reklama
kinguś
Nie poddam się
o to supernieuniknione ze za drugim razem nam wyjda bo ja jestem z blizniaczek jednojajowym..![]()

Ja się tak wczoraj najadłam, że w nocy się obudziłam bo mnie brzucho bolało najpierw myślałam że to na @ a później ciężko mi się na żołądku zrobiło i myślałam, że zwymiotuje ale wypiłam amol i jakoś przeszło. Dziś jem zdecydowanie mniejJa tez sie wczoraj obiadlam jak swinkamialam ten dzien z metformaxem co sa napady glodu
![]()

To bardzo dobrzeDZIEWCZYNKI CHYBA MOCNO TRZYMALYSCIE BO POSZLO MI SUPER!!! ZOBACZYMY CO BĘDZIE:-)![]()

Może zakupki dzidziusiowe przyniosą Wam szczęście
Pysia
Ja kiedys mialam tez bol. Gin mi powiedziala, ze czesta przyczyna bolu sa infekcje i zapalenia. Ale nie wiem czy to dotyczy Ciebie
Mnie sie osobiscie wydaje, ze jesli Ciebie boli "czasami" - to po prostu oznacza ze daja pozycja Ci nie odpowiada (np z powodu zbyt glebokiej penetracji). Ale to moje luzne przemyslenie
Pysia510 ja też mam niestety nieraz ból w czasie stosunku i u mnie powodem są infekcje i zgięcie macicy tak przynajmniej powiedział mi ginekolog
Dziekuję dziewczynki noviteca, lolitka , nie wiem jaki u mnie jest powód tych bolesnych stosunków, mam tylko nadzieję, ze to nie sa jakies wady narzadów, które utrudniają zajscie w ciąże.
noviteca a czy lekarz mówił Ci szczegółowo co moze oznaczać zgięcie macicy?
Kobitki jak wam mija niedziela???
My wlasnie wybieramy siię do kosciółka-pomodlic się o maluszka, a potem szorujemy do Plazy na zakupyrównież dzidziusiowe bo moja sis niedlugo rodzi
:-) Lecę na polowanie
![]()
ja chyba bede sie leniuchowla...nic mi sie nie chce,wczoraj bylismy w kinie,potem na obiedzie w nawet niezlej knajpie a potem poszlismy do pabu bo mili mniec zywca i okazalo sie ze maja kozlak piwo,mocne 8 procent,moj sie zbujal troche bo tu w norwegi to tylko 4,5 przewaznie pija.No i wrocilismy o 3 nad ranem.Wiec oboje bedziemy leniuchowac no moze na spacerek pojdziemy bo sloneczko wyszlo:-)
martyna222
udało się ! :)
witam w niedzielne popołudnie!!! miała wczoraj miły wieczorek z mężem... naprwdę było milo, nawet raz nie pomyślałam o ciąży, moja psychika teraz odpoczywa... ?!
MARTYNKO222 ja rowniez mialam przyjemny wieczorek wczoraj ale poobnie jak Ty na nic sie nie nastawiam...zbliza sie koniec miesiaca i za niedlugo luty..WASZ decydujacy miesiac jak sie czujesz?
BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH LASECZEK
martyna222
wiataj Romeczko!!!! nie mogę się doczekać ale jak widzisz na moim suwaczku to do @ jeszcze 16 dni, potem 8 dni i rozpoczynamy więc tak naprawdę to jeszcze prawie miesiąc jakby się udało to zmieszczę się jeszcze w tym roku - bardzo bym chciała mieć dzidzię jeszcze przed świętami?!:-)MARTYNKO222 ja rowniez mialam przyjemny wieczorek wczoraj ale poobnie jak Ty na nic sie nie nastawiam...zbliza sie koniec miesiaca i za niedlugo luty..WASZ decydujacy miesiac jak sie czujesz?

a co u ciebie ? jak tam twój M. dogadaliście się w sprawie IUI? termin maj aktualny?
SKARBIE nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem z Toba!!!!musi sie udac,tym bardziej,ze obie jestesmy zdrowe!!!!!jestem pelna nadziei!!!!
tak u nas termin na maja,albo juz cos ostatnio M moil,ze moze w kwietniu bysmy polecieli....
tak u nas termin na maja,albo juz cos ostatnio M moil,ze moze w kwietniu bysmy polecieli....
martyna222
DZIĘKUJĘ CI BARDZO !!! naprawdę dziękuje, wiesz cieszę się że jest ktoś kto mnie rozumie i wie co ja teraz przechodzę. U nas w rodzinie nikt nie wie tylko mój ojciec który jest naprawdę niesamowitym człowiekiem- to o nas namówił na wizytę w klinice....skarbie nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z toba!!!!musi sie udac,tym bardziej,ze obie jestesmy zdrowe!!!!!jestem pelna nadziei!!!!
tak u nas termin na maja,albo juz cos ostatnio m moil,ze moze w kwietniu bysmy polecieli....
mam takie przeczucie że ty też zdążysz w tym roku jakbyś przesunęła na kwiecień to może..... no albo naturalnie może się udać!!!! szansa zawsze jest!!!!

reklama
Podziel się: