reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kobitki jak wam mija niedziela???

My wlasnie wybieramy siię do kosciółka-pomodlic się o maluszka, a potem szorujemy do Plazy na zakupy:tak: również dzidziusiowe bo moja sis niedlugo rodzi:tak::-) Lecę na polowanie:-D

reklama
nieuniknione ze za drugim razem nam wyjda bo ja jestem z blizniaczek jednojajowym..:-D:rofl2:
o to super :-D:-D:-D:-D

Ja tez sie wczoraj obiadlam jak swinka :zawstydzona/y: mialam ten dzien z metformaxem co sa napady glodu :sorry2:
Ja się tak wczoraj najadłam, że w nocy się obudziłam bo mnie brzucho bolało najpierw myślałam że to na @ a później ciężko mi się na żołądku zrobiło i myślałam, że zwymiotuje ale wypiłam amol i jakoś przeszło. Dziś jem zdecydowanie mniej :zawstydzona/y:

DZIEWCZYNKI CHYBA MOCNO TRZYMALYSCIE BO POSZLO MI SUPER!!! ZOBACZYMY CO BĘDZIE:-):-D
To bardzo dobrze:-D Kiedy powtarzasz teścik? Ja mocno trzymam kciuki:tak:
Może zakupki dzidziusiowe przyniosą Wam szczęście

Pysia

Ja kiedys mialam tez bol. Gin mi powiedziala, ze czesta przyczyna bolu sa infekcje i zapalenia. Ale nie wiem czy to dotyczy Ciebie

Mnie sie osobiscie wydaje, ze jesli Ciebie boli "czasami" - to po prostu oznacza ze daja pozycja Ci nie odpowiada (np z powodu zbyt glebokiej penetracji). Ale to moje luzne przemyslenie

Pysia510 ja też mam niestety nieraz ból w czasie stosunku i u mnie powodem są infekcje i zgięcie macicy tak przynajmniej powiedział mi ginekolog

Dziekuję dziewczynki noviteca, lolitka , nie wiem jaki u mnie jest powód tych bolesnych stosunków, mam tylko nadzieję, ze to nie sa jakies wady narzadów, które utrudniają zajscie w ciąże.
noviteca a czy lekarz mówił Ci szczegółowo co moze oznaczać zgięcie macicy?

Kobitki jak wam mija niedziela???

My wlasnie wybieramy siię do kosciółka-pomodlic się o maluszka, a potem szorujemy do Plazy na zakupy:tak: również dzidziusiowe bo moja sis niedlugo rodzi:tak::-) Lecę na polowanie:-D

ja chyba bede sie leniuchowla...nic mi sie nie chce,wczoraj bylismy w kinie,potem na obiedzie w nawet niezlej knajpie a potem poszlismy do pabu bo mili mniec zywca i okazalo sie ze maja kozlak piwo,mocne 8 procent,moj sie zbujal troche bo tu w norwegi to tylko 4,5 przewaznie pija.No i wrocilismy o 3 nad ranem.Wiec oboje bedziemy leniuchowac no moze na spacerek pojdziemy bo sloneczko wyszlo:-)

witam w niedzielne popołudnie!!! miała wczoraj miły wieczorek z mężem... naprwdę było milo, nawet raz nie pomyślałam o ciąży, moja psychika teraz odpoczywa... ?!

MARTYNKO222 ja rowniez mialam przyjemny wieczorek wczoraj ale poobnie jak Ty na nic sie nie nastawiam...zbliza sie koniec miesiaca i za niedlugo luty..WASZ decydujacy miesiac jak sie czujesz?
BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH LASECZEK

MARTYNKO222 ja rowniez mialam przyjemny wieczorek wczoraj ale poobnie jak Ty na nic sie nie nastawiam...zbliza sie koniec miesiaca i za niedlugo luty..WASZ decydujacy miesiac jak sie czujesz?
BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH LASECZEK
wiataj Romeczko!!!! nie mogę się doczekać ale jak widzisz na moim suwaczku to do @ jeszcze 16 dni, potem 8 dni i rozpoczynamy więc tak naprawdę to jeszcze prawie miesiąc jakby się udało to zmieszczę się jeszcze w tym roku - bardzo bym chciała mieć dzidzię jeszcze przed świętami?!:-):tak:
a co u ciebie ? jak tam twój M. dogadaliście się w sprawie IUI? termin maj aktualny?

SKARBIE nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem z Toba!!!!musi sie udac,tym bardziej,ze obie jestesmy zdrowe!!!!!jestem pelna nadziei!!!!
tak u nas termin na maja,albo juz cos ostatnio M moil,ze moze w kwietniu bysmy polecieli....

skarbie nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z toba!!!!musi sie udac,tym bardziej,ze obie jestesmy zdrowe!!!!!jestem pelna nadziei!!!!
tak u nas termin na maja,albo juz cos ostatnio m moil,ze moze w kwietniu bysmy polecieli....
DZIĘKUJĘ CI BARDZO !!! naprawdę dziękuje, wiesz cieszę się że jest ktoś kto mnie rozumie i wie co ja teraz przechodzę. U nas w rodzinie nikt nie wie tylko mój ojciec który jest naprawdę niesamowitym człowiekiem- to o nas namówił na wizytę w klinice....
mam takie przeczucie że ty też zdążysz w tym roku jakbyś przesunęła na kwiecień to może..... no albo naturalnie może się udać!!!! szansa zawsze jest!!!!:tak::tak:

reklama
oj wiem,co czujesz...ja juz tez nie moge sie doczekac! milo,ze masz wsparcie w rodzinie,to bardzo wazne!w mojej rodzinie wiedza nasze Mamy,moja przyjaciolka i przyjeciel M....
odlaczam czas razem z Toba!!!

Do góry