaje..

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY"]YouTube - 8 Minute Abs[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=RMWBLG4syRQ&feature=related"]YouTube - 2 Minute Abs[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related"]YouTube - 8 Minute Buns[/ame]

i robie juz w tym samym tempie co oni na filmiku :)))

Marzenixx wyłaź z krzaczorów :-D

A tak przyuważyłam że była podpatrzeć sliczniuchne maleństwo mezatki :-D
Madzienka jak sie miewasz,jak samopoczucie-hhmmm?
o masz ! tak na mnie krzyczec z wieczora!!:-D

jestem jestem ale co mam pisac..... ze juz sobie zaczynam nakrecac objawy? hhe czuje ze ten cykl bede miala pokrecony....

a wogole to pije winko w samotnosci, stwierdzilam ze sie ululam dzis bo wstac musze o 5 rano bo do gorzowa na egzaminy jade :baffled: wiec sie lekko podpije coby szybciej zsnąc:tak:

Madzix..jzaraz dam ci linki do tego co ja robie + spacery intensywne..niestety nie mam ani steppera ani roweru zadnego wiec tylko to mi pozostaje..

YouTube - 8 Minute Abs
YouTube - 2 Minute Abs
YouTube - 8 Minute Buns

O rajuśku! Ja mam płytke z fitnesem ale wymiekam przy ich tempie ćwiczeń
Super,że Ci sie tak chce oby Ci checi nie przeszły szybko :-D
bo ja to leń jestem tak ipatentowany, tydzień,dwa i wysiadam:baffled:

o masz ! tak na mnie krzyczec z wieczora!!:-D

jestem jestem ale co mam pisac..... ze juz sobie zaczynam nakrecac objawy? hhe czuje ze ten cykl bede miala pokrecony....

a wogole to pije winko w samotnosci, stwierdzilam ze sie ululam dzis bo wstac musze o 5 rano bo do gorzowa na egzaminy jade :baffled: wiec sie lekko podpije coby szybciej zsnąc:tak:
Tak czułam,ze sama jesteś :-(
Pisz byle co bylebyś sie nie nakręcała o np o tym jakie dobre winko pipijeasz itd,itp

kolejna samotna dzisiaj :)
u mnie to norma... raczej jestem przyzwyczajona, zanim jeszcze moj mąż został moim mężem zresztą odkąd się z namy to on zawsze wyjezdzal co jakis czas ... akiedys jak mial zastoj i okolo miesiac nigdze nie wyjezdzal to az dziwnie mi bylo... az zatesknilam za chodz jednym samotnym wieczorem hehe a teraz... no to siedze sama ....

O rajuśku! Ja mam płytke z fitnesem ale wymiekam przy ich tempie ćwiczeń
Super,że Ci sie tak chce oby Ci checi nie przeszły szybko :-D
bo ja to leń jestem tak ipatentowany, tydzień,dwa i wysiadam:baffled:

Tak czułam,ze sama jesteś :-(
Pisz byle co bylebyś sie nie nakręcała o np o tym jakie dobre winko pipijeasz itd,itp
o matko ja tez jestem takim leniem! na silownie ide juz 4 lata:sorry2: kupilam sobie plyty np z joga to cwiczylam ja az raz....:sorry2: ma calanetics chodzilam moze z miesiac....:sorry2: na aeorobiku bylam chyba ze 3 razy....:sorry2:
poprostu nie chce mi sie cwiczyc i siedze i siedze i czuje jak mi celulit na dupie rosnie....:dry:

a winko jakies nowe mi pani w sklepie polecila pół słodkie - PORTADA. Ale musze powiedziec ze bardzo dobre... wprawdzie drozsze niz te co zazwyczaj pijam ale bardzo dobre , kosztowalo 29 zl ale ja zazwyczaj kupuje tak okolo 20 zł.. smieszne... jak pisze te ceny na forum to mam wrazenie jakby jakies jabole to byly hahahah:-D w sklepei ta cena wyglada zupelnie inaczej hihihi:-D

Ja jutro jadę do szkoły:baffled: Nie chce mi sie, że szok..:szok:
W dodatku mam na 13:45 i dwie godzinki cwiczeń i abarot do domku 3 godz jazdy:baffled: Masakra jakaś. Dziś na tescie owu już ledwo widoczna druga krecha, a tempka podskoczyła do 36,85. Więc zobaczymy co z tego cyklu wyniknie, jestem pełna nadzieji ale też obawy.. bo jak się nie uda..?:-(To taki pierwszy "poważny cykl starań" gdzie dodaliśmy mierzenie tempki i testy owu..

YouTube - 8 Minute Abs
YouTube - 2 Minute Abs
YouTube - 8 Minute Buns

My na aerobiku robimy to samo:tak::-)
Tylko teraz aerobik jest zawieszony do września:baffled: Od wrzesnia znów będzie ale teraz na czas wakacji.. eh, no ale w domku mozna przy You Tube;-):-)

reklama
u mnie to norma... raczej jestem przyzwyczajona, zanim jeszcze moj mąż został moim mężem zresztą odkąd się z namy to on zawsze wyjezdzal co jakis czas ... akiedys jak mial zastoj i okolo miesiac nigdze nie wyjezdzal to az dziwnie mi bylo... az zatesknilam za chodz jednym samotnym wieczorem hehe a teraz... no to siedze sama ....
Kurcze jakbym widziała swoja kuzynkę.
Marek jej mąż to jak dla mnie pracocholik już jest.
Jego wiecznie nie ma w domu, Dorota to nawet na wczasy jeździ teraz sama z córkami:baffled: bo on musi firmy dogladac.
Smutne to ale niestety takie mamy czasy oby Wasze życie rodzinne na tym nie ucierpiało :-(

Do góry