elisabeth
Październik '06 i '09
Witam... od razu widać, że to niedziela, bo mały ruch...
Nudy, nudy, nudy... byłam z małym na spacerze, on teraz oglada bajke a ja pisze...
Nudy, nudy, nudy... byłam z małym na spacerze, on teraz oglada bajke a ja pisze...
Czasami jest tak, że wychodzi test pozytywny, a ciązy nie ma... mówi się wtedy, że jest to ciąża chemiczna. Choć jakiś czas temu czytałam, że jeśli test wychodzi pozytywny, tzn, że cos tam się zaczęło dziac w kierunku ciąży, ale organizm naturalnie ja usuwa i normalnie dostajemy @. mam nadzieję, że nie namieszałam...piewsze słyszę o pozytywnym wyniku testu ciązowego a bałaganie hormonalnym, nigdzie nie ma o tym napisane ani na ulotce testu w internecie też nie znalazłam, raczej przy braniu jakiś leków może wychodzić pozytywny... więc test pozytywny - to musi być ciąża!!!!
Czytałam że egzaminy poszły Ci dobrze, to gratuluję!!!.ja wlanie kończe naukę i ide spac, moj mężulek tak chrapie ze szyby pękają!!!no nie............
Dobranoc dziewczynki, trzymajcie kciuki, bo mam jutro z rana egzamin![]()
Kochana najważniejsze że bobo zdrowe... a co do bliźniaków, to czasami co drugie pokolenie się pojawiają...bablyss, marzenixx, kingus, marytna222, mari27, elizabeth, pixela77, shenkoka- jestescie dziewczynki kochane jakbym mogla to kazda bym wysciskala ile wlezie
nunia27, kropeczka, pysia510- kochane luby sie cieszy niesamowicie bo od poczatku polowal na chlopczyka i umyslil sobie imie kubus.. wiec to jego wymarzony pierwdorodny... mi bylo obojetne czy chlopiec czy dziewczynka,, pozniej niedawno bardziej chcialam miec dziewczynke ale w sumie z chlopczyka tez sie ciesze.. co bog da,, nawet jakby dal bliznieta to bysmy sie cieszyli.. nieuniknione ze za drugim razem nam wyjda bo ja jestem z blizniaczek jednojajowym..![]()