badaicka
Paulusia i Filipek
Olik a ćwiczyłas juz dzisiaj
Jakie ćwiczonka robisz bo ja tylko rowerek stacjonarny i chyba jednak zaczne brzuszki
Jakie ćwiczonka robisz bo ja tylko rowerek stacjonarny i chyba jednak zaczne brzuszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na to wychodzi...nie to my wszystkie z lekka samotne..
Marzenixx wyłaź z krzaczorów
o masz ! tak na mnie krzyczec z wieczora!!A tak przyuważyłam że była podpatrzeć sliczniuchne maleństwo mezatki
Madzienka jak sie miewasz,jak samopoczucie-hhmmm?
O rajuśku! Ja mam płytke z fitnesem ale wymiekam przy ich tempie ćwiczeńMadzix..jzaraz dam ci linki do tego co ja robie + spacery intensywne..niestety nie mam ani steppera ani roweru zadnego wiec tylko to mi pozostaje..
YouTube - 8 Minute Abs
YouTube - 2 Minute Abs
YouTube - 8 Minute Buns
i robie juz w tym samym tempie co oni na filmiku ))
Tak czułam,ze sama jesteś :-(o masz ! tak na mnie krzyczec z wieczora!!
jestem jestem ale co mam pisac..... ze juz sobie zaczynam nakrecac objawy? hhe czuje ze ten cykl bede miala pokrecony....
a wogole to pije winko w samotnosci, stwierdzilam ze sie ululam dzis bo wstac musze o 5 rano bo do gorzowa na egzaminy jade wiec sie lekko podpije coby szybciej zsnąc
u mnie to norma... raczej jestem przyzwyczajona, zanim jeszcze moj mąż został moim mężem zresztą odkąd się z namy to on zawsze wyjezdzal co jakis czas ... akiedys jak mial zastoj i okolo miesiac nigdze nie wyjezdzal to az dziwnie mi bylo... az zatesknilam za chodz jednym samotnym wieczorem hehe a teraz... no to siedze sama ....kolejna samotna dzisiaj
o matko ja tez jestem takim leniem! na silownie ide juz 4 lata kupilam sobie plyty np z joga to cwiczylam ja az raz.... ma calanetics chodzilam moze z miesiac.... na aeorobiku bylam chyba ze 3 razy....O rajuśku! Ja mam płytke z fitnesem ale wymiekam przy ich tempie ćwiczeń
Super,że Ci sie tak chce oby Ci checi nie przeszły szybko
bo ja to leń jestem tak ipatentowany, tydzień,dwa i wysiadam
Tak czułam,ze sama jesteś :-(
Pisz byle co bylebyś sie nie nakręcała o np o tym jakie dobre winko pipijeasz itd,itp
Madzix..jzaraz dam ci linki do tego co ja robie + spacery intensywne..niestety nie mam ani steppera ani roweru zadnego wiec tylko to mi pozostaje..
YouTube - 8 Minute Abs
YouTube - 2 Minute Abs
YouTube - 8 Minute Buns
i robie juz w tym samym tempie co oni na filmiku ))
Kurcze jakbym widziała swoja kuzynkę.u mnie to norma... raczej jestem przyzwyczajona, zanim jeszcze moj mąż został moim mężem zresztą odkąd się z namy to on zawsze wyjezdzal co jakis czas ... akiedys jak mial zastoj i okolo miesiac nigdze nie wyjezdzal to az dziwnie mi bylo... az zatesknilam za chodz jednym samotnym wieczorem hehe a teraz... no to siedze sama ....