reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Madzix..jzaraz dam ci linki do tego co ja robie + spacery intensywne..niestety nie mam ani steppera ani roweru zadnego wiec tylko to mi pozostaje..

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY"]YouTube - 8 Minute Abs[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=RMWBLG4syRQ&feature=related"]YouTube - 2 Minute Abs[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related"]YouTube - 8 Minute Buns[/ame]

i robie juz w tym samym tempie co oni na filmiku :)))

Marzenixx wyłaź z krzaczorów :-D

A tak przyuważyłam że była podpatrzeć sliczniuchne maleństwo mezatki :-D
Madzienka jak sie miewasz,jak samopoczucie-hhmmm?
o masz ! tak na mnie krzyczec z wieczora!!:-D

jestem jestem ale co mam pisac..... ze juz sobie zaczynam nakrecac objawy? hhe czuje ze ten cykl bede miala pokrecony....

a wogole to pije winko w samotnosci, stwierdzilam ze sie ululam dzis bo wstac musze o 5 rano bo do gorzowa na egzaminy jade :baffled: wiec sie lekko podpije coby szybciej zsnąc:tak:

Madzix..jzaraz dam ci linki do tego co ja robie + spacery intensywne..niestety nie mam ani steppera ani roweru zadnego wiec tylko to mi pozostaje..

YouTube - 8 Minute Abs
YouTube - 2 Minute Abs
YouTube - 8 Minute Buns

O rajuśku! Ja mam płytke z fitnesem ale wymiekam przy ich tempie ćwiczeń
Super,że Ci sie tak chce oby Ci checi nie przeszły szybko :-D
bo ja to leń jestem tak ipatentowany, tydzień,dwa i wysiadam:baffled:

o masz ! tak na mnie krzyczec z wieczora!!:-D

jestem jestem ale co mam pisac..... ze juz sobie zaczynam nakrecac objawy? hhe czuje ze ten cykl bede miala pokrecony....

a wogole to pije winko w samotnosci, stwierdzilam ze sie ululam dzis bo wstac musze o 5 rano bo do gorzowa na egzaminy jade :baffled: wiec sie lekko podpije coby szybciej zsnąc:tak:
Tak czułam,ze sama jesteś :-(
Pisz byle co bylebyś sie nie nakręcała o np o tym jakie dobre winko pipijeasz itd,itp

kolejna samotna dzisiaj :)
u mnie to norma... raczej jestem przyzwyczajona, zanim jeszcze moj mąż został moim mężem zresztą odkąd się z namy to on zawsze wyjezdzal co jakis czas ... akiedys jak mial zastoj i okolo miesiac nigdze nie wyjezdzal to az dziwnie mi bylo... az zatesknilam za chodz jednym samotnym wieczorem hehe a teraz... no to siedze sama ....

O rajuśku! Ja mam płytke z fitnesem ale wymiekam przy ich tempie ćwiczeń
Super,że Ci sie tak chce oby Ci checi nie przeszły szybko :-D
bo ja to leń jestem tak ipatentowany, tydzień,dwa i wysiadam:baffled:

Tak czułam,ze sama jesteś :-(
Pisz byle co bylebyś sie nie nakręcała o np o tym jakie dobre winko pipijeasz itd,itp
o matko ja tez jestem takim leniem! na silownie ide juz 4 lata:sorry2: kupilam sobie plyty np z joga to cwiczylam ja az raz....:sorry2: ma calanetics chodzilam moze z miesiac....:sorry2: na aeorobiku bylam chyba ze 3 razy....:sorry2:
poprostu nie chce mi sie cwiczyc i siedze i siedze i czuje jak mi celulit na dupie rosnie....:dry:

a winko jakies nowe mi pani w sklepie polecila pół słodkie - PORTADA. Ale musze powiedziec ze bardzo dobre... wprawdzie drozsze niz te co zazwyczaj pijam ale bardzo dobre , kosztowalo 29 zl ale ja zazwyczaj kupuje tak okolo 20 zł.. smieszne... jak pisze te ceny na forum to mam wrazenie jakby jakies jabole to byly hahahah:-D w sklepei ta cena wyglada zupelnie inaczej hihihi:-D

Ja jutro jadę do szkoły:baffled: Nie chce mi sie, że szok..:szok:
W dodatku mam na 13:45 i dwie godzinki cwiczeń i abarot do domku 3 godz jazdy:baffled: Masakra jakaś. Dziś na tescie owu już ledwo widoczna druga krecha, a tempka podskoczyła do 36,85. Więc zobaczymy co z tego cyklu wyniknie, jestem pełna nadzieji ale też obawy.. bo jak się nie uda..?:-(To taki pierwszy "poważny cykl starań" gdzie dodaliśmy mierzenie tempki i testy owu..

YouTube - 8 Minute Abs
YouTube - 2 Minute Abs
YouTube - 8 Minute Buns

My na aerobiku robimy to samo:tak::-)
Tylko teraz aerobik jest zawieszony do września:baffled: Od wrzesnia znów będzie ale teraz na czas wakacji.. eh, no ale w domku mozna przy You Tube;-):-)

reklama
u mnie to norma... raczej jestem przyzwyczajona, zanim jeszcze moj mąż został moim mężem zresztą odkąd się z namy to on zawsze wyjezdzal co jakis czas ... akiedys jak mial zastoj i okolo miesiac nigdze nie wyjezdzal to az dziwnie mi bylo... az zatesknilam za chodz jednym samotnym wieczorem hehe a teraz... no to siedze sama ....
Kurcze jakbym widziała swoja kuzynkę.
Marek jej mąż to jak dla mnie pracocholik już jest.
Jego wiecznie nie ma w domu, Dorota to nawet na wczasy jeździ teraz sama z córkami:baffled: bo on musi firmy dogladac.
Smutne to ale niestety takie mamy czasy oby Wasze życie rodzinne na tym nie ucierpiało :-(

Do góry