reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki mam pytanko, czesto gdy kocham sie z męzem, to w pewnych pozycjach odczuwam ból i zastanawiam się jak moze być tego przyczyna:confused:
Moze wiecie cos na ten temat?;-)

reklama
jestem , jestem
Mari27 martynka zrobię napewno sama jestem ciekawa...ale kiepsko to widze...
Lilu mowi ze tezt moze tak pokazac jak zabuzenia hormanalne a ja napewno mam:-(
Dziewczyny a wy wiecie odpowiedz na to pyt co zadałam wczesniej?
LILU TY MASZ W DOMU TAKI SAM TEST! WEZ ZERKNIJ DO ŚRODKA, I JAK WIESZ TO POWIEDZ PO CO SA NA BOKU TE DWIE KRESECZKI?ONE TEZ POKAZUJĄ WYNIK? CZY JAK?

Ale nie wiem czy jak ja go teraz otworze czy on bedzie doby jak bede go chciala uzyc 7 lutego do zatestowania !:confused:

ale z tego co widze na opakowaniu jest zdjecie testu i ma z boku dwie kreseczki wiec tak musi byc :tak:

Ostatnia edycja:
Pysia

Ja kiedys mialam tez bol. Gin mi powiedziala, ze czesta przyczyna bolu sa infekcje i zapalenia. Ale nie wiem czy to dotyczy Ciebie

Mnie sie osobiscie wydaje, ze jesli Ciebie boli "czasami" - to po prostu oznacza ze daja pozycja Ci nie odpowiada (np z powodu zbyt glebokiej penetracji). Ale to moje luzne przemyslenie

:-)czesc dziewczynki jeszcze nie moge uwierzyc dzis bylam na usg i bedziemy mieli synka kubusia :))) wazy ponad pol kg, mierzy ok 22 cm,, wszytskie wymiary ma zgodnie z terminem porodu.. mamy sliczne zdjecia.. wstawiam je w mojej galerii..:) jestem przeszczesliwa ze jest zdrowy :) :-D:-D:-D

zazdroszczę i pozdrawiam no i oczywiście trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiazanie :-)

Bablyss znalazlam zdjecie pozytywnego bobo testu i ma z boku kreske ale jedna :sorry2:
a no widzisz kochana....u mnie sa 2 w okienku testowym ale i 2 te na boku....
a na tym zdjęciu ta boczna jest tylko jedna...więc....
moj mąż tez widzi tą kreskę....no ale to nic z tego skoro tak.............

Ale ja tu zadziałam w następnym cyklu:-)!!!!!!!!!!

jesli doszlo do zaplodnienia to nie powinnas dostac @ chociaz moze sie zdazyc ze bedziesz miala plamienia wygladajace jak @... ale trzymamy kciuki oby wstrena @ nie przylazła....;-)
dzięki za informację:) oby nie przylazła odstraszcie ją proszę:-D a a tak na serio trzymam kciuki za wszystkie i siebie też starające się.

bablyss pisze:
lolitka bo dzis robilam tescik ...poczytaj sobie cofnij się kilka stronek:biggrin2:

ale cosik mi tu nie pasuje?????????:confused:

no nie, nie wkręcam sobie.....sa na pewno dwie kreski tylko czy to ciążowe kreski? a nie kreski-oszustki?:nerd::dry:

wkleila bym zdjęcie ale nie umiem....jak to się robi?
sa tez 2 kreski w mniejszym okienku te sa bardzo wyrazne

KOBITY GDZIE JESTESCIE????? CO MYSLICIE MOJE DORADCZYNIE?????????
MARZENIXX ATY GDZIE ZWIAŁAS JAK JA RADY POTRZEBUJE!!!!!!!!
Kochana ja bym Ci radziła powtórzyć test. Bo na instrukcji pisze, że po iluś tam minutach(zależy od testu) nie należy go interpretować bo zachodzą wtedy różne reakcje chemiczne. Kochana powtórz go jeszcze raz jutro i za dwa dni. Powodzenia i trzymam kciuki;-)Oby się udało całuję:-*

reklama
Kochana ja bym Ci radziła powtórzyć test. Bo na instrukcji pisze, że po iluś tam minutach(zależy od testu) nie należy go interpretować bo zachodzą wtedy różne reakcje chemiczne.-*
Jasne to ja bardzo dobrze wiem... ajaj...ja wlanie kończe naukę i ide spac, moj mężulek tak chrapie ze szyby pękają!!!:wściekła/y:no nie............:nerd:

Dobranoc dziewczynki, trzymajcie kciuki, bo mam jutro z rana egzamin:szok:

Do góry