reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam... od razu widać, że to niedziela, bo mały ruch...

Nudy, nudy, nudy... byłam z małym na spacerze, on teraz oglada bajke a ja pisze...

piewsze słyszę o pozytywnym wyniku testu ciązowego a bałaganie hormonalnym, nigdzie nie ma o tym napisane ani na ulotce testu w internecie też nie znalazłam, raczej przy braniu jakiś leków może wychodzić pozytywny... więc test pozytywny - to musi być ciąża!!!!
Czasami jest tak, że wychodzi test pozytywny, a ciązy nie ma... mówi się wtedy, że jest to ciąża chemiczna. Choć jakiś czas temu czytałam, że jeśli test wychodzi pozytywny, tzn, że cos tam się zaczęło dziac w kierunku ciąży, ale organizm naturalnie ja usuwa i normalnie dostajemy @. mam nadzieję, że nie namieszałam...
.ja wlanie kończe naukę i ide spac, moj mężulek tak chrapie ze szyby pękają!!!:wściekła/y:no nie............:nerd:

Dobranoc dziewczynki, trzymajcie kciuki, bo mam jutro z rana egzamin:szok:
Czytałam że egzaminy poszły Ci dobrze, to gratuluję!!!
bablyss, marzenixx, kingus, marytna222, mari27, elizabeth, pixela77, shenkoka- jestescie dziewczynki kochane jakbym mogla to kazda bym wysciskala ile wlezie:-D:rofl2:
nunia27, kropeczka, pysia510- kochane luby sie cieszy niesamowicie bo od poczatku polowal na chlopczyka i umyslil sobie imie kubus.. wiec to jego wymarzony pierwdorodny... mi bylo obojetne czy chlopiec czy dziewczynka,, pozniej niedawno bardziej chcialam miec dziewczynke ale w sumie z chlopczyka tez sie ciesze.. co bog da,, nawet jakby dal bliznieta to bysmy sie cieszyli.. nieuniknione ze za drugim razem nam wyjda bo ja jestem z blizniaczek jednojajowym..:-D:rofl2:
Kochana najważniejsze że bobo zdrowe... a co do bliźniaków, to czasami co drugie pokolenie się pojawiają...

reklama
ELISABETH pzystojniaczek z Twojego syncia,chyba do tatusia podobny,co?ogladalam wlasnie Twoje zdjatka i tak mi sie zdaje....

oj wiem,co czujesz...ja juz tez nie moge sie doczekac! milo,ze masz wsparcie w rodzinie,to bardzo wazne!w mojej rodzinie wiedza nasze Mamy,moja przyjaciolka i przyjeciel M....
odlaczam czas razem z Toba!!!
ja z moją mamą nie mam za dobrego kontaktu, a M. nie chcę by jego mama wiedziała... no cóż jesteśmy z tym razem tylko ja i mąż.- no mój ojciec...
po raz pierwszy nie mogę się doczekać @ ... jak styczeń sie skończy to będzie już blisko...!
narazie szprycujemy się witaminkami, i kwasem foliowym, no a mąż je też salfazin tak jak lekarz zalecił...

Romka dzięki, wiekszość osób mówi, że Kuba podobny do taty...

Martyna to 3mamy kciuki żaby się udało i żeby czas szybko leciał...

właśnie wrzuciłam zdjęcie do albumu po ciężkich kombinacjach jakoś sie udało resztę wrzucę za pomocą mojego M. on lepiej sie zna na takich sprawch!!!:-):tak:

Czesc dziewczyny, ja mam 33 lata i od 3 lat z mezem staramy sie, ale wczesniej bedac ze soba prawie 10 lat nigdy specjalnie tez nie zabezpieczalismy sie wiec wnioskuje ze chyba mamy jakis problem. Zrobilismy juz wiekszosc potrzebnych badan i nie mozemy zlokalizowac przyczyny bo wszystko jest w porzadku. Jedynym badaniem ktore mi pozostalo jest niedroznosc jajowodow. Czy malsycie to badanie i mozecie mi powiedziec czy jest bolesne, jak dlugo trwa i czy wymagane jest zostanie w szpitalu nawet na kilka godzin po. Prosze odpowiedzcie i DOLACZNIE MNIE do swoje grona. Pozdrawiam, pa :-)

Czesc dziewczyny, ja mam 33 lata i od 3 lat z mezem staramy sie, ale wczesniej bedac ze soba prawie 10 lat nigdy specjalnie tez nie zabezpieczalismy sie wiec wnioskuje ze chyba mamy jakis problem. Zrobilismy juz wiekszosc potrzebnych badan i nie mozemy zlokalizowac przyczyny bo wszystko jest w porzadku. Jedynym badaniem ktore mi pozostalo jest niedroznosc jajowodow. Czy malsycie to badanie i mozecie mi powiedziec czy jest bolesne, jak dlugo trwa i czy wymagane jest zostanie w szpitalu nawet na kilka godzin po. Prosze odpowiedzcie i DOLACZNIE MNIE do swoje grona. Pozdrawiam, pa :-)
witam!! ja miałam hsg-drożność jajowodów w październiku, wlewają ci kontrast specjlanym przyrzadęm i robią rentgeny ... mnie bolało jak diabli, ale lekarz stwierdził że to dobrze bo mogły być jakieś zrosty, ja miałam na NFZ więc za darmo w klinice nie w szpitalu, po badaniu zostawiają cię na 3,4 godziny a potem puszczją do domu, możesz mieć po tym plamienia .... czy masz jakieś pytania?

Dzieki Martyna222, Ja mieszkam w Chicago wiec domyslam ze tutaj bedzie wygladalo to podobie tylko cena bedzie inna . Zobacze bo sie jeszce nie orientowala bo wczoraj dopiero dostalam skierowanie. Moj maz idzie powtorzy badania w poniedzialek i jak u niego wszystko wyjdzie ponownie w porzadku to ja niestety bedzie musiala zrobic to badanie a troche sie boje. Dzieki jeszcze raz. Acha a nie wiedz przypadkiem ile to badanie kosztuje w PL?

reklama

Witam!!!!! 3 lata to dluuugo....dobrze ze w koncu zdecydowaliscie sie na badakna! ja slyszalam,ze jezeli sa jakies zrosty to wtedy odczowa sie bol jak napisala martynka222,a jezeli jest wszystko ok to podobno nie boli...(ewentualnie jakis dyskomfort..)zycze aby bylo wszystko dobrze!

Do góry